Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi pleier ikke å vektlegge kusker og treneres uttalelser alt for mye, men når Frode Hamre har klokketro på at han sitter bak en vinner i form av 3 Be My Love i den andre avdelingen i tordagens lunsjtrav tror vi han så gjerne. In Love With You-sønnen innledet lovende i regi Per D. Holtung som 3-åring med to strake triumfer direkte i sin debutsesong, og en flott seier på 16.4 full vei midtsommers hvor gode hester som C.C. Ceventy Five og Reve De Va Bene var slått indikerte dette at dette kunne være snakk om en hest som kunne nå langt.

Så stoppet imidlertid utviklingen opp, og etter at 5-åringen har vært en tur innom Tor O. Halle har den nå havnet i Larvik hos Frode Hamre. I 3 måneder har vår banker for dagen vært i trening hos Frode, og etter at hesten mistet sine mer edle deler har han nå fremstått i en klart forbedret utgave i trening. Kusken mente han ikke kunne være med på å kjøre om teten, men som han sa:

- Jeg kjører bare frem utvendig, og har kontroll på motstandere derfra! Hesten har virket veldig sterk i trening, og jeg oppfatter det slik at kapasiteten virker til å være langt bedre enn det beskjedne grunnlaget han står med. Jeg har god tro på seier direkte mot ikke alt for skarp motstand, og jeg frykter i grunnen ingen.

Det er nok for oss, og selv om vi her snakker om en knepen favoritt er dette snakk om et typisk garderingsløp for folk flest. Da har vi således et godt forsprang på "salen", og vi kan gardere bredt i tre av de øvrige løpene (fire hester virker til å være heldekk i innledningen).

Vår rangering: A: 3 B: 4-6-5-2-1-8-9 C: 7-10

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1, 2100 meter auto
Vi har vondt for å se at 3 Cashback kan få en finere oppgave enn dagens, og når Duke Of York-sønnen har vist en oppadgående formkurve nå på slutten bør det dreie seg om en solid vinnersjanse. 4-åringen har slitt mye denne sesongen, og Gottling-traveren har således ikke vært i nærheten av å innfri de forventningene som har blitt stilt til ham. Innsatsen til tredje på 17.3 over en sprint fra en vanskelig utgangsposisjon i Skien i den siste starten var dog av den oppløftende sorten, og vi lar favoritten få tillitten på vårt minste spilleforslag.

Nydelig til i andre rekke står 9 Harrys Monline, og den kapable 9-åringen må tilmåles solide vinnersjanser etter sin fine innsats til sølv på 17.4 full vei bak Veeren Dior i den siste starten. Matchet i tøffe lag før pausen ble 7 Star Contender, og selv om formen er litt uviss etter hvilen bør Anderssen-traveren vurderes tidlig direkte. Et uromoment er 6 Maldini Di Quattro i ny regi, men når trener Frode Hamre ikke var overvettes optimist forut for dagens dyst skriker vi ikke for høyt første gangen ut.

Vår rangering: A: 3 B: 9-7 C: 6 D: 1-10-2-12-4-5-8-11

Nettavisens V5-forslag til løpene på Bjerke i lunsjen kan du få levert her.

V5-3. 2100 meter auto
Vi støter på et lavgrunnlgsløp for varmblodshester i den tredje avdelingen, og dersom 7 Chip Line følger opp den flotte innsatsen til seier på 19.0 full vei i debuten ser trolig konkurrentene kun bakskoene av 4-åringen på ny. Chipmate-sønnen virket til å være en robust type, og dagens nye startmetode skal i følge kusken ikke være noe problem.

Fin kapasitet er det på 1 Gary Dancer, og selv om Holm-traveren trolig ikke kan utnytte sitt innerspor skal 4-åringen være tidlig aktuell i et løp som dette. Bedre enn raden er 2 Najz Victor, mens 9 Antonia Star også må vurderes tidlig. Sistnevnte vant et billig løp på Biri i sin debut på 21.5 full vei, men konkurransen er ikke sylskarp ved denne anledningen heller.

Vår rangering: A: 7 B: 1-2-9 C: 8-6-3-5 D: 4

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Bjerke kan du finne her.

V5-4, 1609 meter auto
Vi støter på et litt småskummelt sprintløp for kaldblodshester i den fjerde avdelingen dersom ikke 5 Valle Vegar gjør kort prosess, og på sitt beste leder Spikeld-sønnen rundt om. Det ble en alt for tøff 22-åpning i den neste siste starten, men 6-åringen galopperte seg vekk i et V75-løp i den siste starten. Det er ikke mange i dette løpet som matcher Einang-traveren på fart, og det er slet ikke utenkelig at årets fjerde triumf blir bokført i relativt enkle omgivelser.

Setter pris på distansen gjør 1 Jarli Mai, og selv om det ikke var det rette trykket i Bokli Eld-datteren i den siste starten skal 4-årshoppa være tidlig aktuell med forventet kremreise fra dette sporet. Positiv til sølv var 2 Turbo Monar i den siste starten, og med ytterligere fremgang i regi dyktige Erik Killingmo må 4-åringen regnes tidlig. På vei opp i form er 10 Husangutten, mens 8 Garli Mollyn kan forventes forbedret med løp i kroppen. Interessant er det med Erik Høitomt opp bak fartsfyllte 3 Frøken Lille Ville, mens 7 Nordby Flis også må sees på som en outsider.

Vår rangering: A: 5 B: 1-2-10-7-8-3 C: 9-11-12 D: 6

V5-5, 1609 meter auto
Det er mange med mye fart i beina i finalen, og med forventet tøft tempo på forestillingen kan løpe åpne seg veldig opp. Vi er litt inne på at femtevalget 3 Lyngsigne Rush kan innta føringen i løpet, og da ser vi ikke bort i fra at Wall Street Banker-datteren leder rundt om. 7-årshoppa har stått for helt greie innsatser nå på slutten, og når det nå er tilbake på den optimale distansen sprint tilmåler vi Kaasa-traveren solide vinnersjanser.

Frode Hamre var skeptisk til 4 J. Gold, og var litt inne på at S.J. `s Caviar-sønnen var tvilsomt startende (skulle til veterinærsjekk onsdag ettermiddag), men dersom alt er i skjønnest orden og det blir start skal 3-åringen selvsagt regnes tidlig mot ikke alt for skarp motstand. 1 Sea Chanta var positiv sist, men vi tror ikke Go Hammering-datteren kan forsvare sitt innerspor (og da må det i så fall løse seg underveis). Vi har litt feeling for 6 Natalma Halbak ved denne anledningen, mens det med tøft tempo på løpet også kan løse seg for spurtsterke 12 Yvana R.

Vår rangering: A: 3 B: 4-1-6-12-2 C: 5-10-7-8

Spilleforslag
Til lunsjen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 168, 504 og 1292 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
DD kl. 14.12 (løp 4-5)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 13.30-14.30 i dag!

HTML EMBED