Jeppe regjerer på travbanen

Foto: hesteguiden.com

Jeppe Juel tok en sterk V75-seier på Bjerke onsdag. Torsdag har han nye fine vinnersjanser på Klosterskogen.

Danske Jeppe Juel har etablert seg som travtrener i Norge og har hatt en bra sesong. Etter onsdagens seier med Orali i V75-6 på Bjerke har dansken bokført 43 seire i Norge og passerte også to millioner kroner innkjørt. Jeppe Juel har fortsatt også filial i Danmark og medregnet seire utenlands har Jeppe 58 seire i 2010. På Klosterskogen travbane har Jeppe Juel vunnet ni løp hittil dette året.

Sportspills meny torsdag:
Oddstips: Fredrikstad vinner igjen

Trav Bergen: Yngstemann er best

Lotto: Tidenes jackpotuke

Klikk her for å se våre V5-forslag til Klosterskogen

Torsdag blir Jeppe Juel favoritt i to av V5-løpene på Klosterskogen og vi tror spesielt 7 License Plate har en meget god vinnersjanse i V5-2. Seksåringen var god toer bak Buddy tredje sist, vant helenkelt på nettopp Klosterskogen nest sist. Sist havnet License Plate litt feil på det et lureløp på Jarlsberg som ble vunnet av gode Kendrick's Victory fra tet. I kveld ligger alt til rette for at Jeppe Juel kjører seg tidlig til tet fra spor sju bak bilen (ingen som vil svare opp på innsiden). Derfra må det være en topp vinnersjanse.

Sportspill pratet med Frode Hamre onsdag ettermiddag og selv om han var tilfreds med utviklingen på 10 Argus Hanover, så anså han vinnersjansene som små fra bakspor.
- Jeg må trolig frem å lage tempo selv, og på Klosterskogen er det svært vrient å vinne fra dødens, meddelte Frode. Og da er det ikke lett å se hvordan License Plate skal tape dette løpet, mot svært billig motstand. Banker.
Rangering V5-2: A: 7 B: 10-1-6 C: 2 D: 9-4-3-5-8

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Slett ikke utenkelig at det er en bankerkandidat også i V5-1, i form av 3 Kendrick JR. Fireåringen vant et lunsjløp enkelt i Drammen 2. november og oppgaven torsdag er ikke mye vanskeligere. Det var første løp etter nesten fire måneders pause og vallaken har helt sikkert gått fremover med det løpet i kroppen. Gunnar Austevoll var optimist når vi pratet med ham onsdag, og kunne også fortelle at Kendrick JR. er god ut på voltestart. Men siden det er siste indre på Klosterskogen er det alltid grunn til å være på vakt.

5 Racing Mercedes innfridde som vår banker 8. oktober. Sist var hesten ikke god nok i et V75-løp på Bjerke. Tilbake til mer normal motstand i kveld, og Vidar Hop kan prikke starten på volte. Klart motbud. 2 Zandra's Lad har vist klar formstigning i det siste, og var tapper fra tet på Sørlandet sist (gode Cabana Boy vant). Husk at denne karen viste fine ting som treåring, og dersom Likely Lad-sønnen takler annetsporet er han seiersaktuell.

1 Valley's Troubador satt fast som treer i mål i det samme løpet. Men førstespor, voltestart og Espen Grohs er ikke den ideelle kombinasjonen og vi nøyer oss med fjerdevalg. 9 Gentle Lord er på gang og Asbjørn Mehla har nok litt seiersambisjoner i kveld.
Rangering V5-1: A: 3 B: 5-2-1-9 C: 10-8-7-12 D: 6-11-4

V5-3:
Kaldblodshester i grunnlag inntil 20 000 kroner. Vrient. Vi prøver med en sterkt forbedret 10 Hvalstad Jerven som førstevalg. Gjorde et veldig fint løp til annen på Momarken sist fra dødens. Har vist fart ved en rekke anledninger og feilfritt skal treåringen være med å gjøre opp om seieren her. 6 Raukvin er Lars Anvar Kolles valg i løpet (var også meldt på Tysvær Mai). Meget ustabil herremann, men har fart og var god i seiersløpet sitt på Sørlandet 6. juni.

7 Tysvær Mai gjorde et fint seiersløp nest sist og har også vist fart ellers. Vidar Hop er i form. 3 Akilles blir spillernes favoritt. Ingen stjerne, men er travsikker, det er viktig i slike løp. Vi går langt ut på vårt største forslag, mange vinnerkandidater her.
Rangering V5-3: A: 10 B: 6-7-3-5-8 C: 2-1-10-9-12-11

Annonse: Øivind Grøstad byr på en grovt undervurdert hest i V5-2 på Klosterskogen

V5-4:
2 Stensvik Faksa blir vårt førstevalg i nok et svært fint spilleløp. Hoppa har ikke helt innfridd etter at hun kom i Morten Louis Johnsens trening, men viste veldig flotte takter på Leangen i fjor. Sist var det imidlertid klar fremgang å spore hos Järvsøfaks-datteren. Satt da fast mot gode hopper og kan muligens få tet/lederrygg her. Gunnar Austevoll var ikke fornøyd med 3 Tyri Fera sist, men to løp i kroppen nå og fint startspor i kveld. Vi setter henne tidlig på.

4 Slutt blir spillernes favoritt. En egenrådig herremann dette, men står jo fint til i kveld med formkusk Tom Erik Solberg. Beste hesten er trolig 8 Ariladden, men åttendespor betyr en tung reise i kveld. Til mål går Gaustad-traveren alltid, og feilfritt er han med og gjør opp.

11 Mellem Stjerna er nesten ikke spilt (to-prosenter), men får Vidar Hop i sulkyen i kveld, og med maksimalt smygløp duger denne hoppa godt. Se opp, her er det form. Sjanseløse er heller ikke 12 Rufina (veldig god både fjerde sist og tredje sist og Høitomt nå), 10 Gosen Tass (sterkt løp sist) og 6 H.M Hird Balder er jo en mil bedre enn det resultatraden indikerer.
Rangering V5-4: A: 2 B: 3-4-8-11-12 C: 10-6-7-9-1

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

V5-5:
Vi byr på en ny frekkis i V5-finalen og setter 9 Mermaid's Magic først. Kun markert på 11 prosent i formiddagstimene torsdag. Vi bankerspilte vallaken fjerde sist (ble da spurtslått fra tet av Don't Tease Me). Skuffet kanskje litt tredje sist og nest sist fra siste indre, men spurtet strålende til fjerde sist på Bjerke ( løpet ble vunnet V75-vinneren Nimbus Vang). Formkusk Solberg opp igjen, og med riktige rygger spurter hoppa flott.

Favoritt, stor sådan, blir Jeppe Juel med 6 Malt Whisky. Går jevne og fine løp, men vi syns ikke Juel-traveren forsvarer å bli så stor favoritt. Kommer Malt Whisky seg til tet uten at det koster skjorta, er det naturligvis en fin vinnersjanse, men det er slett ikke sikkert Jeppe kommer seg til tet. 7 Okapi Garbo kommer fra formstallen til Sigbjørn Kolnes. Møtte veldig tøff motstand i et V75-løp på Bjerke sist og spurtet flott til fjerde. Må regnes her.

Fra spor tolv starter kapasitetshesten Real Cosmic. Ble strøket sist, men gjorde en flott avslutning til femte i et V75-løp 23.oktober. Kan vinne selv fra spor tolv. 11 Moore holder absolutt toppform. Tetvant enkelt sist, og var også god i startene forut. Ellevtespor er vrient, men dersom det klaffer underveis kan det bli ny seier. Vi obser litt også på to damer i form, 10 Monica (bar til annen i lunsjen sist og 2 Yvana R. (kan få et silkeløp her).
Rangering V5-5: A: 9 B: 6-7-12 C: 11-10-2-5-3 D: 4-8