Jeppe vår jackpotbanker

Jeppes Odin kommer tilbake etter pause og blir vårt holdepunkt i kampen om ekstramillionene.

Klikk her for Nettavisens V65-tips

Klikk her for vårt jackpot trippelforslag

Det ligger drøye 1.9 millioner ekstra i sekserpotten i kveldens V65 på Bjerke, og da gjelder det å vite sin besøkelsestid. I klartekst betyr nemlig dette at man får utbetalt dobbelt så mye for 6 rette kontra i en ordinær omgang. Nettavisen har derfor satset litt ekstra på det største forslaget denne onsdagskvelden.

Vi har som vanlig satt opp tre ekspertforslag på hhv 105, 420 og 945 kroner, men har i tillegg laget et ringsystem. Her spiller vi hele 7.560 rekker, men ved å kreve en av tre utganger reduserer vi innleveringsprisen til 2.520 kroner. Systemet har vi fylt ut ferdig på tre kuponger, og kan kjøpes her.

Jeppe tilbake på tronen?
Kjell Teigen er en dyktig trener og 4 Jeppes Odin radet opp hele syv strake seire før det strulet. Favoritten i V65-5 ga seg nemlig fra tet i sine tre siste starter, men nå meldes hesten frisk igjen. Treningsrapportene er gode, og i et svakt løp uten klare motkandidater synes vi Jeppes Odin er en fin jackpotbanker.

Det er flere store favoritter på farten på Bjerke i kveld, men vi synes ikke det dreier seg om sikre vinnere. Vi tror derfor det kan bli riktig fine penger på de som klarer rebusen i kveld.

Allerede i V65-innledningen møter vi dagens største favoritt i 8 Caesar Endurance. Hamre-traveren har vært veldig bra i sine tre starter, men fra åttendespor i et 3-årsløp kan vi ikke anbefale bankerspill. Vi har her med to meget lovende unghester som bare er streket på hver femte bong.

11 Super Tail blir svært manges holdepunkt i V65-2. Den innfridde lett fra tet som vår banker i sin siste start, men i kveld er forutsetningene ganske annerledes. Vi garderer derfor godt opp på de to største forslagene.

Alternativ banker
Den vi har mest tro på i tillegg til Jeppes Odin er 9 Moonlip Augustinu i den fjerde avdelingen. 4-åringen har kommet seg kraftig på slutten, og jakter sin tredje strake seier. Har overbevist i seiersløpene, og feilfritt tror vi Holm-traveren blir vond å holde unna for. Vi bankerspiller på de to minste forslagene.

Det avsluttende V65-løpet er et meget spennende sprintløp der vi tror det vil gå radig unna. Vårt førstevalg og utgang på systemet er 2 Capital Invest som vil nyte godt av hardt tempo. Legg merke til at det er jackpot og ekstra penger i trippelspillet. Vi har i den anledning satt opp et trippelforslag på 200 kroner til det syvende løpet.

Kjøp en bong og følg spenningen på Nrk2 kl. 19.30 - 20.00