En ny herlig trav- og galoppuke står foran oss. Det er som vanlig godt med høydepunkter. Bjerke travbane byr som vanlig på V75 her hjemme tirsdag kveld, men Bjerke er også en av medarrangørene i onsdagens V86 der det også er jackpot og hele 7 267 039 SEK ekstra i åtterpotten. Lørdag varter Leangen opp med en herlig V75-omgang og ellers er det også stor internasjonal V65-omgang med JACKPOT og hele 620 506 SEK ekstra i sekserpotten på Momarken søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag kveld, det er faktisk dobbel jackpot i V64 på Mantorp med hele 2 514 949 SEK ekstra i sekserpotten.Klosterskogen på sin side byr på internasjonal V65-omgang i kveld, mens mandagen innledes med V4-lunsj på Färjestad.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-løpene på Klosterskogen. I og med at Leangen har V75-omgang lørdag, er det altså Klosterskogen som for en sjelden gang har V65 på en mandag. Merk at det er internasjonalt spill til kveldens omgang. Spillemessig er det nok å ta tak i, jeg går på bankeren allerede i V65-1.

Jessen hele veien?
Det handler om formsterke og slitesterke 4 Goodman B.R. med Simen Bjørbæk Jessen både som trener og kusk. Den sjuårige vallaken har gjennomført en meget solid sesong og runder 200 000 kr innkjørt i år, dersom han vinner V65-1. Hesteb trives godt på Klosterskogen og har tatt fire seire på elleve starter i Skien. Er normalt meget kvikk i vei og møter overkommelig motstand i kveld. Har vært matchet i tøffe V75-løp store deler av sesongen. Jeg tror Simen Bjørbæk Jessen sitter på en vinner i V65-1 og bruker 4 Goodman B.R. som min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Laber klasse på V65-2
Det er ikke rare sportslige kvaliteten på V65-2 og selv om formen er diskutabel for tiden, synes jeg Jens Kristian Brenne-trente 5 Touch Of Class har en meget fin oppgave på papiret. Startsporet er bra og det må være snakk om en flott vinnersjanse for den femårige hoppa.

Spennende første gang ut i Wolden-regi
De som liker å spille med litt risiko, har et spennende bankeralternativ i V65-3. Høykapable 4 Hauk Viktor debuterer i regi Anders Lundstrøm Wolden i kveld og står spennende til på strek som en av fire strekhester. Jeg synes hesten hadde vært seiersaktuell også fra 20 meter tillegg. Får Eirik Høitomt denne feilfritt rundt, har jeg god tro på at han sitter bak vinneren. Klar favoritt for meg i V65-3.

Kan bli mye Høitomt i kveld
Det jevnt mellom flere i V65-4/V5-1, men jeg setter 6 Dag Viktor og Eirik Høitomt først på min rangering. Romtveit-traveren skuffet kanskje litt sist med å få maks som fjerde. Gikk i rykk og napp da, men var veldig god i et par seiersløp tidligere i høst. Møter klart overkommelig motstand og blir min favoritt i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kanongod vinner sist - blir DD-banker i kveld
Hyppig startende 5 Hellestvedt Trym hadde ikke vunnet siden 9. november 2019, før han tok en helenkel seier på Sørlandets travpark i sitt siste løp. Måtte gjøre en god del jobb selv i det løpet og møter definitivt ikke noe tøffere motstand i kveld. Eirik Høitomt og 5 Hellestvedt Trym blir min DD-banker på Klosterskogen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vrien poengjakt avslutter kveldens V65-omgang
Maks 600 startpoeng er forutsetningene i V65-6/V5-3 på Klosterskogen i kveld og totalt har de 12 startende hestene vunnet tre løp i år. Men noen hester skiller seg klart ut fra et fint tredjespor, ser det ut som en flott oppgave for 3 Bolt Challenger. Hesten har vist stabil form over tid, og har en bra kusk i Magnus Teien Gundersen. Årets andre seier kan komme i kveld for fireårsvallaken.