Jessica fikser lunsjcashen

Jessica Sidbäck og Navaronne.
Jessica Sidbäck og Navaronne.

Jessica Sidbäck er kusken som vi går all-inn på under tirsdagens lunsjtrav på Bergsåker.

Vi har en svært spennend uke foran oss. Lørdagens V75 går av stabelen på Jarlsberg, men med all respekt for denne så er det ingen tvil om at ukens store sportslige høydepunkt finner sted kommende søndag når Charlottenlund inviterer til Copenhagen Cup og ekstra V75. All den tid Bjerke har flyttet sitt Oslo Grand Prix til første del av juni, er det den definitive storløpssesongen som settes i gang på Charlottenlund søndag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Før den tid skal vi dog gjennom en rekke travløp og galoppløp og tirsdag er det fire stevner vi skal bryne oss. Det hele starter på Bergsåker med V4, før Klosterskogen overtar med lunsjtrav fra Skien. Til kvelden skal Rolf Lerum geleide våre lesere gjennom en svært interessant V65-meny, mens fokuset i Sverige rettes mot V64-løp fra Axevalla. 

Hun heter Jessica Sidbäck (les mer på hjemmesidenhennes her) og har en riktig fin hest i Navaronne. Mandag gikk vi rett på bankeren i V4-1 på Färjestad med suksess, og vi gjør det samme i dag. Jag De Bellouet-vallaken vant fem løp i fjor og har allerede vunnet tre ganger på fem forsøk i år. All den tid det er lunsjløp er ikke motstanden den skarpeste og normalt skal dette være en solid vinnersjanse. Vi spekulerer ikke og bankerspiller.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Birmingham rykket ikke ned
Sist lørdag utlignet Birmingham tre minutter på overtid borte mot Bolton og dermed berget det tidligere Premier League-laget eksistensen i Championship på bedre målforskjell enn Doncaster. Nå er det ikke nødvendigvis noen spesielle likheter mellom fotballaget Birmingham og travhesten Birmingham, men det handler ihvertfall om marginer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nevnte 2 Birmingham var ihvertfall solid i sin debut for Robert Bergh og blir ikke mer enn andrevalg i spillet i dag. Favoritt i V4-3/DD-2 blir 1 Premier Kronos. Birmingham blir garantert ikke dårligere med løp i kroppen og da bruker vi hesten som DD-banker.