Gå til sidens hovedinnhold

Jetstile i spennende jackpot-omgang

Jetstile blir storfavoritt i V65-5, men vi har funnet enda en banker. Les tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger av søndagens V65

Klikk her for (kortfattet) V5-tips

Det ligger to millioner ekstra i sekserpotten denne søndagen og med spill fra hele Norden er det store penger å spille om.

Vi ser ingen grunn til å gardere dagens største favoritt Jetstile i den femte avdelingen. Trolig får han overta teten tidlig, men selv fra dødens skal vinnersjansen være meget stor.

Mer interessant er vår banker i V65-4. Fagpressen rangerer Helene Tilly til femtevalg i hoppeavdelingen av Ulf Thoresens Minneløp. Så dårlig følger dog ikke spillerne med, men en banker i et løp der de fleste bruker fire fem hester er uansett gull verdt. Vi tror nemlig Bjørn Goop leder hele veien og sikrer seg 150.000.

De tre første avdelingene av V65-veddemålet er svært åpne affærer, men med to bankere har vi råd til å dekke opp solid i disse løpene. En smell eller to her vil bety svært god utbetaling. Husk at dersom man får seks rette i dag vil man få nesten dobbelt så mye for sekseren enn ellers (grunnet jackpotpengene). Derfor er det verdt å satse litt ekstra i slike omganger.

Nettavisen har denne gang satt opp forslag på hhv 120, 480 og det største på 1.536 kroner.

Disse kan dere kjøpe i boksen oppe til venstre. Vi kan ikke love at Nettavisenspillerne stikker av med 10% av potten slik som i V75-omgangen 30. juni, men vi synes vi har to gode bankere og en mengde underspilte luringer å by på.

Ulf Thoresens Minneløp
V65-spillet avsluttes med det tradisjonsrike og meget høyt ansette treårsløpet til ære for vår største sulkyartist. Vi tror det blir svensk seier denne gangen. Både Adrian Chip og Artistic Ås er 3-åringer av topp Europeisk klasse, og vi blir litt overrasket om det skulle dukke opp en annen vinner.