Jetstile NM-favoritt

Norgesmesterskapet for varmblods er hovedoppslaget i V75 på Biri lørdag. Les våre tips og spill om 34 millioner her.

Klikk her for tips og vurderinger til V75 på Biri

Ukens V75 går av stabelen på den svært idylliske Biribanen som ligger inntil Mjøsa. På sommeren er det en fryd å være tilstede på Opplandsovalen og lørdag avholdes Norgesmesterskapet for varmblodshester her for femte gang.

Tet hele veien?

I den første avdelingen er 10 Vorset Ivers foreløpig favoritt. Vi tror imidlertid lite på Leangengjesten denne gang og har ham ikke med på fem hester. Vår favoritt tror vi fort leder hele veien og den er bare streket på hver femte bong.

Flere fine fireåringer møtes i V75-2 og vi tror favoritten 4 Odins Kjempe kan få problemer denne gang. Fire hester blir markert på alle våre forslag.

2 Toya Star M. står forlokkende til i den tredje avdelingen, men vi synes det er etpar gode motbud.

1 Vicky Diablo jakter årets åttende strake seier for sin trener Trond Anderssen. Forutsetningene er perfekte og tet fra start til mål er nok en gang en høyst trolig seiersoppskrift for den stammesterke femåringen. På det største forslagene tar vi oss dog råd til en gardering.

Andrevalget 8 Bjønnum Odin er vår klare favoritt i den femte avdelingen, men vi tar med ytterligere etpar plussvarianter på de to største forslagene.

Jetstile Norgesmester?

I fjor tapte 7 Jetstile NM som storfavoritt da Odd Sen Toft ble for god. Nok engang blir elitehesten til trener Per Johansen klar favoritt, men hva skjer på startsiden?.

Hans Petter Tholfsen kommer nok først til planken med 6 French Design og på Biri er teten gull verdt. Vi ser frem til et spennende oppgjør i V75-6 og streker begge seksåringene på alle våre forslag.

I V75-finalen blir vår banker fra forrige lørdag, 3 Felicia`s Fighter stor favoritt. Denne gang er det imidlertid voltestart noe hingsten ikke setter særlig pris på. Vi har derfor mer tro på to andre hester denne gang.

Store penger i potten

Det er som vanlig store penger for en alenevinner i V75-spillet. Hele 34 millioner venter dersom man skulle være så heldig. V75-spillet gir ofte store utbetalinger selvom flere favoritter innfrir. Denne gang har vi imidlertid valgt å kjøre bankerfritt på det store forslaget. Skulle alle favorittene gå på tap vil det bli meget fine penger å hente for de med 7 rette.

Nettavisen har laget V75-forslag i tre prisklasser som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. De er på hhv 80, 360 og 1.440 kroner.