*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Johnny er vår mann i Malmö

Foto: hesteguiden.com

Meget velkjørende Johnny Takter sitter opp bak vår V4-banker på Jägersro torsdag.

20.12.12 09:59

Torsdagen er en travel dag for de som skal spille på trav, og de første sjansene til å vinne penger får du i lunsjtravene på henholdsvis Jägersro i Sverige og på Bjerke i Norge. Vi kan siden se frem til en dobbel V5-omgang i Bergen her på berget og V65-spill til Åby i Sverige på kvelden, og som vanlig har Sportspill tips til alle arenaene på torsdager.

Les også:Redneck i lunsjen!

Etter en heidundrende V65-onsdag på Bjerke forrige onsdag, ble det brukbart også i går. Forslaget til 360 kr ga en godt betalt femmer på 548 kroner tilbake, mens de som spilte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kunne kvittere ut 945 kroner. Våre lesere hentet tilbake nesten 90 000 kroner i gevinster på dette onsdag og vi håper selvsagt vi skal hjelpe dere også i dag.

Innleveringsfrister Jägersro:
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi skal lengst sør i Sverige til torsdagen V4-løp når det er Jägersro travbane i Malmö som er vertskap. Vår banker for dagen bankerspilte vi også i den siste starten i Halmstad, men da endte det i dundrende startgalopp. Kombinasjonen Ola Samuelsson som trener og Johnny Takter (191 seire hittil i 2012) som kusk er imidlertid en svært seiersgivende kombinasjon og vi prøver igjen i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Genene er i orden
5 Prowess Kronos er en toppstammet 3-års hoppe som har topphoppa Glide About som mamma og ingen andre enn elitehingsten Andover Hall som pappa. Blodlinjene er virkelig i orden på denne damen, men hun har et humør som er litt i mot henne når det kommer til resultater i løpsbanen. Sist så bare kastet hun seg i galopp under oppkjøringen til bilen. Kusk Johnny Takter mente det var noen som hadde tatt sporet hans, men det kunne ikke vi se. I ettermiddag møter Premier Kronos eldre hester, men det tror vi betyr lite. En feilfri Premier Kronos skal ha en topp sjanse i dette løpet og vi bankerspiller i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En vinner i ny regi?
1 Trixie Value som kommer ut i V4-4 har ingen vakker programrad, men nå kommer Goetmals Wood–datteren ut i regi Joakim Lövgren etter noen måneder med trening. Dette er en hest som det var litt forventninger til når hun begynte å starte, men resultatene uteble. Når Lövgren tar inn en hest på stallen så gjør han det kun hvis han har sett litt kapasitet og når han sender de til start så er de som regel klar til å vinne på direkten. I ettermiddag er startsporet perfekt spor, teten er innen rekkevidde og motstanden skremmer ikke. Da skal det være fin verdi i 1 Trixie Value i V4-4 torsdag som trolig blir et tredjevalg i spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.