Jokerpotten øker igjen

Jokerpotten i V75 fortsetter å stige. Nå er den oppe i 31 168 041 kroner. Det betyr at en eventuell alenebong i Drammen førstkommende lørdag betaler ut rundt 36 millioner kroner.

De betrodde hestene har hatt gode tider i V75 den siste tiden. Derfor har det vært endel omganger hvor det ikke har blitt utbetaling for fem riktige. Nå har Jokerpotten kommet opp i gedigne 31 168 041 kroner, og dermed blir det kjempeutbetaling neste gang en eneste V75-bong blir alene om å ha de riktige markeringene.

Jokerpotten...
...er en bonuspott i V75 som tilføres midler hver gang utbetalingen for henholdsvis seks og fem riktige underskrider ti kroner.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin