*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen

Denne hyggelige meldingen fikk Jonas da han sjekket Norsk Rikstoto-kontoen sin etter torsdagens V64-løp på Örebro.

- Det er ganske fantastisk, sier den faste Nettavisen-spilleren.

I Kongsberg bor det en ivrig travspiller som har grunn til å kose seg ekstra i helgen. Jonas, som han heter til fornavn (han ønsker ikke å stå frem med etternavn i denne artikkelen), vant nemlig hele 661.000 kroner på torsdagens V64-løp i Örebro i Sverige.

Vinnerkupongen på 192 kroner leverte han via Nettavisens travsider. Og nøkkelen til den store gevinsten var en anbefaling han snappet opp i våre tipsforslag til løpet.

Plukket opp sjettevalg
I siste avdelingen ble 15-oddseren Freia Bear trukket frem som en mulig luring av Nettavisens travkspert Rolf Lerum, ettersom den kom til mål som helpigg i sitt siste løp. Hesten hadde en interessant oppgave foran seg torsdag og slo til som et sjettevalg i spillet og gjorde at utbetalinge ble gedigne 639 070 kroner for seks rette.

- Jeg brukte Freia Bar sammen med kun én hest til. Verdien steg med nesten 600.000 kroner ettersom det var en sjettevalg som vant, forteller Jonas på telefon fra Kongsvinger.

- Det er ganske fantastisk. Jeg takker og bukker for Freia-tipset, fortsetter den blide svensken.

I spillboksen under kan du kjøpe Rolf Lerums eksperttips til V75-løpene på Jarlsberg lørdag. Artikkelen fortsetter under boksen

HTML EMBED


Spiller fast på Nettavisen
Jonas har levert kupongene sine fast på Nettavisen i to-tre år. Han ser ingen grunn til å slutte med det etter torsdagens storfangst.

- Det skal jeg selvsagt fortsette med, noe annet hadde vært dumt. Nettavisens eksperter har kloke uttak og gjennomtenkte vurderinger, sier Jonas.

Svensken har spilt trav i mange år og pleier å kombinere tipsene på Nettavisen med egne vurderinger. Det er ikke første gang han vinner stort på trav. Tidligere har han vunnet både 2,4 og 1,3 millioner kroner det svenske spillselskapet ATG.

Klikk på bildet for å forstørre.

Slik ser kupongen på 192 kroner som ga en gevinst på 661.000 kroner ut.

Fine gevinster for flere lesere
Til tross for meget gode objekter kom ikke Nettavisens ekspert Rolf Lerum helt i mål med tipsene i den vriene V64-omgangen torsdag. Men alle som spilte det lille tipsforslaget på 192 kroner, kunne glede seg over en premie på 5786 kroner.

I tillegg gikk en rekke av Nettavisens andelslag på Eksperten inn med premier på 6000 til 26.000 kroner.

Ny topptips lørdag?
Lørdag er det nye vinnersjanser i V75-omgangen på Jarlsberg travbane. Rolf Lerums tips kan du lese om her.

Har du ikke travkonto på Nettavisen? Logg deg inn i boksen øverst til høyre i artikkelen eller opprett konto samme sted.

I spillboksene under kan du kjøpe andel på Eksperten til V75-løpene på Jarlsberg lørdag

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag