Jorma fikser jackpotkronene

Jorma Kontio kjører dagens jackpotbanker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Jorma Kontio kjører dagens jackpotbanker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot med 1,1 millioner ekstra! Bankeren er nesten tøffere enn toget! Superobjektet har under 10% på seg! Vi skal forsyne oss grovt av "jackpotdeigen"!

Vi har en vidunderlig jackpotomgang i vente på Axevalla denne tirsdagen med knappe 1,2 millioner ekstra i sekserpotten. Bankeren som vi går for skiller seg veldig ut i sitt løp, og dette er rett og slett en kanon i grunnlaget. 5 Bar Plombier (V64-5) er det sterke rapporter på etter pause, og uten noen uhell underveis så skal dette normalt sett dreie seg om en vinner. Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under V64-omgangen på Mantorp søndag så fikk vi ikke med oss sjokket Goldseeker (10. valg). Vi tok dog for oss i DD-spillet, og anbefalte et bankerspill der på 3 Fuzz (DD begynte på 31x med den!). Vi håper at noen av dere tok rygg på den deilige vinneren!

Under V64-jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Her er dagens jackpotobjekter på Axevalla:

V64-1 : 5 Shaq Is Back – Er en tidligere elitloppsdeltager som alltid er godt forberedt når den dukker opp i banen. Vant fem av syv i fjor, men «floppet» når det gjaldt som mest. Kommer ut med flotte rapporter i ryggen, og Reden forventer en bra innsats direkte. Her blir det full bøtt fra start, og er det da noen som virkelig tør å svare den? Vi tviler, og dette er for oss en motivert favoritt.

V64-2 : 6 Sharif America – Feilet tidlig sist, og den tapte alt. Så imidlertid helt strålende ut bak feltet, og den leverte dessuten et radig oppløp med krefter igjen. Vi har ikke sett den såpass bra/sterk ut på lenge, og den er verdt litt oppmerksomhet på tirsdag. Kommer den seg bare avgårde her uten noe tull så burde den være med å kjempe i fremste rekke. OBS!

V64-3 : 10 Saari In Action – Favoritten får svar, og dermed så er den i trøbbel!? Vi håper på kjøring mellom noen av de mest betrodde her, for da kan det fort være duket for en aldri så liten luring. Saari In Action er ingen dum hest, og den har vasse avslutninger når den får gå med i rygger. Gjorde et par knallsterke løp i fjor høst, og den møtte bra motstand. Nå er den helt riktig ute, den blir kuskeplusset med Björn Goop, og den er verdt litt oppmerksomhet! OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 10 Super Photo Bood – Et ganske dårlig løp, og det finnes ikke veldig mange vinnerkandidater her. Ideen vår gjorde et helt svett løp etter pause sist, og den har vel aldri vært bedre noen gang. Er ute av det fra start, og blir dessuten hindret. Avslutter kolossalt sterkt ute i banen nedover oppløpet, og den gjør et toppløp! Vi har 14,3 s 1900m på den, og siste 500m gikk etter 10,5 i en «flyvende» stil! Klaffer det bare litt bedre på veien tirsdag så burde den være med denne gjengen helt hjem! PRØVES SOM EN GODBIT!

V64-5 : 5 Bar Plombier – Gjør en spennende start etter en lengre pause. Ble behandlet etter det siste løpet, og deretter så fikk den det rolig i åtte uker. Nå er den dog utrolig fin i jobbene, og alt tyder på seier direkte. Årsdebuterte i fjor med en overlegen seier, og vi tror mye på det her også. Ingen tør å svare denne når gassen blir trykket i bånn, og normalt sett så burde den bli sluppet tidlig til tet. Da er dette løpet over, og vi velger å gå all in på denne vinnermaskinen!

V64-6 : 11 Dawning Dream – Hoppeløp i den tiden som vi nå går inn i er «uggent». For mange hopper kommer nemlig årets første sterke brunst, og det slår veldig ulikt ut på hvert enkelt individ. Det kan dog være veldig negativt. Derfor er det smart å gardere hoppeløpene i den tiden som vi altså nå er på vei inn i. Favoritten her har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det full form! Vant lett sist, og det er gode rapporter på den før dette løpet. Kan runde, men utgangsposisjonen kunne absolutt ha vært bedre. 9 Bahama Mama – Så fin ut bak feltet etter galopp sist, og vi har 17/1900m på klokken uten at den ble presset. Hadde nok helt sikkert godt av den blåseren i kroppen etter pause, den duger på kapasitet, og den fortjener litt oppmerksomhet med «umulige» Björn Goop opp!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.