*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jorma Kontio med flotte V64-sjanser

Jorma Kontio kan fort få en fin dag på jobben denne søndagen_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi banker et talent på Eskilstuna denne søndagen. Luringer finnes det i flere av de øvrige løpene, og vi er mer enn sulten på en opptur! Du tar vel rygg?

18.01.15 12:17

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Täby: Meget utfordrende galopp
Skiskyting: Os jakter VM-plass
Skiskyting vinnerspill: Lillebror Bø best i verden
Oddstips 1: Eventyret fortsetter for Sassuolo
Oddstips 2: City må ha tre poeng
Tippekupongen: Barcelona tåler ikke feilskjær

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar).

Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V64: 15.10

DD: 16.38

Løp ellers denne søndagen:V4 på Täby med start kl.12.45. V65 på Harstad med start kl.18.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Menyen vår til Eskilstuna denne søndagen er som følger:

V64-1 : 2 Research – Må bare prøves som en godbit i innledningen. Riktignok var den ikke på topp sist, men den var helt enorm nest sist, og da fikk den to pluss i kanten av oss. Det som gjør oss ekstra sugen på den her er at den er KRAFTIG kuskeplusset med Kenneth Haugstad. Fra et NYDELIG spor mot en helt riktig motstand så kan ikke vi gjøre annet enn å varsle kraftig! SPILLES!

V64-2 : 12 Steely Knight – Har fått seg tre løp i kroppen, og den er KLART SPILLBAR nå! Nest sist så løser den bra ut, og den havner etter hvert i tredje innvendig. Får lukene ca 300m fra mål, og angriper ut på oppløpet. Avslutter helt strålende, og den taper ikke med mye. Nå sist så ble den passivt kjørt i køen, og når det ikke ble noe tempo på forestillingen så ble det vrient. Ser uansett utrolig fin ut i kulissene med krefter igjen, og på vår klokke så står det 11,5 s 700m. MÅ PASSES NÅ MED LITT FLYT!

V64-3 : 6 EBU B.Boko – Dette er et løfte fra Boden, og vi anbefaler denne som dagens sikreste banker. Kom ut etter pause nå sist, og den fullfører veldig fint i 12 fart s 500m. Hadde garantert godt av den blåseren etter avbrekket, og den kan ventes enda et knepp forbedret til denne oppgaven. Er lynrask ut på volte, og her blir det tidlig tet om ikke noe uforutsett skjer. Stor mulighet, og vi lar den stå alene på våre bonger.

V64-4 : 14 Jagent – Var positiv i ny regi direkte etter pause sist, og den skal passes på søndag. I løpet sist så havner den utvendig leder, og det var et tøft tempo på forestillingen med 12,3/14,8. Fullfører oppløftende, og den holdt aksjonen sin skikkelig i sammen. Nå går den ned en klasse, den har fått en blåser i kroppen, og den kommer ikke til å bli lett å ha med og gjøre i sluttrunden på hesten sin beste distanse! Kan helt klart runde alt, og vi ILER til med førstevalget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-5 : 8 Uranium – Har funnet storformen, og dette er en motivert favoritt. Nest sist så ble den sittende langt bak, og den hadde en mil frem runden fra mål. Gjør en helt svett sisterunde, og vi har faktisk 11,2 s 1000m / 09,2 s 500m med krefter igjen. Nå sist så sitter den i fjerde utvendig, kommer via tredjespor ned mot siste sving, og den avgjør sikkert tilslutt. Nå viser klokken 10,9 s 1000m / 07,5 s 500m med krefter igjen. Møter denne søndagen en klart overkommelig motstand, og det må dreie seg om en flott mulighet!

V64-6 : 14 Just Flying By – Vi avrunder med en frekkis som er MYE bedre enn hva du kan lese ut i fra de to siste løpene. Nest sist så får den en blytung innledning, men blir avløst ca 1400m fra mål. Der ble hun sittende godt, og Kihlstrøm fant ingen luker nedover oppløpet til sin springer. Passerte mål med draskylappene oppe, og alle kreftene sine i behold. Nest sist så blir det helt feil, men den så veldig fin ut i kulissene, og vi har 13,7 s 1000m på klokken. Kan sitte der igjen nå om det skulle klaffe på veien!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.