Jubel for folkehesten

Voje Scott, og Eirik Høitomt bør ta seg av V5-4B på Klosterskogen torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Voje Scott, og Eirik Høitomt bør ta seg av V5-4B på Klosterskogen torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi tror på opptur for folkehesten denne torsdagen, og lar den stå alene i det V5-spillet. Ellers vrimler det med spennende objekter, og her skal vi til lukene.

Noen meget interessante dager er i vente, og det er JACKPOT både torsdag, fredag, og søndag når det gjelder V65-spillet fra Norge. Fra Øvrevoll i kveld så ligger det 381 931 ekstra i potten. Fra Biri fredag så er sekserpotten fylt opp med 480 275 ekstra. På Drammen søndag så skal 628 543 fordeles blant dem som får seks riktige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V75-omgangen fra Bergen lørdag så snakker vi likevel om helt andre beløp. Da ligger det nemlig ENORME 35 millioner, og venter på en alenevinner. Redaksjonen i Nettavisen jobber for tiden på høytrykk for at nettopp du skal stille så godt forberedt som mulig for å kjempe om de store kronene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så over til dagen i dag som sparkes i gang fra Sverige med lunsjtrav. Kl.12.20 så venter V4-løpene fra Vaggeryd. Deretter så arrangerer Bjerke sitt V5-spill med start kl 13.37. Om kvelden så er det galopp fra Øvrevoll, og V65-omgangen der starter kl.19.05. Glem ikke at det er JACKPOT fra Øvrevoll denne kvelden med fine Kr.381 931 ekstra i potten.

Innleveringsfrister Klosterskogen:

V5-A: kl.18.30

V5-B: kl.19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Klosterskogen denne torsdagen så venter et dobbelt V5-spill, og vi kan by på følgende objekter mot lukene:

V5-1 : 1 Cantabharmony – MT Big Business vinner dette om den presterer som normalt, men man skal tenke over at dette er en aldrende hest, og den er nok ikke like «hard» i hodet sitt lengre. Vi prøver oss derfor med en frekkis som har skiftet miljø siden sist. Cantabharmony har nemlig havnet hos Josefine Eilertsen nå, og vi er VELDIG spent på hvordan det kan ha spilt inn på denne «flyvemaskinen». På fart/kapasitet så duger den nemlig i massevis, og skulle den få en ny vår hos den nye treneren, ja, da kan den opplagt slå til fra helt ypperlige betingelser nå. I November i fjor så vant Cantabharmony V75 over den samme distansen, på den samme banen, og det gjorde den via siste indre… Banket da lett Megamuscle. Fra rygg leder denne torsdagen så blir draget vårt MEGET SPENNENDE å følge! OBS!

V5-2 : 1 He’s So Vain – Er kjapp ut den rette veien med volte, og i et løp på Magnor i fjor (16.07) så løste den skikkelig bra ut fra spor 3 i volten. Løser den like bra her så er den med i tet-kampen. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er pågang. Den har rett og slett ikke hatt noe flyt i løpene, men nå kan det vel ikke bli feil? Møter slik vi ser det en poengjakt lignende motstand, og blir den bare ikke fast her så skal det ikke være snakk om saken. Har vunnet flere ganger på Klosterskogen tidligere, og baneprofilen skal den ikke ha noen problemer med. SPILLES!

V5-3 : 12 Zeta Leonis – Her er det EKSTREMT åpent, og det smarteste er nok å spille alle. Ideen som vi heiser helt til topps har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den virket MYE forbedret nå sist. Riktignok fikk den et fint løp på veien, men den ble altså sittende bom fast med alle kreftene sine i behold. Klaffer det bare litt underveis på torsdag så er den slett ikke borte. Prøves som et sjokk i omgangen.

V5-4 : 1 HG Imar – Er ikke like bra med volte som med auto, og det gjør oss selvfølgelig noe usikker selv om utgangsposisjonen her er perfekt. Den avslutter altså helt strålende sist, og den så utrolig bra ut i målgangen med krefter igjen. Nå blir Killingmo byttet ut med Tom Erik Solberg, og det er i våre øyne et klart pluss. Har uansett en bra sjanse her om det skulle bli tet eller rygg leder, og det er for oss en motivert favoritt.

V5-5 : 5 Orient Kronos – Tapte riktignok for Osceola nest sist, men var uansett heroisk i nederlaget da. Nå sist så blir Orient Kronos sittende bom fast med alle kreftene sine i behold, og den så veldig fin ut. Aksjonen stemmer bedre enn noen gang for Orient Kronos, og da kommer også fremgangene. Burde takle svingene bra, og med tanke på at Osceola har problemer med å komme seg feilfritt rundt skiens-ovalen så velger vi heller å rette søkelyset mot formbomben til Åsbjørn Tengsareid.

3B : 10 Troll Hector – Er under en konstant utvikling, og selv om den her er noe tøffere ute så plasserer vi den først. Den imponerte både i varming samt løp nå sist. Den holder altså lekestue med Nesvik Tyr, og det var rett og slett veldig imponerende. Ser den like fin ut denne torsdagen så er den helt sikkert med på foto, og den er spillbar i et løp som inneholder flere talentfulle hester.

4B : 1 Voje Scott – Har Eirik Høitomt trengt tid på, men nå virker det for alvor å løsne for folkehesten Jarlsberg. Etter pause nå sist så er den nemlig meget god, og etter at den suste tidlig til tet så var det aldri snakk om saken. Voje Scott, og Eirik Høitomt forsvant i fra de øvrige og den vant veldig lett. Her burde det være mye å gå på fremover, og løser den som sist så skal dette dreie seg om en solid sjanse for tet og slutt.

5B : 14 Will Lita – Her er det EKSTREMT åpent, og garderinger er påkrevd. Ideen vår blir vel fra et 8-10 valg i spillet, og den må selvfølgelig ha litt flyt på veien fra denne utgangsposisjonen. Er dog MYE bedre enn raden, og den var skikkelig positiv sist etter hinder på veien. Avslutter fint nedover oppløpet, og da møtte den hester som var klassen over det som er i vente her. Prøves som et sjokk, men her er det altså SVÆRT ÅPENT.