Juel på en tirsdag

Jeppe Juel har flere interessante hester til start på Jägersro tirsdag.
Jeppe Juel har flere interessante hester til start på Jägersro tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Lynrask banker! Frekkis gjør livet surt for dagens tyngste favoritt! Vi har en spennende V64-omgang i vente på Jägersro tirsdag!

Tirsdagens Sportspill-meny:
Oddstips
: Tenker bare på cupfinalen
V4 Eskilstuna:Interessant lunsj
V5 Drammen:Nytt stortalent fra Gundersen
V64 Forus:Kvasnes rocker

Uken ble innledet på et meget sterkt sett! På Leangen mandag så ble det nemlig fullklaff på 15 av våre V65-lag! Det store forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på 1 344 suste også inn. Snittutbetaling var på bongene var ca 15 000. Totalt sett så spilte våre forslag inn ca 250 000, og vi gratulerer dem som tok rygg på oss.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

I tillegg så ble 2.valget Bottem Viktor bankerspilt i DD-spillet mot dagens nest største favoritt Villmix. DD-oddsen ble flotte 31,60. Her fikk vi 50 kr på forslaget til 200, og 100 kr på forslaget til 400 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høydepunktene står i kø denne uken. Sjekk ut følgende:

Onsdag: Bonuspotten skal utbetales på Bjerke. Det betyr at hele 928 650 skal fordeles på dem som får syv riktige.

Fredag: Dobbel-jackpot i V65-spillet på Solvalla. Her ligger det hele 2 828 788 ekstra i sekserpotten.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

Lørdag: Dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet. Det betyr at ca 4 millioner ligger ekstra i ukens syverpott, og at er du alene om å få syv, ja, da kan du hente ut fantastiske 18 millioner!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Løpene på Jägersro begynner kl.20.05.

Vi var ikke veldig langt unna på Färjestad mandag, og vår ene banker, ja, den holdt lekestue som en godbit. Ossmann stod nemlig alene på våre forslag. Nå tar vi nye tak, og på Jägersro denne tirsdagen så avrunder vi med en banker. Her tror vi på tidlig tet og slutt for 6 Quick Fix. Få ellers med deg følgende:

V64-1 : 7 Diamond River – Var imponerende god når den vant Guldstoet i fjor etter en beintøff innledning. Nå gjør den en mildt sagt spennende årsdebut, og dette er en traver som vi holder høyt i sin klasse. Er ikke helt til å stole på, men ligger den nedpå hele veien, ja, da er denne VELDIG god. Har stor fart i kroppen sin, så får vi se hva Johnny Takter ønsker å gjøre i årsdebuten. Skulle han komme seg foran så er det fakta en stor mulighet for at dette kan bli et bløffløp. Rapportene på den er bra, og vi roper et varsko direkte!

V64-2 : 2 Buzz Mearas – Gjør en svært spennende årsdebut denne tirsdagen, og den har stoff i seg til å rekke en bra bit. Har møtt bedre hester enn dette, og nest sist så er den firer i et løp som Riff Kronos vant. Viste i sitt siste løp før pausen at den er brennhurtig fra start, og løser den slik her så fyker den til tet. Selv om det dreier seg om en årsdebut så ser dette såpass interessant ut på forhånd at vi bare må tro hardt! Har dessuten virket å være helt travsikker, og det er ikke feil. For dem som garderer så er 9 Star Of Glory aktuell. Gikk enormt etter en grov galopp sist. 12 Victor Crown har mye inne, og også den skal bli spennende å følge i årsdebuten.

V64-3 : 2 Orali – Er en hest som vi elsker, og selv om den møter flere meget bra hester i årsdebuten så setter vi den først. Hadde et kanon-år i fjor som ble kronet med seier i Copenhagen Cup etter at Caballion ble tatt for doping. Var knallgod direkte i fjor, og den radet opp med tre kjappe seire. Distansen er et pluss for Orali, og dette er en traver med riktig innstilling. Prøves som et frekt drag i et flott løp! PS. Rapportene på den er meget fine.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V64-4 : 1 Touche – Vi føler at Mr Hot Shot blir litt vel tung favoritt her selv om den selvfølgelig har en fin sjanse. Ideen vår utvikler seg fint for tiden, og den så helt LYSENDE BRA ut i Danmark nå sist. Passerte mål i stengt posisjon som helpigg, og vi har vel knapt nok sett den bedre noen gang. I Sverige tredje sist så er den ikke helt tom i mål, og da var den ute mot veldig gode hester. Er kjapp i fra start, og den er garantert et fint opplegg fra dette sporet. MÅ MED PÅ ALT!

V64-5 : 7 Salina D.K. – Dette er en VELDIG bra hoppe, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. I årsdebuten nå sist i Danmark så har den «en mil» frem ca 1200m fra mål, og det skal nesten ikke være mulig på vinne det løpet. Avgjør likevel lett nedover oppløpet med krefter igjen. Sporet nå er ikke perfekt, men havner den ikke helt på vingel så er den sylvass tilslutt. STOR OBS! 3 Artemis – Er bedre enn raden, og den så helt RÅ ut som fastlåst sist. Vi har da 10,0 s 500m med rubbet igjen! Står her spennende til, og den må med på alt av seriøse bonger. OBS!

V64-6 : 6 Quick Fix – Er utrolig kjapp i uttaket, og normalt sett så fyker den direkte til tet. Vi tror vel heller at ingen innvendig ønsker å ta imot denne da det fort vil koste mer enn det smaker. Var nok ikke helt på topp sist, men den har levert strålende løp før det. På hestens beste distanse, og fra tidlig tet så burde dette dreie seg om en topp mulighet, og vi tror hardt.