Gå til sidens hovedinnhold

Junior Park en vinner igjen?

En av Bergens bedre hester, Junior Park med 20 seire på samvittigheten jakter i kveld årets første pinne. Nettavisen har god tro på at han vinner, vel og merke om løpsutviklingen blir riktig.

Klikk her for tips til V5 på Bergen

Løpene på Bergen Travpark synes veldig oversiktlige i kveld og vi tror ikke på de helt store utbetalingene. Vi føler av vi kan komme relativt billig gjennom de fire første avdelingene og med dagens største favoritt i V5-finalen sier det seg selv at samlebonger er å anbefale.

Men vinner nå Junior Park da?

Hesten til trener Rolf Tvedt har vunnet 20 av sine 37 starter, men er tross etpar fine løp på slutten seiersløs på fire starter denne sesongen.

På kapasitet er han klart best, men hesten har gitt seg enkelt fra dødens ved etpar anledninger og Tvedt vil derfor unngå den posisjonen i kveld. Klarer han det og det klaffer sånn nogenlunde tror vi han innfrir det store favorittstempelet.

Blir det igjen feil med løpsopplegget kan det komme en skikkelig smell. Vi har bankertippet Junior Park på de tre forslagene vi har lagt ut i kjøpsboksen. To flate bonger til 80 og 200, samt en samlebong på 16 rekker som vi spiller 50 ganger.

Det betyr 800 i innsats på samlebongen og den kan fort vise seg verdifull. Like verdifull kan ekstrabongen vi har lagd denne gangen bli. Der har vi nemlig spilt den lille bongen til 80 kroner, men med alle ti hestene i Junior Park-løpet. Den kan kun kjøpes nederst under tips her.

Nettavisen tipsene sitter

Det mellomste forslaget satt både under tirsdagens Momarkenstevne (3.217 igjen for 360) samt V65 på Bjerke i går (1.580 igjen for 360 på samlebongen). Det betyr over 4.000 netto for de som har fulgt disse tipsene to dager på rappen.

Vi tror det er store sjanser for å kunne heve gevinst på Bergen i kveld også, men er altså litt i tvil om det blir samlebong eller en megaskrell i V5-finalen.