Kaffir Face og millionjackpot

Lutfi Kolgjini kjører bankeren vår i Halmstad i ettermiddag. Foto: hesteguiden.com
Lutfi Kolgjini kjører bankeren vår i Halmstad i ettermiddag. Foto: hesteguiden.com

1,6 millioner svenske kroner er lagt til sekserpotten. Kaffir Face har hevdet seg bra i den svenske Gulldivisjonen i det siste. Vi tror han vinner V64-1.

Ingen klarte seks rette i Gävle lørdag, og dermed overføres SEK 1 671 440 til ettermiddagens løp i Halmstad. Vi bankertipper 3 Kaffir Face selv om det dreier seg om sprint og hesten ikke akkurat er noen startkanon. Men når hovedopponentens kusk varsler at 6 Opitergium skal få et rolig løp i køen, ligger det an til at Kaffir Face får en enklere vei mot målet. Bortsett fra Opitergium er det en ganske sliten gjeng han møter og om ikke Kaffir Face slippes til tet, så tror vi han ar en bra sjanse selv fra dødens.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Seiersvante 6 Rolex Bigi møter blant andre 4 Attack Diablo - annenhesten fra det svenske Kriteriet i fjor - i V64-5/DD-1. Sistnevnte gjør sin første start for sesongen, og det samme er tilfellet for danskfødte 7 Tumble Dust. Treningsrapportene rundt Attack Diablo er ganske optimistiske og vi tror han kjemper om seieren på direkten.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.


- Attack Diablo har ikke gått fortere enn 1.22 i trening. Han virker bra og kommer til å gå uten sko, informerer Peter Untersteiner til fagbladet Travronden.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.


7 American Idol (V64-2) har tatt to strake sprintseirer fra tet nå på vårparten. Nå er det snakk om full distanse og et litt sjanseartet spor. Vi velger derfor å gardere.