Kai er til å stole på

Kai Johansen sammen med fireårshoppa Stina.
Kai Johansen sammen med fireårshoppa Stina.

Kai Johansen vant 30 løp på Leangen i 2014. Mandag er han igjen på plass på Leangen og kusker blant annet Nettavisens V65-banker.

En ny travuke står for tur og fem dager inn i det nye året, er det Leangen som er vertskap for den norske V65-kjøringen mandag kveld. I tillegg til Leangen, er det også trav fra Umåker mandag (V4) og til kvelden er det V64 fra Färjestad. 

Mandag 8. desember hadde undertegende en strålende opptur for sine V65-tips. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mandag 22. desember "dummet" jeg meg ut på bankervalget i V65-spillet på Leangen og valgte vanskelige Pave Faks som min banker i V65-3, mens jeg valgte 9 Izon Rags i V65-6/V5-3 som min V5-banker. All den tid omgangens største favoritt 1 Remix i V65-5 falt som blytung favoritt, og min luring for kvelden 8 Varg Riga vant det løpet, burde jeg selvsagt skapt ny spillefest på Leangen og "sopt" inn en rekke V65'er til pene 5 062 kroner i utbetaling. Nå måtte jeg "nøye" meg med en rekke V5-gevinster verd kr 3 142 kroner og herlige 17,48 i DD-odds på mine forslag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sist mandag var jeg dessverre dårlige på 4. valget 3 Yr Sokken i V65-4/V51 og måtte nøye meg med fem rette i V65-spillet. I V5-spillet gikk det igjen klart bedre. De to største andelslagene på Eksperten (seks andeler a kr 339 og fire andeler a kr 500) fikk begge fem rette og meget pene 10 277 kroner i V5-utbetaling. Toeren i mål i V5-5 (5 Omer Blessa) var markert på disse kupongene og hadde sørget for storfine 39 527 kroner i utbetaling. Ikke glem V5-spillet, er mitt klare budskap. Det er veldig fine penger å spille om der. 

Kai Johansen har det siste året vært fast kusk på Leangens mandagskjøringer, og også i kveld er en av Norges beste kusker på plass i Trondheim. Han kusker tre svært betrodde hester innenfor V65-spillet og også to hester i de to avsluttende V5-løpene.

Kai til å stole på
Undertegnede har hatt solid suksess med å bankerspille Johansen det siste året og også i kveld er det Kai Johansen som får bankertilliten. Fireårshoppa 6 Stina i V65-5/V5-2/DD-1 er hesten. Hoppa trenes av Anne Dahlshaug fra Viggja i Skaun kommune (ca fire mil sørvest for Trondheim). Anne er også trener av blant annet Nona Crown som vant for Kai Johansen 22/12.

Flott opphenting sist
Når det gjelder Stina så var hun også betrodd i sitt siste løp som var et treårsløp på Leangen 22/12 (jeg bankerspilte Pave Faks uten suksess den dagen). Stina galopperte fra start den dagen og tapte anslagsvis 40 meter på galoppen, men kom flott tilbake til andreplass. I seiersløpet nest sist så var Stina veldig fin. Etter starten på Leangen 22/12 er hoppa blitt behandlet med akupunktur, og så sent som søndag var Anne Dahlshaug ute og jogget rolig med hesten og i følge Anne ser hesten helt strålende ut for dagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Moden for større oppgaver
Hoppa er meldt i alle de store hoppeløpene for fireårige kaldblodshopper i Norge i 2015 og tross at hun ikke har mer enn 39 000 kroner på konto, er dette en hoppe som kan duge der om hun fortsetter utviklingen. Selv om hun støter på kapable 8 Sørdal Odin i kveld, tror vi på seier for 6 Stina i V65-5/V5-2 og DD og bankerspiller i V65, DD og på det minste spilleforslagene i V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ikke like bøs lenger
Det er ellers en rekke store favoritter på farten i kveld, I V65-1 blir gamlingen 3 Trinitro en av kveldens største V65-favoritter, men det er verd å merke seg at Kai Johansen tror mer på 6 Stina. Trinitro har et flott løp på papiret, men er ikke like bøs lenger og Blekkan varsler tetkjøring med 2 Wy Fi. Favoritt i fare.

Kjøsnes har trolig vinneren
I V65-3 er det helt korrekt at 6 Noss Kikki blir klar favoritt. Hoppa tåler å gjøre jobben selv, men dødens er nå engang dødens. Blekkan opp på 9 Broadway B.R. er meget spennende og Blekkan kan kanskje riste litt liv i den litt kapable vallaken. Svært lite spilte 4 Buzy Bee møtte gode hester sist, og møter klart billigere motstand i kveld. Se opp.

For stor favoritt
2 Cæsar B.R er den andre store favoritten fra Biri-trener Morten M. Ottersens stall i kveld i V65-4/V5-1. Hesten vant sist, men uten å imponere og har neppe toppform i seg nå. I ellevetiden mandag ligger hesten an til å bli mandagens største V65-favoritt. Cæsar B.R. kan selvsagt vinne, men jeg velger å gardere i både V65 og V5-spillet. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.