Gå til sidens hovedinnhold

Kai fikser biffen?

Vi tror Kai Johansen leder rundt om med et andrevalg i spillet i lunsjen på Momarken i dag.

Etter en helg med storutbetalinger i V65 på Sørlandet søndag og en uløselig V75-omgang på Bergen travpark, har det også vært svært favorittpreget både under V65-løpene på Biri fredag og under V64-løpene på Hagmyren søndag.

Les også:Espen byr på dansk dynamitt

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Vi fikk svært god klaff under V75-løpene på Bergen travpark lørdag da hele 45 andelslag i Eksperten gikk inn med fin netto og over 300 000 kroner innspilt. Denne uken er det som kjent fest og strålende travsport på Bjerke lørdag og søndag da årets OGP-helg står for tur.

Men før det skal skje, er det masse glimrende travsport i vente og mandag kan vi nordmenn spille til fem baner. Det starter med V4 fra Halmstad, før Momarken overtar med lunsjtrav. Deretter kan vi spille V5 til Romme i ettermiddag. Til kvelds er det dobbel V5 på Leangen og V65 fra Skellefteå.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi må spille i dag!
Ja, vi synes et bankerspill er på sin plass, når 5 Daddy`s Deal i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag i V5-3 blir utsyrt med Kai Johansen for anledningen, og hesten blir da med respekt å melde kraftig kuskeforsterket. 4-åringen er klart bedre enn raden (vært uheldig i de to siste startene), og han står helt perfekt til i dag.

Vi tror han piler til tet, og vi tror han skal en topp sjanse til å kunne lede dette løpet rundt om. Det ble galopp når han ble vridd ut i angrep i en trang situasjon i den nest siste starten som pigg, og sist satt han bom fast i en stoppende rygg til slutt. Jogget 16.5 første tusen der, og vi tror han går en lav 17-tid i dag.

Det skal rekke langt mot dagens konkurrenter, men vi har ikke helt kontroll på hva duoen 3 Rimini Lavec og 8 Wildstar kan. Ut i fra raden å dømme, ligner de ikke noen store stjerner, og da satser vi på at andrevalget i spillet innfrir våre forventninger. Tøffest i mot tror vi 10 Marple blir feilfritt, men han er usikker.

Vår rangering V5-3: A: 5 B: 10-3-8 C: 6-2-1-11-7-9-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1640 meter autostart
Vi støter på et mildt sagt vanskelig sprintløp for varmblodshester å vurdere i V5-1, og vi kan fort få en smell. Vi garderer således veldig bredt på alle spilleforslag, men favoritt skal 2 Cayenne Advance være. 5-årshoppa opptrer variabelt, men på en god dag leder hun et slikt løp rundt om for Cato Antonsen.

Hun ble toer på 17.9 full vei i den tredje siste starten, og med en tilsvarende innsats i dag, vinner hun. Klart bedre enn raden er 11 Ada Hill, og hun er lite spilt med sine 10 %. Pent til står 1 Philadelphia Love, og vi tror den fartsfylte hoppa kan duge her. Det skal også 4 Topsy Line gjøre, og hun er en habil sprinter.

Fin form er det på 6 Likely Ann, mens 10 Battle It Out er spennende etter litt pause (slett ikke så verst på sitt beste). Kapasiteten er heller ikke så verst på 12 Gregorian, mens trioen 5 Chip Lady (uviss form etter lang pause), 7 Ravi (fine fartsressurser) og 9 Ronaldina (leter etter godformen), også krysses av oss.

Vår rangering V5-1. A: 2 B: 11-1-4-6-10-12-7-5-9 C: 8-3

HTML EMBED

V5-2, 2140 meter autostart
Vi finner fire vinnerkandidater i dette kaldblodsløpet i relativt lavt grunnlag, og fremst setter vi 6 Tangen Faks. En flott type dette, og triumfen på fine 32.7 full vei i Skien i den siste starten ble av den overlegne sorten til slutt. 5-åringen er i rivende utvikling, men når det er snakk om autodebut er det hele litt usikkert.

Da må vi gardere, og vel så god på kapasitet er trolig 5 Lundrapp. Han gikk en veldig fin sisterunde til tredje på fine 32.6 full vei i den siste starten fra køplass underveis, og han står langt bedre til i dag. Et meget spennende kuskebyttet er det på 12 Vethe Jerven til Vidar Hop, og den hesten er slett ikke så verst.

Han har hatt mye motflyt i løpene nå på slutten, og vi ser ikke helt bort i fra at Åsajerven-sønnen kan overraske. Det virker til at formen er sterkt stigen på 1 Art Land Fari med et par løp i kroppen etter lang pause (fjerde på 32.6 full vei i den siste starten), og Antonsen-traveren står unektelig interessant til i dag.

Vår rangering V5-2: A: 6 B: 5-12-1 C: 4-7-2-8-11-3-9

V5-4, 1640 meter autostart
Vi støter på et sprintløp for kaldblodshester i den fjerde avdelingen, og vinnerkandidaten er ikke alt for mange. En god vinner i den siste starten på fine 26.6 over aktuell distanse var 2 S.T.C.C. Faksa, og vi bankerspiller på lillebongen. Hun er dog ikke typen som rader opp, og hun opptrer litt variabelt.

Da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag, og tidlig aktuell ved favorittfall skal 6 Pål Svint være. Han ble toer bak favoritten sist på 26.8, og vi synes Bø-traveren kjempet bedre enn på lenge til slutt den dagen. Han satt tidlig i tet sist, og kusk Vidar Hop sikter trolig tidlig mot føringen på ny 8-åringen.

Det har vært slik at 3 Skjeppe Kåre har sittet bom fast i de to siste startene, og sist så han grisepigg ut. Vunnet to av de tre siste startene på dagens arena, og da må han regnes tidlig i dag. Avsluttet godt i de to siste startene har 5 Carolina K. gjort, mend både 1 Valle Tora og 7 Øylill innehar fine fartsressurser.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 6-3 C: 5-1-7-11-12-8-10-9-4

V5-5, 2140 meter autostart
Et flott varmblodsløp avslutter denne V5-rebusen, og vi har klart mest tro på fem hester. En spennende start i ny regi gjør 4 Sanna Bob, og på sitt beste legger 5-årshoppa dette feltet på rygg. Hun var ustabil for Høitomt tidligere, men at hun har kapasitet viste hun ved triumfen på 15.5 full vei i den fjerde siste starten.

Matchet i tøffe lag nå på slutten har 6 Alegra blitt, og hun har gått hyggelige løp. 7-årshoppa har ofte måttet gå den tunge veien utvendig, men med litt hjelp på veien i dag, kan det bli seier. Det ble litt feil for 10 Ante i den siste starten, men forut for den starten gikk Brinch-traveren veldig fine løp hele veien i tøffe lag.

Han ble tredje på fine 14.9 full vei i den nest siste starten bak gode Megamuscle & co, og han skal være seiersaktuell i dag. Taper i fra start gjør 7 King Of Friday, men han er tung til slutt. Tung til slutt er også 12 City Of Peace, og det er svært spennende når Geir V. Gundersen setter seg opp bak 5-åringen i dag.

Vår rangering V5-5: A: 4 B: 6-10-7-12 C: 2-9-8-11-3-1-5

Kommentarer til denne saken