Kai for alle penga!

Foto: hesteguiden.com

Kai Johansen er i superform om dagen, og vi tror han sitter bak to vinnere på Bjerke i kveld.

Sportspills meny onsdag:
Tippetips: FA-cupen blir vikig for Chelsea
V4 Halmstad: Tet og slutt?

Oddstips: Årets viktigste kamp i Sevilla
VM 15 km: Petter til sprek odds

Vi har en svært krevende og spennende V65-rebus å løse denne onsdagskvelden på Bjerke, og vi tror det kan være meget fine penger på gang (vi tror det kan smelle godt i minst tre løp)! Det er slett ikke lett å finne sikre holdepunkter, og da støtter vi oss til en kusk som har enorm flyt om dagen.

Kai Johansen har hatt en helt eventyrlig god innledning på årets sesong, og så langt har han vunnet hele 33 løp. Senest i går ble det hele tre triumfer på ham, og en kusk i flytsonen er det aldri feil å følge! Vi satser dermed på at Kai får en ny fin dag på jobb, og han setter seg opp bak vår første banker i et sprintløp for kaldblodshester i V65-3.

Annonse: Grøstad hjalp alenevinner i V75 lørdag - hva byr han på til Bjerke i kveld?

Vi snakker da om 5 Bleiklijoker`n, og det er absolutt toppform på den hesten. Vi ble mektig imponert ved triumfen på 28.3 over aktuell distanse i den siste starten, og han må ha avsluttet i 23-fart til slutt i det løpet. Nærmest flyvende nedover oppløpet da, og dagens kusk Kai Johansen fikk voldsomt fart på Gam Vinter-sønnen ved den anledningen.

6-åringen tok da enkelt ned gode Rappo til slutt den dagen, og det er ikke noe tøffere i mot i kveld. Det må som kjent selvsagt klaffe med ryggløp i det lengste for at favoritten skal kunne legge på til sin andre strake triumf, men kusken er veldig klar over hvordan han må kjøre denne hesten. Da satser vi på at det går veien også i kveld, og ved suksess bokfører i så fall speedkula årets tredje triumf.

Vår rangering V65-3: A: 5 B: 1-3-6-9 C: 4-11-10-2-7-8-12

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2515 kroner, og alle de fire kupongene kan der få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Taper ikke fra tet?
Et flott sprintløp for varmblodshester støter vi på i V65-4, og der piler ventelig 3 Mr. Fox Trot til tet. Fra spiss har 9-åringen aldri tapt løp, og vi synes Felix Santana-sønnen er spennende som en foreløpig 18-prosenter i spillet i kveld! Sprintet flotte 13.4 som best i fjor, og da vant han et V75-løp hvor Taran var toer.

Vant direkte etter lang pause både i fjor og året før, og da bekyrmer ikke en lang pause oss nevneverdig i kveld. Alltid vel forberedt når han sendes til start, og eieren har vært veldig fornøyd med hva hesten har vist i trening hjemme. Åpnet i 10-fart i den siste starten, og vi tror ingen nekter ham teten i kveld.

Annonse: Grøstad tror mye spilte hester kan få kjørt seg i V65-4 og byr på dagens soleklare nøkkelhest mot utbetalingslukene

Det blir trolig en drøy innledningen på løpet for favoritten 6 Andy B.R. med veldig mange startkjappe konkurrenter på innsiden, og vi synes ikke Anderssen-traveren ligner noen utpreget sprinter. Vi tor faktisk 9 Dynamic Prospect kan bli den tøffeste i mot, men vi satser på at kusk i form, Kai Johansen leder rundt om!

Hvis vår andre banker skulle svikte inneholder løpet fem andre vinnerkandidater slik vi ser det, og vi nevner i rekkefølge 2 Fux Pride (trolig forbedret med løp i kroppen) 4 Ill Sentry (gikk bra sist), 6 Andy B.R. (toppform, men sprint ingen fordel), 9 Dynamic Prospect (så laddet ut sist) og 11 Constantin W. (høykapabel).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 9-2-6-11-4 C: 1-7-8-12-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-1, 2140 meter voltestart
Vi har et vidåpent varmblodsløp å forholde oss til i innledningen på denne V65-rebusen, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering. Det er sjelden Frode Hamre sender hester til start som ikke er vel forberedt, og 4 Mustoyevsky er trolig snakk om en hest som må tilmåles solide vinnersjanser i debuten på norsk jord.

Treningsrapportene er gode på 3-åringen (virket sterk i det siste jobbet på 21.0/2100 meter, og da avsluttet han i 15-fart), og det skal være snakk om en rolig og fin type som skal kunne takle voltestart greit. Flyvende ved triumfen på 15.5 over en sprint i den siste starten var 3 Red Filly, og hun må regnes tidlig.

Det er litt andre forutsetninger i kveld (litt tøffere i mot, og det er snakk om full vei), men 4-årshoppa så lysende ut i den siste starten. Vi tror 1 Millgoer er forbedret med løp i kroppen etter litt pause, og vi synes 5-åringen må få godkjent for innsatsen til tredje på 18.6 full vei i Skien fra dødens i den siste starten.

En frisk avslutning til fjerde på 17.8 full vei leverte "stuten" 8 Moneyline Volo i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause har trolig gjort godt (dog stor fare for startgalopp). Litt bedre enn raden er 9 Alone Man S.T. (Vidar Hop opp), mens formsterke 11 Lucky Lane (vant sist) også skal regnes tidlig.

Vår rangering V65-1: A: 4 B: 3-1-8-9-11 C: 10-2-12-13-14-15-7-5-6

V65-2, 2100 meter autostart
Vi synes også dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen ser litt åpent ut, og vi garderer da også bredt her. Vi synes 1 Lome Pinto var god i årsdebuten, men 4-åringen slo på en ulykksalig målgalopp i kampen om seieren da. Gikk da glipp av en 30-tid full vei, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt.

Vi er dog litt usikre på hvor god han er fra start bak bilen, og blir han overflydd blir det sjanserartet. En spennende årsdebut gjør 11 Viking Faks, og dette er trolig snakk om en 4-åring som vil bite godt i fra seg utover i sesongen. Sterk toer på 30.9 full vei i den siste starten, og vi synes han må krysses tidlig i kveld.

En seiersmaskin er 4 Bjørvang Prinsen snakk om (vunnet fire av de fem siste startene), men det er klart tøffere i mot for favoritten (blitt vel stor favoritt med sine 69 %) i kveld. Spennende etter pause er 10 Brage Mollyn (svært god på sitt beste, og han vant på 30.2 full vei i den siste starten), og han bør vurderes tidlig.

Det er intet å utsette på kapasiteten til verken 6 Vikan Balder eller 8 Kor Vita, men ingen av dem kan få merkelappen stabile. Førstnevnte fikk fjerde på 31.7 full vei i årsdebuten etter litt pause, og han er trolig forbedret med løp i kroppen. Sistnvnte holder toppform, og hun avsluttet strålende etter galopp sist.

Vår rangering V65-2: A: 1 B: 11-4-10-6-8 C: 2-5-12-9-7-3

V65-5/V5-2/DD-1, 2140 meter voltestart
Et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag venter oss i den femte avdelingen, og vi synes løpet ser litt småskummelt ut på forhånd. Vi tyr da følgelig til veldig bred gardering, men vi synes 14 Sharpshoother er veldig spennende på kryssene med sine 15 %! På vei mot full form, og dagens konkurrenter skremmer ikke.

Han fikk sjette på 16.0 full vei i et V75-løp i den siste starten bak Hitchcock&Co, og dette er snakk om en kapabel type som har vunnet hele 11 av 44 starter. Når han var på sitt beste for tidligere trener Steinar Holm var det ofte på denne tiden av året, og han er trolig forbedret med løp i kroppen etter litt pause.

Favoritt blir 3 Staffan Pelema, men det kan fort bli "dødens" for den store favoritten (blitt tung med sine 76 %).Han avsluttet godt til sølv på 17.9 over 2600 meter i årsdebuten, og etter en tøff åpning på løpet i et V75-løp i den siste starten kjørte kusk Kai Johansen litt butt i rygger til slutt (fikk femte på 16.2 full vei).

To løp i kroppen etter litt pause har trolig gjort godt, men vi er litt usikre på vinnerinnstinktet der i gården (kun vunnet et løp i karrieren). Vi synes 1 Mastery As står lekkert til i kveld, og kusk Hans Chr. Holm vil nok gjøre et forsøk på å lede rundt om med 7-åringen. Toppform på den hesten, og han kan lede rundt om.

Positiv i den siste starten var 13 Big City Rambler (tredje på 15.5 full vei), og med litt flyt på veien dukker 7-åringen opp langt fremme. To outsidere er 8 Ostaggio (svak sist, men skal være bedre nå) og 9 I`ll Be Gone (avsluttet positivt sist) snakk om, og da har vi nevnt de hestene vi har mest tro på i dette løpet.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 14 B: 3-1-13-9-8 C: 15-12-5-11-7-4-2-10

V65-6/V5-3/DD-2, 2100 meter autostart
Et flott kaldblodsløp avslutter denne V65-rebusen, og vi finner fem relativt hete vinnerkandidater. I en feilfri utgave tror vi ingen nekter 1 Kolnes X.O. teten (åpnet i 21-fart i den tredje siste starten fra spor åtte bak bilen), og dersom ikke 5-åringen blir for hissig underveis, tror vi han kan lede dette løpet rundt om.

Ny kusk Geir Vegard Gundersen er ikke noe minus, og etter tidlig galopp ble det en sikker seier på 28.2 over en sprint på en litt tung bane i den siste starten. Satt i tet i et tøft V75-løp i den nest siste starten, men når kusken skulle dra øreproppene, mistet han den ene tømmen (det var årsaken til galoppen).

I fjor gikk Spikeld-sønnen på 27-tallet full vei ved flere anledninger, og da står han dagens distanse på full form. En tøff utfordrer til slutt kan dog 5 Spang Jotroll bli, og vi betaler for sistnevnte på våre to største spilleforslag. Han leverte en strålende innsats til sølv på 26.8 over en sprint sist, og fortjener å få en seier nå.

Vi mener distanseøkningen i kveld bare er en klar fordel for 8-åringen (gikk sine beste løp i fjor på 2100 og 2600 meter), og selv fra "dødens" kan Frisli To Jo-sønnen vinne dette løpet. Hang i tredjespor hver meter i den siste starten, og da må det være snakk om en solid vinnersjanse med et litt snillere opplegg i kveld.

Et flott løp til sølv på 28.3 full vei bak Vestpol Dennis gikk 2 Lome Jokeren i den siste starten i et V75-løp, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet. Hysterisk form holder 6 Gann Min (vunnet tre av de fem siste startene), men full vei trekker litt ned. Litt lurt til står 9 Bork Faksen, og han får plass på systemet.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 1 B: 5-2-6-9 C: 10-11-4-7-8-12

V5-4, 2100 meter autostart
Vi synes fem hester hever seg litt over mengden i dette varmblodsløpet hvor de stallansatte skal i aksjon i V5-4, og en naturlig favoritt skal 6 Maria Nova være snakk om. Hun fikk full uttelling for sin fine form ved å vinne på fine 16.1 full vei i den siste starten, og i en feilfri utgave skal hun tilmåles solide vinnersjanser.

Kusken er dog ikke av den stødige sorten (Herman R. Tvedt), og da synes vi garderinger er påkrevd. Det blir gjerne litt tempo på disse løpene, og det vil i så fall duoen 11 Thai Torres og 12 Pablo La Marc trekke fordel av til slutt. Begge er på vei mot full form, og de skal være tidlig aktuelle i et løp som dette.

En solid avslunting til seier på 15.6 over en sprint leverte 2 Little Brown Ace i den siste starten, og det kan ikke bli mye feil i fra dette sporet i kveld. En god vinner i et billig lunsjløp i den siste starten var 4 Baldrian Pedro, og selv om det er klart tøffere i mot i kveld, bør 9-åringen regnes tidlig (kapasiteten er veldig fin).

Vår rangering V5-4: A: 6 B: 11-12-2-4 C: 5-3-8-10-1-7-9

V5-5, 2140 meter voltestart
Et helskummelt kaldblodsløp i lavt grunnlag avslutter denne V5-rebusen, og vi krysser av for ni hester på samtlige spilleforslag. Positiv nå på slutten har 3 Hafell Prinsen vært (fast som femte sist), og dette må være en type hest (høyt opp, og sliter litt med aksjonen) som trolig vil passe Eirik Høitomt veldig bra.

Han er en mester til å "bære" slike hester rundt, og Gravdal-traveren skal være favoritt. Vant i årsdebuten på 33.6 full vei gjorde 4 Spang Lilja, og hun er neppe noe dårligere i kveld med løp i kroppen etter lang pause. Veldig spennende etter lang pause er 6 Tysvær Flaks, og det går fine rapporter på 4-åringen.

Fin form er det på 11 Haugestad Jon (sølv på 32-tallet full vei to ganger på rad), mens kapable 14 Atom Jutuln vant på 33.0 full vei i den siste starten (litt tøffere i mot i kveld). Fart er det på 12 Nebbenes Jahn (dog veldig egenrådig), mens kapasiteten ikke er så verst på trioen 8 Strand Elden, 9 Hogsta`n og 10 Pilot.

Vår rangering V5-5: A: 3 B: 4-6-11-13-12-10-9-8 C: 1-2-5-7

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2515.- (over fire bonger)
Stamme 7260 rekker (12*11*1*1*11*5)
A: 4 B: 1-3-8-9-11 C: 2-10-12-13-14-15
A: 1 B: 4-6-8-10-11 C: 2-5-7-9-12
5 Beliklijoker`n
3 Mr. Fox Trot
A: 14 B: 1-3-8-9-13 C: 5-7-11-12-15
1-2-5-6-9

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten mins en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 605.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 605.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 550.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 750.- (b*b*b)

Lykke til!