Kai i hundre

Foto: hesteguiden.com

Kai Johansen har passert 100 seire i 2012, men er sugen på flere seire på Jarlsberg fredag.

Sportspills meny fredag:
V75 Drammen: Nå er det dags for Faksen
V4 Mantorp: Favorittstryk i Sverige
Oddstips: Sevilla til flott odds

Det ble fint treff under V4-løpene i Mantorp fredag. Niendevalget 12 Aces Krutov var fanget på alle kupongforslagene og det mellomste forslaget til 280 kr i innl.pris betalte tilbake flotte 1808 kroner.

Jarlsberg travbane inviterer til en strålende V65-omgang fredag kveld der det er bra sportslig kvalitet på løpene til tross for årstiden vi er inne i. Det er jevne og fine spilleløp og vi blir overrasket om ikke dette ender med fine utbetalinger. Jarlsberg travbane inviterer til en strålende V65-omgang fredag kveld der det er bra sportslig kvalitet på løpene til tross for årstiden vi er inne i. Det er jevne og fine spilleløp og vi blir overrasket om ikke dette ender med fine utbetalinger.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl 19.00
V5 kl. 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

115 500 kroner har vår V65-banker 1 Jarli Odin rasket med seg det siden redebuten 31. august. På sju starter fra den datoen har det blitt seks seire og en råsterk andreplass i et V75-løp. Torstein Skjakers meget fine fireåring etter Moe Odin har både vunnet på sprint og på full distanse og er travsikker og speedig. Førstesporet bak bilen fredag er selvfølgelig et lite uromoment, men etter å ha pratet med Kai Johansen onsdag ettermiddag forsvant skepsisen. Kai er rimelig sikker på at han klarer å forsvare sitt innerspor og da taper ikke Jarli Odin dette løpet.

Skulle hesten bli overflydd er vi helt overbeviste om at Jarli Odin er den klart beste hesten i dette feltet og mer enn god nok til å klive rundt dette feltet. Det er som det alltid er med kaldblodshester en viss galopprisiko, men vi mener 1 Jarli Odin er V65-omgangens sikreste banker på Jarlsberg fredag.
Rangering V65-1: A: 1 B: 6-11-10 C: 4-8-2-12-7-5-9-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Hun er ikke vår favoritthest 1 Eowyn C.C., men fredagens oppgave ser perfekt ut på forhånd. Til tross for svært billig motstand sist i Drammen, synes vi hoppa gjorde en bunnsolid siste 500 der selv om hun ikke rakk igjen smygkjørte Tito Santana. Spor en bak bilen fredag betyr at forutsetningene er helt perfekte.

4 Temptation As var igjen sjanseløs mot Malmins Laugh At My Face på Bjerke i sin siste start. Stoppet betenkelig mye den dagen, men berget andreplassen på svært stive bein. Hoppa er travsikker, og dersom hun ikke vinkes til tet her synes vi det er en favoritt i fare. Hun skal ikke gjøre mye selv før hun er sårbar. Men Vidar Hop er kanskje ikke tøff nok til å ta imot med Eowyn C.C.? 12 Atomic Migliore hadde vært en soleklar bankerkandidat fra framspor, men nå er hoppa overlatt litt til hva de andre gjør. Var urtapper fra tet sist på Bjerke og holder kanonform. 2 Absolut Bäst kommer fra Sverige med brukbare meritter og møter ikke veldig tøff motstand her.

6 City Of Peace imponerte ved flere tilfeller i fjor (også i Norge), men årets sesong har ikke vært like bra. Fireåringen er imidlertid grunnkapabel, og kan vinne dette. Vi tror vinneren er blant disse fem, selv om det bra kapasitet i 7 Do it og full form på 10 Zam Van Camstra.
Rangering V65-2: A: 1 B: 4-12-2-6 C: 7-10-3-5-11 D: 9-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Han innfridde lett som vår V5-banker på Biri for tre uker siden, tøffingen 6 Bork Faksen og har ikke noen veldig mye tøffere oppgave her og må være et klart førstevalg og kanskje det beste bankeralternativet ved siden av Jarli Odin denne fredagen.

Hvis da ikke 11 Jerker Vinn V.H. har en av sine gode dager. Romtveit-hesten spurtet gnistrende på Bjerke sist og galopperte da i seierskampen oppunder mål. Vallaken er fortsatt helt umulig å bli klok på, men farten er det intet å utsette på. 7 Nordli Spik hadde avgjort løpet sist i Drammen når han kom seg tidlig til tet, trodde undertegnede, men var skuffende svak for dagen og måtte nøye seg fjerdeplass. I følge Kai var banen spesiell den dagen og han kommer til å gi hesten et rolig løp fredag.

4 Lykke Berit er muligens ikke i toppform, men skulle Bjerring komme seg foran er hoppa halvskummel. Hun har vist at hun forsvarer seg bra fra tet. 8 Kirstjerna er i sitt livs form, men fra spor åtte er kanskje ikke det nok?. To hester skiller seg klart ut i V65-3 etter vår oppfatning.
Rangering V65-3: A: 6 B: 11-7 C: 4-8-1-10-2-9-12 D: 5-3

Annonse: Grøstad/Lerum med 126 000 kroner innspilt denne uken og gullobjektene har stått i kø

V65-4 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Meget svak kvalitet på dette løpet der vi setter pausehesten 3 Princess Salt først. Det er litt kapasitet i denne dama og når hun nå dukker opp i ny regi med brukbare treningsrapporter i ryggen fra et bra startspor gir vi henne et sjanseartet tips.

Bra rapporter er det også på norgesdebuterende 10 Prøv Hr. Siem. Femårshoppa har aldri vunnet på 18 forsøk i Danmark, men billigere oppgave enn dette har hun trolig aldri hatt. Frode Hamre er spennende gjestekusk. 8 Writing Love avslørte talent i to starter som treåring, men har vært helt stingløs i de fire løpene hun har gått i år. Stallhestene til Geir Kihle presterer under pari for tiden, men denne oppgaven er billig. Bak denne trioen er det rein bingo og dette løpet ser skummelt ut. Hvem vil til mål?
Rangering V65-4/V5-1: A: 3 B: 10-8-9-1-5 C: 12-11-6-7-4-2

V65-5/V5-2/DD-1 - Kaldblodshester. Monteløp. 2100 meter voltestart.
Vi går på 1 Stumne Glimt igjen selv om han trøtnet litt fra tet sist på Biri. Var kraftig oppmeldt den dagen og møter litt enklere motstand igjen i kveld. Kommer til å lede dette løpet lenge og skal ha en fin sjanse.

2 Solebriska var klart slått av nevnte Stumne Glimt nest sist, men imponerte med sterk seier sist. Her kan det bli et fint løp i rygg på vår favoritt. 13 Tysvær Mai var kraftig forbedret sist og kan kanskje få sin etterlengtede monteseier fredag. 14 Prins Hardy har vært under pari i sine to siste løp, men skal ikke glemmes for det. 9 Paro Friggen overbeviste i sitt seiersløp på Biri forrige fredag og bør krysses igjen.
Rangering V65-5/V5-2/Dd-1: A: 1 B: 2-13-14-9 C: 12-6-4-8-11-5-3-7-10

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
8 Dacke Håleryd har vært behandlet og hatt en liten pause, men det er likevel ikke mulig å ikke sette hesten først i dette fine løpet. Skeie-traveren tåler som kjent noen svinger i tredjespor og de antatt verste konkurrentene elsker ikke full vei. Favoritt.

7 Shaman Star M. innfridde som vår flotte banker i Drammen sist (andrevalg i spillet). Spant da til tet og vant såre enkelt. Er nok svært sannsynlig tethesten her, men skal ikke ha så veldig mye press underveis for å bli snill i sluttfasen på en 2100 meter. 9 Year One står lurt til og har fått to løp i kroppen nå etter lang pause. Vi vet jo hvor bra denne traveren er på sitt beste.

Svært usikker form nå er det på 6 Kendrick J.R., men hesten har stått kinkig til også. Full vei er neppe noe pluss. Helt borte er heller ikke 10 Delmerica, mens Kai Johansen hadde liten seierstro på 12 Super Tail.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 8 B: 7-9-6-10 C: 12-5-2-1-11 D: 4-3

V5-4 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Så skal vi spille bingo i V5-4. Femten hester til start og tolv av dem har ikke tjent ei krone og mange debuterer i totoløp. For oss som ikke får sett oppvarmingen før vi setter tipsene våre, er det vrient.

Momarken-trener Odd Arne Sagholen er optimist med tanke på 5 Dee Dee Snyder som gjorde et fint prøveløp og han melder om en svært travsikker hest. I mangel av bedre alternativer setter vi hoppa først. 10 Speedy Amoure vant på Biri sist fredag etter å ha fått alt sydd opp i lederryggen. Virket travsikker og fin da, men motstanden var svak den dagen. 2 C.C. Sofie gjorde et greit prøveløp og kan kanskje være seiersklar allerede i debuten. Bak denne trioen er det bare¨å spe på med garderinger.
Rangering V5-4: A: 5 B: 10-2-12-6 C: 3-1-14-15-13-7-9-8-11-4

V5-5 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi varslet kraftig for 11 Aaby Elda sist på Sørlandet etter at hoppet spurtet gnistrende i sitt første løp etter lang pause nest sist. Og Aaby Elda speedet inn til lett seier på Sørlandet, selv om hun møtte noen gode konkurrenter. Med to løp i kroppen er det ingen grunn til å tro at hoppa er svakere fredag.

Det er en hest imot og det 9 Arwen som har imponert stort i to strake seiersløp. Hoppa til Romtveit har virket svært travsikker i seiersløpene og har nok mer å gå på. Vi står på to hester i V5-5, men for de som spekulerer er 10 Catosi (kraftig forbedret sist), 1 Bokli Prinsessa (kan lede lenge fra strek), 6 Eddapila (ville ikke legge seg til sist) og 5 Frøken Franzen (er ikke dårlig denne dama dersom hun traver feilfritt) aktuelle.
Rangering V5-5: A: 11 B: 9 C: 10-1-6-5-8-13-3-4-14-15-12-7-2