Kai stortrives i Trondheim

Denver Zon  og Kai Johansen.
Denver Zon  og Kai Johansen.

Kai Johansen har fått sving på seiershjulet på Leangen og i kveldens V65-omgang har Kai en rekke flotte vinnersjanser, deriblant med Nettavisens V65-banker.

Vi har en gedigen travuke foran oss. Med storstilt jackpot i V64-spillet fra Umåker mandag kveld der hele 1.519.881 SEK finnes ekstra i sekserpotten. Onsdag byr Bjerke på solide 1 348 758 ekstra i syverpotten. Og lørdag er det nordisk V75-omgang på Bjerke, der Axel Jensens minneløp er den store sportslige godbiten. Her er det bare å feste sikkerhetsbeltene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I kveld er det altså stor jackpot i V64-spillet fra Umeå, men det er også en vidunderlig V65-omgang fra min favorittbane Leangen. Jeg har som alltid sjekket siste nytt med mine mange kontakter i Trøndelag og søndag formiddag hadde jeg også en prat med Bjerkekusk Kai Johansen, som kan få en praktaften på Leangen i kveld. 

Toer på kuskestatistikken
På de to siste Leangen-kjøringene har Kai Johansen vunnet dobbelt og totalt står Kai med 25 seire på Leangen i år. Det holder til andreplass på kuskestatistikken på Leangen. Dersom herr Johansen fortsetter å frekventere Leangen like hyppig som han har gjort det siste halvåret, er det slett ikke utenkelig at han kan utfordre Jomar Blekkan om kuskechampionatet i 2015.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Same old story
27. oktober bankerspilte undertegnede 1 Denver Zon (V65-4/V5-1) på Leangen og det ble spill mot et mål. Kai Johansen og Denver Zon blåste til tet og vant helenkelt. Det var hestens andre strake Leangen-seier og i kveld jaktet svenskegjesten sin tredje strake Leangen-seier. Vallaken har vunnet sportrekningen og Kai var rimelig sikker på at hesten ville forsvare sitt innerspor. Derfra taper ikke Denver Zon dette løpet og vi var egentllig aldri i tvil om bankeren i kveld og bankerspiller i både V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Pipsen en klar vinnerkandidat
Frode Husbyn og 9 F.X. Pips er soleklar favoritt i V65-1 og normalt legger Husbyns superhoppe denne gjengen på rygg. Husbyn varsler offensiv kjøring i kveld fra sitt 40 meter tillegg. Uromomentet i dette løpet er 1 A.K.s Julia som imponerte voldsomt i sitt comeback 27.10. Fra strek er det ikke helt utenkelig at hun kan holde unna og når Kai Johansen mener at 11 Benice Boko aldri har kjentes så fin ut som i seiersløpet sist, betaler vi også for denne. På Eksperten velger vi dog å bankerspille F.X. Pips på noen av andelslagene. 

Sjokk fra Kai
I V65-6/V5-3/DD-2 blir 10 Oro Boy tung favoritt etter sine to sterke seiersløp. I kveld er det imidlertid sprint og bakspor og det er ingen fordel for vallaken. Vi garderer forholdsvis bredt i dette løpet og vil spesielt varsle for 9 C.C. Endurance. Denne hesten er slett ikke verst og formen er på topp. Kuskeforsterkes med Kai Johansen i kveld og står smart til spormessig. Se opp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen