Kajsa er på vei

Ron Jeremy og Kajsa Frick.
Ron Jeremy og Kajsa Frick.

Kajsa Frick tar den 24 mil lange turen fra Rättvik til Färjestad søndag for å vinne med fireårige Ron Jeremy i V64-1.

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Frodes barske vinner
V4 Kalmar: Banker direkte i en herlig omgang
V5 Århus: Carsten tror på storutbetaling
Tippetips: Tottenham - Arsenal på søndagskupongen
Oddstips 1: De har ikke tapt siden november
Oddstips 2: Cagliari til strålende odds

Nettavisens travredaksjon får ikke mye tid til å hvile. Etter at Håkon Einar Hansen leverte flotte tips til fredagens V65-løp på Biri med ca 70 000 kroner innspilt, fulgte undertegnede opp med å fange V4 fra Leangen både på det mellomste (innl.pris kr 336) og på det største V4-forslaget lørdag (innl.pris kr 840) til svært solide 17 854 kroner i utbetaling.

Fredag hadde jeg både 6. valget 10 Poirot Rick (på fire hester) og storskrellen 2 Lissby Donna (9. valg i V64-6) på mine kupongforslag under V64-løpene i Østersund, men likevel ble det ikke mer enn åtte ganger fire rette på forslagene (117 049 kroner for seks rette og 103 for fire rette).

Under V5-løpene på Leangen i går hadde jeg full kontroll på sistevalget og 0,8 prosenteren Buaas Terna og hadde denne med på seks hester. Dessverre valgte jeg Nordby Ask som V5-banker og dermed røyk V5'en til svært solide 30 208 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Søndag er det V4 fra Kalmar, det er V64 fra Färjestad, det er internasjonal V5 fra Århus fra våre naboland. Til sist er det internasjonal V65 og V4 her hjemme fra Sørlandets travpark. På Färjestad trår jeg til med banker allerede i V64-1.

Banker direkte
Bakspor er som kjent aldri noe pluss i travløp, men 10 Ron Jeremy har vist at han kan gjøre jobben selv og motstanden skremmer ikke søndag. Kajsa Fricks fireårige vallak gjorde et kanonløp fra dødens på Solvalla i sin siste start, og måtte kun gi seg for smygkjørte Vernin Starlight oppunder mål.

Vi nådde Kajsa Frick på telefonen søndag formiddag. Da satt Rättvik-bosatte Kajsa Frick i bilen på den 24 mil lange turen til Färjestad. Hun trodde på bra seiersjanse og kjørte ikke av veien når jeg sa at Nettavisen kom til å bankerspille hesten.

- Klaffer det bare litt med posisjonene underveis og det blir litt tempo underveis, så skal det være bra vinnersjanse, var Kajsas klare melding. 10 Ron Jeremy og Kajsa Frick blir Nettavisens V64-banker i V64-1 på Färjestad søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Alt vel med Val D' Amour
Svært så imøtekommende Erik Bergløf var i kjempehumør søndag morgen når undertegnede nådde ham på telefon, men turde ikke gi spikgaranti på årsdebuterende 12 Val D' Amour i V64-4. 2640 meter er selvsagt ikke noe minus og på vårt minste spilleeforslag står Val D' Amour alene.

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.