Gå til sidens hovedinnhold

Kalde V65-bankere

Nettavisen satser på to seiersvante kaldblodshester fra fine spor på Bjerke i kveld. Les tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger av V65

Klikk her for komplett løpsprogram

Fine forutsetninger
6-årige Mørtvedt Jerkeld er allerede etablert som en av våre aller beste elitehester. I kveld møter han ikke Moe Odin, og da skal seierssjansen i V65-2 være meget stor, selv på sprint og med ny kusk.

Vi singelspiller imidlertid også i den fjerde avdelingen.

Tun Eld står fint til i førstespor i et stayerløp og vi tror fort andrevalget kan spore hele veien. Vi har sjekket opp formen med treneren, og synes dette er en spennende bankerløsning. En tredjedel av bongene vil nemlig forsvinne dersom kaldblodsspesialist Tor Wollebæk løser oppgaven.

Med to bankere har vi anledning til å gardere godt opp i de øvrige løpene. Det kan bety fine penger dersom favorittene roter seg bort.

I V65-innledningen er to urutinerte 3-åringer favoritter, og vi sper på med to garderinger allerede på det minste forslaget.

Åpne hoppeløp
I V65-3 støter vi på varmblodshopper i grunnlag under 200.000. I sommervarmen er hoppene ekstra variable, og vi blir ikke overrasket om det kommer en smell her. Vi streker for halve feltet på alle bonger.

Kaldblodshoppene møtes til dyst i den femte avdelingen, og med tre tillegg er det ofte vanskelig å spå hvordan løpene blir kjørt. Som i varmblodsløpet satser vi på at det holder med seks damer på bongen.

Vinner storfavoritten?
Felicia`s Fighter har vært rågod denne sesongen og jakter årets niende triumf i V65-finalen. VI kan ikke si annet enn at 5-åringen har veldig gode sjanser igjen, men motstanden er langtfra enkel. Vi garderer derfor på de to største forslagene.

Tre ekspertforslag
Som vanlig ligger det tre spilleforslag i kjøpsboksen oppe til venstre. Disse er denne gang på hhv 96, 384 og 1.728 kroner. Det tar bare etpar minutter å registere seg som Nettavisen-spiller.

Vi har også lagt ut to dagens dobbel-forslag med innl. pris på hhv 90 og 300 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på NRK2 i kveld (19.30-20.00).

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin