Kalmar-kveld med Peter

Peter Untersteiner her med elitehesten Nothing But Class.
Peter Untersteiner her med elitehesten Nothing But Class.

Supertrener Peter Untersteiner er på plass i Kalmar fredag kveld og kusker den ene av Nettavisens to V64-bankere.

Sportspills meny fredag:
V5/V4 Øvrevoll: Sesongavslutning med Believe
V65 Biri: Emil og Erik
V65/V4 Solvalla: Fredagsjubel med Jorma
Oddstips: Krise i Stuttgart

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Oppdatert fredag ettermiddag:
Det ble strålende treff på fredagens V65-tips til Solvalla. Mats Persson bankerspilte 6 Dark Ixray i V65-1 og var god på smellen og 20-oddseren 7 Ajax Ibra i V65-2. De som fulgte hans mellomste V65-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 480) kunne kvittere ut meget pene 4 787 kroner.

Vi er på vei inn i en vidunderlig trav- og galopphelg der lørdagens doble sjuerpott i V75-spillet fra Leangen selvsagt er det store høydepunktet. Men det er også mye annet å glede seg til og allerede fredag er det flust av muligheter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Først ut er Solvalla som byr på sin sedvanlige V65 og V4-kjøring tidlig på ettermiddagen. Litt senere på ettermiddagen er det sesongavslutning på Øvrevoll som byr på både V5 og V4. Til kvelden er det V65 fra Biri som gjelder, mens Kalmar travbane er vertskap for V64-omgangen fra Sverige.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Kalmar byr på fredagens V64 fra Sverige. Det er sjelden vi opplever sen slik skrell som vi fikk se i V64-3 på Gävle torsdag kveld. 0,3 prosenteren 1 Fiveaside og Sören Semmingson vant til nesten 100 ganger pengene og økte verdien i V64-spillet fra kr 262 til kr 144 827 kroner. Mats Persson byr på to bankere i kveld fra Kalmar og for n'te gang i år er Peter Untersteiner en av bankerkuskene.

Spikarna:
5 Gordonston (V64-4) har hittat segestilen igen och från ett bra läge bakom bilen känns han mycket svårslagen.

2 Je T´Aime Express (V64-5/DD-1) har tjänat mer än alla andra i loppet gjort tillsammans och har en fin uppgift på förhand.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
2 Pamela Ali (V64-3) har inte kommit upp till fjolårets resultat med fem segrar, men det känns som att hon är lite på gång igen och Johan Untersteiner är ju aldrig fel.