*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kalmarjackpot med Peter

Sveriges største travtrener får bankertillit når Kalmar byr jackpot og kanonfine spilleløp i V64-veddemålet fredag kveld.

26.04.14 08:27

Sportspills meny fredag:
V65 Solvalla: Goop kusker jackpotbankeren
V65 Biri:Superjackpot med Hamre
V75 Åby: Johan fører an
Oddstips 1 Nå kommer Milan-nedturen
Oddstips 2: Fra bunnen til opprykksstrid

Oppdatert fredag ettermiddag: Det ble treff for ni andelslag under den store jackpotomgangen på Solvalla fredag ettermiddag og ca 23 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det treff for det største spilleforslaget her på Nettavisen og dermed ble det totalt ca 225 000 kroner innspilt.

Superhelgen er på vei. Fredag er det tre glitrende jackpotter å spille om. Solvallas ettermiddags-V65 kan friste med voldsomme 2 320 453 SEK ekstra i sekserpotten, mens en strålende V65-omgang på Birifredag kveld byr på gnistrende 1 456 889 kroner ekstra i sekserpotten. Om ikke det var nok er det også jackpot i V64 i Kalmar. Der ligger 836 451 SEK ekstra i sekserpotten. Lørdag spiller vi sammen med svenskene i V75-spillet når Åby byr på Olympiatrav og formidable 60 millioner SEK i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Her skal det handle om Kalmar og V65. All den tid torsdagens V64 fra Bollnäs ble svært så favorittpreget, ble det ingen utbetaling for fire rette og det ligger dermed 836 451 SEK ekstra i sekserpotten. Det er slett ikke lettløst i kveld, men vi tror sterkt på bankeren.

Halmstad-trener Peter Untersteiner er faktisk Sveriges største travtrener nå sett i forhold til antall hester han har i trening. Hele 150 hester står nå på svært sympatiske og dyktige Peter Untersteiners trenerstall. Hans økende popularitet skyldes selvsagt hans strålende resultater. I 2013 startet hans stallhester 898 ganger, vant 161 løp og i pengevei ble det drøye 15,5 mill SEK innkjørt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Veldig fin type
Med så mange hester er det selvsagt også mange unghester som finnes i Peters trening. En av dem starter i V64-2 på Kalmar i kveld og heter 6 Ja T'Aime Express. Vallaken debuterte som stålende toer bak magnus Jakobssons seiersmaskin Fossen Bosse på Ørebro for to uker siden. Ja T'Aime Express satt lenge i rygg i det løpet, søkte seg ut i annetspor i den siste svingen og nærmet seg vinneren mot mål. 4 Cingvar A.T var med i det samme løpet og gjorde et fint løp fra dødens, men slik jeg vurderer det er det klar fordel Ja T'Aime Express. Fra et flott sjettespor i volta, sitter nok Ja T'Aime Express tidlig i tet her og da tror jeg løpet er kjørt. Banker i V64-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Simb Ruby for stor favoritt
V64-1 er et hoppeløp for de beste hoppene og her blir 6 Simb Ruby stor favoritt. Altfor stor etter min mening og på det største V64-forslaget betaler jeg for alle sju startende. Spor seks på en kjapp sprint kan ende med hva som helst for den tidligere Roger Walmann-trente hoppa.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag