Kampen om Gotland

Seiersmaskinen Arn Hammering og Thomas Jonsson jakter sin tolvte årsseier på Visby mandag.
Seiersmaskinen Arn Hammering og Thomas Jonsson jakter sin tolvte årsseier på Visby mandag. Foto: Ck

Visby travbane kjører sin siste travdag for året mandag og i kampen om kuskechampionatet er det knallhard kamp mellom Thomas Jonsson og Torbjörn Östergren.

Velkommen til en ny uke, kjære Sportspilllesere. Vi har lagt bak oss en innholdsrik helg, der vi dveler litt ved søndagens store jackpotomgang på Täby galopp først.

I en omgang som ble favorittpreget, varslert våre eksperter for at smellen kunne komme i V64-6 og derfor så helgarderte de dette løpet på samtlige kupongforslag. Det viste seg å være helt korrekt og som så mange ganger før, så valgte de å helgardere riktig løp. 9.valget 3 Harmonia vant ganske så lett og sendte verdien for seks rette opp i 2 029 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det betød fullklaff for det minste V64-forslaget her på Nettavisen ( innl.pris kr 192) og meget pene 2 253 kroner tilbake for de som leverte det spillet. Også i V4-spillet ble det også suksess for det minste forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 192) og her stoppet utbetalingen på flotte 2 273 kroner. Det ble da også naturligvis fullklaff for samtlige 39 solgte andelslag på Eksperten og totalt spilte Nettavisens galoppeksperter inn over 100 000 kroner søndag.

Lørdag kveld ble det nesten storeslem på Drammen. Ni av våre V65-forslag inneholdt fem femmere, mens alle våre V5-forslag satt som spikret. Totalt sett så spilte vi inn 111 865 kroner.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sammen med solide gevinster i V5-spillet fra Klampenborg lørdag ettermiddag, har Nettavisen spilt inn ca 250 000 kroner denne helgen, og det selv om det ble stang ut på V75 fra Bergen travpark lørdag.

Mandag er det V4 og V5 fra Visby, det er V65 fra Leangen og ikke minst er det nesten en million ekstra i sekserpotten i V64-spillet fra Färjestad.

Undertegnede har gode forbindelser på Visby travbane og før dagens V4 og V5-stevne har jeg vært i kontakt med både Thomas Jonsson, Torbjörn Östergren og den svært så hyggelige travbanesjefen på Visby, Elin Westerlund.

Fine baneforhold
Elin kan fortelle om gode baneforhold og en temperatur på ca 15 grader til løpene starter. Hun kan også fortelle om stor spenning i kampen om kuskechampionatet. Før dagens (og samtidig årets siste løpsdag) leder Kalmar-trener Thomas Jonsson med en seier på Torbjörn Östergren. Jonsson står med 16 seire og 6 andreplasser før dagens løp, mens Torbjørn står med 15 seire og 7 andreplasser. Når begge kuskene har tre-fire vinnersjanser hver i dag, blir det kamp til døra.

Jager sin tolvte årsseier
Seiersgrossisten 6 Arn Hammering blir min V4-banker i dag. Jeg valgte å gardere hesten sist på Visby, men det var fånyttes. Thomas Jonssons herlige fireåring tok årets ellevte seier på imponerende vis. I dag støter hesten på noen bra konkurrenter, men har vunnet sportrekningen. Sprint er kanskje ikke yndlingsdistansen for hesten, men her kjører Thomas Jonsson til fra start og svært mye tyder på at hesten sitter tidlig i tet. Da skal vinnersjansen være meget god og til tross for at hesten blir V4-omgangens største favoritt, velger jeg å bankerspille.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gull i V5
I V5-spillet velger jeg å bankerspille i V5-1 som er et montelopp. I følge mine kilder på Visby, er 8 Goldseeker den klart beste hesten i løpet. V5-spillet er ellers vidåpent (spesielt i V5-3 og V5-5) og rytteren Erica Gertsson på 8 Goldseeker får gode skussmål. Kalmar-jenta har vunnet 5 løp i år og vant med nettopp Goldseeker nest sist på Visby i hestens siste monteløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen