*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kan ikke forsvare sine prosenter

Willdin og Eirik Høitomt blir megafavoritt i V65-1 i Drammen mandag kveld.

Eirik Høitomt vinner med alt om dagen, men er ikke veldig optimist med storfavoritten Willdin i V65-1 på Drammen. Vi jakter skrell og bankerspiller heller i V65-4.

10.11.14 09:58

Velkommen til en ny trav- og galoppuke. Som blant annet kan friste med 524 847 kroner i bonus til alenebong til V76-løpene på Bjerke onsdag og hele 13 millioner kroner til en alenebong i V75-spillet fra Biri lørdag.

Mandag er det Åby i Gøteborg som er først ut, og der fristes det med både V4 og V5-spill. Til kvelden byr Drammen på V65 her hjemme, mens det er Mantorp som er vertskap for den svenske V64-omgangen mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Undertegnede hadde los på gedigne penger på Leangen lørdag kveld. Med 3. valg på 3,8 prosenteren Play Online (6.valg i V65-1) og 4. valg på 1,3 prosenteren Queen of Spring (9. valg i V65-4) var skrellene fanget. Dessverre bankerspilte jeg 7 Unbeatable i V65-4 (ble tredje etter en meget passiv styring av Veronika Bugge) på det ene oppsettet og 7 Noss Kitty i V65-3 (ble toer og gjorde et mektig løp etter startgalopp) på det andre oppsettet. Så selv om alle vinnerne var med de ulike kupongoppsettene ble det dessverre kun en meget godt betalt femmer (1468 kroner) på kupongforslagene. Sånn er livet, man må treffe med bankerne.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


I kveld på Drammen har jeg vært i kontakt med sentrale aktører og uansett hvor mye jeg eventuelt måtte tro på storfavoritten 2 Willdin i V65-1, så kan ikke en urutinert treåring forsvare over 80 prosent av innsatsene. Kusk Eirik Høitomt svarte middels vinnersjanse på spørsmål fra undertegnede om vinnersjansen var meget god, god eller middels. Det var overraskende, men kanskje enda et signal om at hesten blir for stor favoritt i kveld. Gode 5 Prins Philip er ingen kastekjepp og garantert forbedret med løp i kroppen og høykapable 4 Vethe Jerven likeså og da blir det garderinger i V65-1.

Vidåpent - men bankerspill
V65-4 er tilsynelatende åpent på papiret, men en klart forbedret 3 Trons Torila står ypperlig til spormessig. Lars Anvar Kolle er som alltid svært pålest og når undertegnede pratet med ham i formiddagstimene mandag, mente han at Trons Torila var en minst like bra vinnersjanse som 10 Pico's Boy i V65-6. Sprint er garantert et pluss for Heid Moen-trente Trons Torila og i en kanonspennende V65-omgang, velger jeg å bankerspille 3 Trons Torila og Lars Anvar Kolle i V65-3.

Frekkis i DD
Lørdag kveld ble det bra treff for mine DD-tips. Med banker på Snonsøy Elda i DD-2 og 4. valget Master Mick T.H. i DD-1, ble det meget pene 18,98 i odds. Mitt minste DD-forslag (innl.pris kr 200) betalte dermed tilbake kr 949, mens det som valgte det største (innl.pris kr 400) kunne glede seg over 1898 kroner tilbake.

HTML EMBED


I kveld lanserer jeg 2. valget 1 Selmas Classic som min frekke DD-banker. Nå er det alt annet enn sikkert at Gunnar Austevoll klarer å forsvare sitt innerspor med hesten i V65-6/DD-2, men bortsett fra 10 Pico er det ikke rare motstanden hesten møter. I DD-spillet må man spille med banker og det er flotte oddser med Selmas Classic i kveld.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag