Kan ikke tape dette

Foto: hesteguiden.com

En feilfri Jærvsø Ole taper ikke på Jarlsberg fredag. Sjekk våre V65-tips.

Det er Jarlsberg travbane som er vertskap for fredagens V65-løp og det er store favoritter på farten. Dermed kan det bli lav utbetaling, men når det er V65 skal det svært lite til for at det blir penger.

Klikk her for å se våre V65-tips til Jarlsberg

Bankeren er etter vår oppfatning soleklar. 1 Jærvsø Ole taper ikke V65-6 dersom han unngår galopp. Kom ut i regi Per Gottling i et V75-løp på Leangen for fire uker siden, men galopperte da i seierskampen mot seiersmaskinen Frakast. Kom nedpå i tide til en klar andreplass. Fjorten dager senere kom fireåringen ut på Drammen og så strålende ut etter å ha overtatt føringen tidlig. Så seg siden ikke tilbake og vant overlegent. To løp i kroppen gjør at hesten trolig er enda bedre forberedt fredag og selv om innerspor bak bilen, alltid er et lite uromoment, så nøler vi ikke med bankerstempelet. Tom Erik Solberg har en fantastisk seiersprosent med storfavorittene han kjører og Jærvsø Ole kommer til å få en strålende sesong i 2012, all den tid han fortsatt ikke har mer enn halvmillionen på konto.
Rangering V65-6: A: 1 B: 3-11-10 C: 9-6-12-2-4 D: 7-8-5

V65-1 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Gunnar Austevoll setter seg opp bak 1 Skjellhaug Mai og med kun to hester på strek, er det så interessante forutsetninger at vi setter hoppa først. Det er stort sett eieren Bjørn Gustavsen som har sittet bak hesten i løp østpå (Stensen kjørte hesten tidligere på Leangen hos de forrige eierne). 13. august vant Skjellhaug Mail til over 130 ganger pengene i Drammen og slo en så bra hest som Lustra Eldar. Har galoppert litt på slutten og kanskje heller ikke vært som best. Men med tet eventuelt lederrygg med Gunnar Austevoll setter vi hoppa først.

7 Løset Elden har hatt en strålende utvikling det siste halvåret og den seksårige vallaken etter Lome Elden kan selvsagt vinne igjen. Berit Tveter Alm har fint tak på sin egen hest og uten galopp er selvsagt Løset Elden aktuell. 6 Spik Elden ble kneblet av nevnte Løset Elden i det siste steget på Bjerke for to uker siden. Da satt Spik Elden i tet og her kan seieren komme. 9 Husankvikken er uten tvil god nok på fart, men formen er usikker etter seks måneders pause. Ble strøket av stevneveterinæren for fjorten dager siden.

5 Nordli Spik har fortsatt ikke innfridd i regi Jan Roar Mjølnerød, men grunnkapasiteten på eks-rogalendingen er bra og vi glemmer han ikke foreløpig. 3 Turbo Loke har ikke fått opp farten de siste månedene, men er også grunnkapabel og i felt uten de store profilene kan Turbo Loke slå til.
Rangering V65-1: A: 1 B: 7-6-9 C: 5-3-10-2-8 D: 4

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Det var riktig fin stil over seiersløpet til 11 It's All In The Game på Sørlandet i treåringens debutløp. Han løste riktignok svært dårlig fra start og var også litt ute av taktene midt på oppløpet, men seiersmarginen ble skrevet til 20 meter. Svært billig motstand den dagen, men fredagens motstandere er heller ikke veldig tøffe. Vi setter treåringen først.

1 Get A Life er ingen stjerne, men førstespor og Høitomt er alltid en skummel kombinasjon. Hyggelige avslutninger både tredje sist og nest sist, sist ble det galopp. 9 Oslo Kronos var brukbar første gang ut etter lang pause på Bjerke for fjorten dager siden, men heller ikke mer. Anderssen-stallen har forventninger til denne treåringen, men det mangler stadig en god del på viljen. 6 Lion King galopperte bort seieren nest sist, ble derfor en del betrodd sist. Da skuffet fireåringen, men på løpet nest sist er han aktuell.

3 Next Party tetvant i debuten, nå er det voltestart og trener Geir Kihle melder om skyhøy galopprisiko. 10 Reef Garbo ble brukt hardt fra start sist og holdt fint til sølv. Nå blir det ryggløp, ikke helt sjanseløs. 8 Lord Bexley gjorde et flott løp nest sist, men skuffet igjen sist. Ikke sjanseløs med feilfri avgang.
Rangering V65-2: A: 11 B: 1-9-6 C: 3-10-8-7-5-4-12 D: 2

Annonse: Øivind Grøstad byr på et vidunderlig objekt i V65-4 på Jarlsberg.

V65-3 -Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Siv Emilie Løvvold har hatt en fantastisk flott sesong både som monterytter og som travkusk. 25 seire er det blitt i monte og seks seire i travløp. I dette monteløpet er det ingen tvil om at 6 Ross Du Vernay blir vår favoritt, selv om Hans Petter Tholfsens (både eier og trener) franskmann skuffet noe sist. Havnet da langt bak innledningsvis, men avsluttet flott til fjerde. Her er mostanden billigere og årets fjerde seier bør være innen rekkevidde.

9 Icaria har funnet stilen i monte og vært på trippelen i samtlige fem siste starter. Kanskje ikke som aller best sist, men normalt er hoppa med i seierskampen her. 1 Quad Julry er blitt disket i sine to siste travritt, men holdt seg på beina tredje sist og da ble det seier. Liv Pedersen sikrer definitivt championatet med seier her, men blir trolig champion uansett. Vi synes vel disse tre skiller seg klart ut. Men nevner kort at 7 Giant Kosmos har vist flott form i travløp den siste tiden og gjør sin første montestart her.
Rangering V65-3: A: 6 B: 9-1 C: 7-10-2-5-8-4-3

V65-4 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
6 Windsong er ingen stabil herremann, men på kapasitet tror vi Hedda Assevs Windsongs Legacy-sønn er best. Galopperte fra seg seieren tredje sist og galopperte også inn i mål sist i et forsøk på å svare ut vinneren Wendy Way. Nest sist ble det helenkel seier. Voltestart og sjettespor bør gå greit og feilfritt tror vi på seier.

7 Sparksareflyin' gjorde sitt beste løp i regi Frode Hamre sist. Galopperte da under avansement tidlig i løpet, men kom flott tilbake til tredjeplass. Fra springspor i volta skal det bli feilfri avgang her, så gjenstår det å se om Sparksareflyin' gjenskaper prestasjonen fra sist. 10 Nosey Parker var bra i et ungdomsløp nest sist til seier og holdt også fint sist. Kapasiteten er bra og nå blir det endelig ryggløp.

1 Rocky Finess kommer tilbake etter fem måneders pause. Gjorde fine løp før pausen og startsporet er ypperlig, men motstanden er skjerpet fra seiersløpet i august. 8 Borga Caprice vant litt intetsigende fra siste indre sist i et svakt felt sist. Vi synes Halle-hesten er litt vanskelig å plassere her.
Rangering V65-4: A: 6 B: 7-10-1 C: 8-9-3-4-2-11-12 D: 5

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Jarlsberg

V65-6 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Det ligner en drømmeoppgave for 1 Sweet Case i dette løpet. Fra spor en er det tilnærmet tetgaranti og da blir ikke hoppa lett å slå. Men Sweet Case har vist litt variabel stridsmoral de siste månedene og vi stoler ikke helt på hoppa nå for tiden, selv om hun møter klart overkommelig motstand her.

2 Loverboy Pellini var tilbake i vinnermanesjen sist etter noen middelmådig løp. Kan neppe utfordre Sweet Case om føringen, og vil da trolig sjanse på lederryggen. Med perfekt luke kan Loverboy'en muligens utfordre Sweet Case. 3 Dante Topspin har gjort noen riktig fine sprintlløp denne sesongen og med maks klaff er det ikke helt umulig at det kan bli seier. 5 Santana Ås har tapt sportrekningen og da ser det tungt ut for Sagholen-traveren, som heller ikke sprudlet sist. Bak disse fire er det ikke vinnerkandidater.
Rangering V65-6: A: 1 B: 2 C: 3-5-8-4 D: 7-6