Kan ikke tape?

Foto: Hesteguiden.com

I en herlig V64-omgang på Solänget denne søndagen lanserer vi en klink vinner direkte!

Denne søndagen åpnes opp med spill til Täby galopp i Sverige hos Norsk Rikstoto til lunsj, og der kan det spilles til en V4 og en V5-omgang. Det fortsetter så på ettermiddagen med V64-spill til Solänget samt til en V5-omgang på Mantorp på den andre siden av kjølen, før det hele avsluttes med en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi innleder med en banker i denne V64-omgangen på Solänget, og da snakker vi om 6 Google Håleryd, som er en traver som har gitt et solid inntrykk i de siste startene. Det ser ut som dette er en hest som kan være blant de 12, som kvalifiserer seg til det svenske kriteriet senere i høst. Sist var han ute mot flere av de samme hestene som han går mot i dag, og da slo han lett en hest som 5 Poochai.

Nest sist gikk han i dødens store deler av løpet, og klarte ikke å ta ned Västerbo Loveboat som stort sett bare har vunnet sine løp. Det var ingen skam og tape for den. Selv om sporet er litt langt ute på vingen, skal ikke det by på problemer siden det er et felt med få hester. Vi tror Per Linderoth kjører seg tidlig framover, og han sitter trolig tidlig i tet i dette løpet. Fra den posisjonen skal dette være en solid banker i innledningen.

Innleveringsfrister Solänget
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Formbeskjed sist!
Vi har en skikkelig lekkerbisken å by på i V64-5 denne søndagen. Her må vi streke av for 3 Bell som kun er markert på 7 % i øyeblikket. Jag De Bellouet-sønnen ble sendt fram utvendig for Oracle Kronos sist på Solänget, og vi hadde under 10.0 på klokken de siste 500 meterne.

Sist var 6-års hoppa ute på 2670 meter, og forminntrykket var klart positivt. Det ligger an til at Bell må gjøre grovjobben selv på utsiden av Staro Cold Carat, men etter inntrykket sist må vi syne storfavoritten. Når Bell kun er markert på 7 %, må vi sette varsellampene på full styrke!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!