Gå til sidens hovedinnhold

Kan være en mil forbedret

Hyperkapable Solmøy Åse dukker opp i regi Cato Antonsen og vi stormer til lukene direkte på Klosterskogen der vi spiller to tredjevalg som banker.

Sportspills meny torsdag:
V65 Åby: Big business i Gøteborg

Oddstips: Liverpool bryr seg ikke

V4 Umeå: En bjørn som vinner

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er Klosterskogen med dobbel V5 her på berget og Åby med V65-spill i Sverige som styrer showet.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Klosterskogen:
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl 20.40

Klosterskogen byr på en høyinteressant dobbel V5-omgang torsdag kveld og vi kan nærmest garantere flotte V5-utbetalinger. Det er jevne og fine spilleløp hele veien og det ser alt annet enn lettløst ut på forhånd. Vi går på to sjansebankere i en svært bankerfattig omgang.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Man kan si mye rart om fargerike Håkon Johannes Nordland, men noen toppkusk er han definitivt ikke. Fireårshoppa 6 Solmøy Åse som kommer ut i V5-3A, har avslørt gedigne fartsressurser mer enn en gang og gikk blant annet glipp av en svært innbringende tredjeplass i Hoppederbyet i midten av september når hun galopperte hundre meter fra mål. Torsdag dukker hoppa opp i regi Cato Antonsen og det er så spennende at vi bankerspiller på direkten. Cato Antonsen kan trene hest og legg blant annet merke til hvor mye han har forbedret jevnaldrende Våler Oda etter at han fikk denne i trening. Solmøy Åse møter svært billig motstand torsdag og når Momarken-trener Cato Antonsen velger å dra helt til Skien og Klosterskogen for å debutere med henne, oser det seiersambisjoner av Cato. Vi går til lukene og bankerspiller Solmøy Åse i V5-3A. Overraskende nok blir ikke hoppa mer enn et tredjevalg i V5A-spillet og da blir det bare enda mer morsomt.
Rangering V5-3A: A: 6 B: 5-4-10 C: 8-9-1-7-3-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Moden for gedigen rekordforbedring
Vår V5B-banker imponerte voldsomt på Klosterskogen sist torsdag, der han regelrett knakk 1,1 oddseren Kaptein Sabeltann fra dødens. Også nest sist imponerte 12 Gjermund da han var med den svært flinke hoppa Risa helt inn i mål, også da etter reise i dødens. Ting tyder på at det er mye å gå på for denne vallaken, og han møter rett og slett begredelig motstand torsdag. Gunnar Austevoll er en av landets beste kusker og her handler det om å kjøre feilfritt for Gunnar. Gjør han det, så vinner Gjermund dette løpet. Vi tror han er sine konkurrenter overlegen på kapasitet og bankerspiller i B-spillet. Heller ikke Gjermund blir favoritt. Kl 15 torsdag ettermiddag er hesten kun et tredjevalg.
Rangering V5-3B: A: 12 B: 1-5-9 C: 4-11-10-7-6-3-2-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Undertegnede liker ikke å sette hester først som ikke imponerte i sin siste start, men det er vanskelig å ikke sette 3 Gigant Dream først i V5-1A. Vant på trøtte bein sist og enkle Ofelia Vic ble veldig nærgående da. Motstanden er imidlertid så svak denne torsdagen at det kan være tet og slutt.

10 Newton Hall får unge og lovende Erlend Rennesvik i sulkyen og klaffer det bare litt fra bakspor er det vinnerform på vallaken. 1 Goalpike har jo et drømmeløp på papiret, men virker helt formløs om dagen. Nå er det mange hester som har fått "pusten" tilbake fra siste indre og da skal Goalpike tidlig på her. 7 Vintage Lindy kan være en skikkelig dypvannsfisk her. Mari Løve fra spor sju på bilstart, høres i utgangspunktet helt iskaldt ut. Vi merket oss imidlertid at hesten hadde krefter spart når galoppen kom i den siste svingen sist og her er det ikke mange som liker å kjempe nedover oppløpet.

4 Mighty Lady og 5 See See Rider henger bare med for tiden, men gode kusker trekker naturligvis opp. Det gjør det også på 11 Santrick som står vondt til spormessig.
Rangering V5-1A: A: 3 B: 10-1-7-11 C: 4-5-2-9-6 D: 8

Annonse: Grøstad byr på en praktfull 20-oddser i V5-2A på Klosterskogen

V5-2A - Kaldblodshester. 1700 meter voltestart.
3 F.H. Eiken ble solgt for en voldsom pengesum som toåring, men fem år senere står det kun 129 500 kroner på konto og hesten har altså ikke vært i nærheten av å innfri. De siste tre startene har imidlertid bæret bud om bedring og viljen er mye bedre nå. Sammen med sindige Frode Hamre setter vi hesten først i et svært åpent løp.

7 Lørje Elden satt bom fast som vinner fjerde sist og sist kom altså seieren. Spor sju i volta er spennende, så får vi se om Kristian Malmin kan utnytte det. 6 Tenoren er ikke lett å få først i mål. Tross et perfekt løp på Biri fredag, var han sjanseløs til å svare vårt deilige objekt Turbin. Tenoren må ha det på sine premisser og selv da er det ikke sikkert han vinner. 1 Låhne Vind burde og skulle vunnet sist. Vi er ikke noen storfan av denne hesten, fartsmessig er han kanskje best, men han lår i huet straks det blir kamp.

11 Gangtrøtt ble trøtt sist, mens 12 Turbin speedet inn til lekende lett seier på Biri fredag som vårt store drag. Det var med Tom Erik Solberg, nå er det Jens Kristian Brenne som kusker og det er et minus. Vi kan ikke se noen sjanseløse hester her og på vårt største spilleforslag markerer vi for alle.
Rangering V5-2A: A: 3 B: 7-6-1-11-12 C: 4-9-10-5-2-8

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Han har kanskje ikke hundre prosent toppform, 1 Lorne Elijon Gatling, men har vunnet sportrekningen og slipper både Winmecredit, Acolyte Hanover og Mr X.F. Royal torsdag og da må dette være en flott vinnersjanse. Det skal være en bra sjanse for at hesten forsvarer sitt innerspor.

11 Ridgehead Carore imponerte på Bjerke nest sist da han avviste tøffe Acolyte Hanover nedover oppløpet. Det var fra tet, det er selvsagt noe annet å starte fra spor elleve på Klosterskogen. Men hesten er herdet fra tøffe lag i Sverige og kan kanskje vinne fra dødens om nødvendig?

5 Uppercut Flevo holdt farten strålende til tredje i Broadway Legs 10-løp på Jarlsberg for en måned siden og er vel den eneste vi kan se med vinnersjanse i tillegg.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 1 B: 11-5 C: 3-6-7-10-9 D: 2-8-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. Hoppeløp. 2100 meter autostart.
1 Cadeaux har vunnet sportrekningen og skal ha en flott sjanse i dette løpet. Rite On Line-hoppa holder uforandret fin form, men har vist seg litt sårbar dersom det blir kjøring underveis. Får Kolle dempe (eventuelt lederrygg) øker mulighetene, men vi føler for å gardere.

7 Alegra kunne ikke nå igjen tetløpende The Face som vår V5-banker på Biri i sin siste start, men avslutningen var det lite å utsette på. Alegra har nok større kapasitet, men sporfordelen utligner mye på forhånd. 4 Thai Passion er Tom Erik Solbergs valg i dette løpet og hoppa er i flott form. Kan muligens få tet/lederrygg og skal passes derfra.

12 Sweet Centennial hang godt med Ramos Boy sist og reparerte strålende etter galopp nest sist. Spor tolv trekker ned. Vi tror vinneren er fanget på disse fire.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 1 B: 7-4-12 C: 3-6-11-2-5-9-8 D: 10

Annonse: Grøstad objekt i V5-4B/DD-1 blir omtrent ikke rørt i totoen, men her er det bare å ta rygg

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Fryktelig mye utur for 11 Photo Va Bene i det siste, men til tross for bakspor setter vi fireårsvallaken først i dette svake feltet. Marius Høitomt var ikke heldig med filvalgene sine sist på Bjerke og Photo Va Bene satt bom fast nedover oppløpet. Feilfritt tror vi hesten har en flott sjanse til å speede inn til seier.

2 Pingo Spring var ikke på topp sist og måtte slippe en del tilslutt da. Vant fra tet nest sist og kan kanskje ta føringen her også. 5 Joy Va Bene havnet i dødens sist, det ble for tøft. Ellers har femårshoppa levert fine løp stort sett hele veien. 9 Snikk Snakk har ikke vunnet på 15 forsøk i år, men er i form.

10 Gusse's Wanna Bee skal helst gå inne ved railen og det vet naturligvis kusk Nils Olav Holm som vant med hesten fra tredje innvendig nest sist. 3 Waschera er et uromoment fra et fint startspor.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 11 B: 2-5-9-10 C: 3-6-12-1-4-8-7

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 1700 meter voltestart.
Vi varslet kraftig for 7 Keep The Spirit når denne kom ut i regi Arthur Bø på Klosterskogen for tre uker siden og sammen med Vidar Hop ble det tet og lederrygg da. Firåringen slo en god hest som Quayside den dagen og har garantert ikke blitt noe dårligere med løp i kroppen. Fra et flott springspor med voltespesialist Vidar Hop som makker igjen, bærer dette trolig rett til tet og det skal være en utmerket vinnersjanse påny.

3 Atle Newport tok imot Remee La Marc fjerde sist på Jarlsberg og det ble naturligvis for tøft. Hang ålreit med samme hest fra lederrygg tredje sist og har gjort to greie løp på full distanse etterpå det. Torsdag er det atter sprint og noe enklere motstand. Seiersaktuell. 2 Petter Rags sto på greit sist etter et litt strevsomt løp. Spor to og voltestart er et usikkerhetsmoment denne torsdagen, men feilfritt er denne bra.

1 Kenny Pine liker sprint og startsporet et fint. Kanskje. 10 Sancigar holder fin form og får Cigar Bar-sønnen smyge med her, har fireåringen en fin speed.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 7 B: 3-2-1 C: 10-6-5-9-11-12-4-8

Kommentarer til denne saken