Kan vi få ham bort nå?

Neslands Loke blir storfavoritt på Forus i kveld. Foto: hesteguiden.com
Neslands Loke blir storfavoritt på Forus i kveld. Foto: hesteguiden.com

Vi garderte Neslands Loke forrige tirsdag, men måtte se ham vinne knepent. I dag tror "alle" at han vinner igjen.

V65-omgangen på Forus forrige tirsdag var av det favorittpregede slaget. Neslands Loke og Grude Balder innfridde som storfavoritter, og det samme gjorde Nettavisens banker Independent O. Også denne tirsdagen er faren overhengende for at rekken blir favorittpreget. Feltene er tynne og kvalitetsforskjellen på hestene stor.

Mer fra sportspill.no:
V64 Åby: Jackpot
Langoddsen: Endelig fellesstart


Nok en gang flokker fagpresse og spillere seg rundt 7 Neslands Loke som holdepunkt. Han slo kloa i 2 Tøffe Toft og 4 Komnes Judo sist (målfoto her), og fra alle hold argumenteres det med at han kan være ytterligere forbedret med løp i kroppen. 

Og det kan han selvfølgelig være. 

Men når Neslands Loke er markert på 75 prosent av innsatsene og hestene han trengte hele oppløpet å slå kloa i sist er markert på 2.3 og 2.4 prosent - da må undertegnede gardere på de største forslagene her på Nettavisen og andelslagene. Med i leken er også 6 Sylv Spika (20 meter bedre inne i løpet vis-a-vis favoritten og årsdebutanten 8 Tin Tveiten


I stedet for banker står jeg på to hester i to løp. 5 Iron Man og 6 Lady Vegas var klart bedre enn konkurrentene i V65-2 sist, og har nå trukket langt bedre spor enn førsteutfordrer 10 Jack Man Royal

I V65-5 skiller 4 J Gold og 7 Delphis Jag seg ganske klart ut. J Gold har hatt uflaks i V5 flere ganger på rad, mens Delphis Jag var solid vinner etter utstyrsforandringer i Bergen sist. 


Noen tvilsomme favoritter finnes også i omgangen 8 Diamond Idzarda (V65-3) overbeviste ikke sist, og kan være på retur formmessig, mens 8 Nyland (V65-4) først og fremst er ute etter å få en gjennomkjøring før viktige oppgaver senere i vinter.