Gå til sidens hovedinnhold

Kan vinne rubbel og bit

Svein Ove Wassberg kan faktisk vinne alle V5-løpene på Bergen travpark torsdag kveld.

Sportspills meny torsdag
V65 Örebro: Jackpot i V65!
V4 Gävle: Flotte lunsjpenger

Lunsjtrav Klosterskogen: Hamre skal vekk
V65 Örebro: Jackpot i V65!
Fotball: Har dommere favorittlag?

Det ble flott klaff på våre tips under V4-løpene på Gävle i Sverige i lunsjen tidligere i dag, og med en innsats på hhv 100 i DD og 252 kroner i V4 fikk de som fulgte utbetalt hhv 450 og 827 kroner! Det er nye sjanser både i Örebro i Sverige og på Bergen travpark senere i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Torsdagen er som vanlig innholdsrik for oss travelskere og hele fire baner har vi tips til denne torsdagen. Som vanlig starter det med V4 fra Sverige som arrangeres I Gävle denne torsdagen. For en sjelden gangs skyld er ikke Bjerke arrangør av lunsjtravet her hjemme, torsdag er det Klosterskogen som får gleden. Til kvelden er det dobbel V5 fra Bergen travpark og V65 fra Ørebro.

Vi har som vanlig innhentet siste nytt fra Svein Ove Wassberg om hans sjanser spesielt og om Wassberg-stallens sjanser generelt og i tillegg har vi hatt en lang og hyggelig prat med alltid like imøtekommende Lars Tore Hauge som vant tre løp sist torsdag.

Annonse: Rolf Lerum ser alt i Bergen og hører alt i Bergen og stormvarsler for en herlig 15-oddser i V5-3A på Bergen travpark

Svein Ove Wassberg nådde 100 seire i 2012, og en av Norges mest velkjørende kusker ligger ikke på latsiden i 2013 heller. Det er faktisk så "ille" at vi betaler for alle åtte hestene Svein Ove kjører i kveldens doble V5-omgang på Bergen travpark. Dog er det pappa Ove som kjører det nærmeste vi kommer en banker i V5A, mens Svein Ove får banketillit bak en formsterk fireåring i V5B-spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Innleveringsfrister Bergen travpark:
V5A kl 18.30
V5B 19.40
DD kl. 20.40

Det ble flott klaff på våre tips under V4-løpene på Gävle i Sverige i lunsjen tidligere i dag, og med en innsats på hhv 100 i DD og 252 kroner i V4 fikk de som fulgte utbetalt hhv 450 og 827 kroner! Det er nye sjanser både i Örebro i Sverige og på Bergen travpark senere i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi hadde svært gode meldinger på 1 Clint Greenwood forut for hestens redebut på Bergen travpark 20. desember i fjor, men dessverre for oss endte det i dundrende startgalopp. Kom strålende tilbake til fjerde da. Sist torsdag var hesten ute i et løp utenfor V5-spillet og selv om Prodigious-sønnen slo noen galoppsteg fra start, synes vi han skuffet litt da. Ble riktignok fjerde, men det var ikke noe særlig futt i hesten nedover oppløpet. Torsdag møter hesten ingenting av motstand og det varsles i tillegg utstyrsendringer. Skal denne hesten være like bra som rapportene tyder på, så skal han "bade" hjem et slikt løp.

Når svært enkle Eloise Håleryd blir hardt betrodd fra 20 meter tillegg, så må dette være enkle omgivelser. Vi bankerspiller Clint Greenwood på det minste V5A-forslaget, men spiller få hester i flere andre av løpene i A-spillet og garderer derfor litt på de litt større kupongene. Først med travsikre 5 Volontaire Vici L. (som burde vunnet sist, men uansett viste fremgang), nevnte 10 Eloise Håleryd (brukbar sist, svært billig motstand nå og Svein Ove opp), superskrellen 2 Lookalike (doble galopper sist, men så frisk ut i rygg på Clint Greenwood når den siste galoppen kom i siste sving) og 8 Miss Inkato (travsikker og fin utvikling på denne nå).
Rangering V5-3A: A: A: 1 B: 5-10-2 C: 8-9-3-11-4-7-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Svein Ove Wassberg har faktisk reell vinnersjanse i alle åtte V5-løpene denne torsdagen, men vi tror den aller beste sjansen er med 4 Arctic Liam i V5-5B/DD-2. Fireåringen var urtapper utvendig for Skyboy sist torsdag og falt med hevet hode til andreplass. Fra innerspor på tillegg, kommer Svein Ove Wassberg til å satse fra start og komme seg ut i annetspor og satse direkte fremover mot tet. Der kan han sitte allerede etter noen hundre meter all den tid det kun er tre strekhester og ingen av dem kommer til å være ivrige med å svare. Nevnte Skyboy står denne gang i bakspor på tillegg, og det er noe helt annet enn tet som han hadde sist. Uten galopp skal Arctic Liam ha en kanonsjanse i dette løpet og da knaller vi til med bankerspill på Arctic Liam i V5-5B.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 4 B: 11-3-8 C: 6-5-7-9-12-2-1-10

Vi garderer Bjørnen
Sist torsdag bankerspilte vi 1 Vertigo Bjørn og til tross for stor startgalopp, kom Steine-hesten tilbake og vant på imponerende vis. Det gjorde hesten også nest sist og to tøffe løp kan ha tæret på. Også torsdag er det voltestart og hesten har altså galoppert fra start to ganger på rappen. Han er selvsagt førstevalget, men denne torsdagen velger vi å gardere da hester fortsatt er av kjøtt og blod.

Først med fantastisk slitesterke 6 Gjerde Åsar som har funnet enda en formtopp. I en alder av ni år er trolig hesten bedre enn noengang og selv fra 60 meter tillegg kan han vinne, ikke minst siden feltet kun teller sju deltagere. 2 Bottolf har sittet fast to ganger på rappen og her kan alt bli sydd opp, så får vi se om Bottolf orker å henge med i sisterunden. 5 Gil Rau Jo holdt lenge og vel fra dødens sist, men de siste 100 metrene ble litt for lange. Får hesten en god rygg å trave i, er det vinnerform i kroppen.

Stallkompis 7 Gilborken har ikke fungert spesielt bra i høst, men nå er det årstid for denne og treningsrapportene skal være bra. 3 Spiklinja velger trolig å sitte foran, da vinner hun ikke over 2600 meter. Velger derimot Jan Erik Landaas ryggløp, kan hun muligens vinne, men det aner oss at distansen er vel lang.
Rangering V5-3B: A: 1 B: 6-2-5-7 C: 3 D: 4

V5-1A - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
8 Balder Exclusive fikk det som vi antok det for tøft mot vårt herlige drag Victor Palema og Priority Photo i romjulen på Travparken, men det skal tillegges at Balderen var uheldig den dagen og ble hengt opp i sporene. Torsdag er ikke Victor Palema med og 9 Priority Photo har helt andre forutsetninger og da blir Balder Exclusive blir et klart førstevalg for oss.

Nevnte 9 Priority Photo fikk alt sydd opp sist, men kunne likevel aldri utfordre Victor Palema og får ikke mer enn godkjent i Tengsareid-debuten. Torsdag er det Kristine Kvasnes som kusker og vi er fortsatt usikre på seksåringen. Han er ikke den som skal gjøre for mye selv, men motstanden er ikke den tøffeste.

2 Excella er klart best skoløs og blir i følge Svein Ove Wassberg 30 meter bedre da. Det er imidlertid meldt minusgrader i Åsane torsdag og dermed blir det neppe skoløs. Uansett outsideren fra et fint startspor på strek. Vi tror det rekker fint med disse tre på kupongen i V5-1A.
Rangering V5-1A: A: 8 B: 9-2 C: 10-6-5-7-3-1 D: 4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-2A - Varmblodshester. 2600 meter autostart.
Tre hester gjør normalt opp også i V5-2A kan det se ut som og naturlig favoritt må 11 You Va Bene bli. Mange tenker nok at 2600 meter er en klar fordel for yndlingen til Rolf Middelthon og Einar Sjursen, men Svein Ove er ikke så sikker. Hesten har vært stri i de siste løpene og det er som kjent ingen fordel over denne distansen.

8 Pay Me S.H. møtte ulvelag i V75 sist og holdt farten flott til sjette da. Det er ihvertfall ingen tvil om at Mikkelsen-traveren behersker distansen og ikke utenkelig at Geir Mikkelsen ladder fra start her i håp om å komme seg foran. Nå er imidlertid Pay Me S.H. blitt strøket og da bankerspiller vi 11 You Va Bene på det minste forslaget. 4 Ouevre D'Art skuffet litt igjen sist etter et knallsterkt seiersløp nest sist. Vi står dermed på to hester i V5-2A på de to største forslagene.
Rangering V5-2A: A: 11 B: 4 C: 2-9-10-7-1-5 D: 3-6

HTML EMBED

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 1600 meter voltestart.
Speedige og lunefulle 9 Kampen Blessen er handlet inn av meget dyktige Anita Wergeland (jenta som eier Ulsrud Tea) og den tidligere Antonsen-traveren må ha en fin vinnersjanse direkte i Travparken-debuten. Men Kampen Blessen er lunefull og vi må nesten se hesten prestere i Bergen før vi kan sette hele budsjettet på ham.

3 Gosengutt galopperte som frisk oppunder mål sist etter sen åpning. Hadde neppe blitt bedre enn tredje uansett og kusk Lars Tore Hauge var usikker på om han kom seg forbi 2 Spikdrøm her (Landaas sitter foran nesten uansett). Gosengutt er en habil sprinter og skal tidlig med her.

7 Mos Eld har varslet form på slutten, men sprint er ikke noen fordel. 8 Stjerne Kvikken har egentlig et drømmeløp på papiret, men formen er mer enn usikker nå. 4 Alpha Polaris var ikke verst sist, men sprint og uggent startspor trekker ned. Det lukter litt Kampen Blessen av dette løpet.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 9 B: 3-7-8 C: 4-10-5-2-13 D: 12-1-6-11

V5-5A/V5-2B - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Lars Tore Hauge hadde svært god tro på at 11 Espeset Balder kunne gjenta tirumfen fra sist torsdag, da hesten enkelt speedet inn til seier fra lederryggen. Motstanden er definitivt ikke noe tøffere denne torsdagen, men fra 20 meter tillegg blir det alltid litt mer sjanseartet, ikke minst siden dette ikke er en hest som skal gjøre veldig mye selv.

Vi har sjekket status med 3 Jorfax. Denne gikk et hurtigjobb for Svein Ove mandag og fungerte veldig fint i 35-fart. Klarer Svein Ove å få denne feilfritt avgårde, kan det være en vinner. Det kan også 2 Frost være som ifølge våre kilder stadig springer fort i trening, men bare galopperer i løp. Kommer denne seg foran kan løpet faktisk være kjørt.

Enkle 5 Hartveit Gulle fikk alt sydd opp sist, men kunne aldri utfordre Espeset Balder og Jera Thine. Må smyge med hele veien denne og selv det er kanskje ikke nok til seier. Helt ute på kanten kan muligens 9 Trø Frøkna (litt fart i denne) og 6 Søndre Jerkeld være verd en gardering, men vi tviler.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 11 B: 3-2-5 C: 9-6-7-13-4-1-10-8-12

Annonse: Rolf Lerum hadde 14.4/siste 500 meter på denne for litt siden. Torsdag er det luketømming i V5-5B på dette draget.

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
- Forsvarer jeg innersporet vil jeg sitte foran, sa Svein Ove til oss onsdag ettermiddag og da snakket han om 1 Perfect Globe. Dermed setter vi Svein Ove Wassberg først på ranken i fem av åtte V5-løp denne torsdagen, en gang som andrevalg, en gang som tredjevalg og en gang som femtevalg og på de største kupongforslagene i V5A og V5B betaler vi altså for Svein Ove i alle åtte V5-løpene.

Når det gjelder Perfect Globe så ble hesten trøtt fra dødens sist på Forus, men var knakende god i to strake seiersløp før det. Sprint er et pluss og dersom ikke Odd Storetvedt kommer dundrende etter 100 meter, er vi ganske sikre på at Svein Ove holder ord og prøver å kjøre foran. 5 I.D. Gann Gill var har vært strålende i fire løp på rad nå og står med tre strake seire og Odd Storetvedt har gjort en strålende jobb med hesten. Men også denne er av kjøtt og blod og blir han fanget opp i dødens, kan det bli verre og vi syner derfor hesten torsdag.

Strålende avslutning var det av 11 Magic Me sist på Forus, og siden det kan bli tøft tempo her trenger ikke ellevtespor bli så galt. 9 Sioux D'Aunou har funnet formen igjen og står lurt til her og kan få smygløpet sitt. 8 Shocking Gidde har tapt sportrekningen, men vallaken er i form og skal passes litt.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 1 B: 5-11-9 C: 8-6-2-4 D: 3-12-10-7

Kommentarer til denne saken