Kan være lur siste hundre

Foto: Hesteguiden.com

Bear Beta blir dagens største favoritt på Bjerkelunsjen, men vi betaler også for en tøffing

Juli går mot slutten og tirsdag er det bare å glede seg for alle oss trav- og spillinteresserte. Det hele innledes med en spillemessig strålende V4-omgang fra Skellefteå, før Bjerke overtar med en sjelden fin lunsjomgang. Tirsdag kveld er det fest i Sarpsborg når Kala travpark byr på V65, mens dagens suverene sportslige godbit finner sted i Malmø der Jägersro avvikler sin tradisjonsrike Åberg-kveld. Frode Hamre sender avgårde sju av sine stallhester bort dit, der det står sportslige høydepunkter i kø. Sportspill har tips til alle dagens travkjøringer og på Eksperten finnes andelslag i alle priskategorier. De finner du ved å klikke på lenken under.

PS. V75-tipsene til kveldens fantastiske V75-omgang fra Jägersro blir publisert ca kl 15 og det er vår svenske travekspert Roger Sundvisson som utarbeider disse. Roger er for øvrig allerede på plass på Jägersro.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V4 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan vinne fra dødens
Bjerke byr på lunsjtrav i ettermiddag og det er flott meny landets hovedarena kan by på. Bankeren glimrer imidlertid med sitt fravær og vi velger derfor å spille to hester (såkalt dobbeltbanker i V5-5). "Hele" Norge velger å bankerspille 4 Bear Beta og Olav Mikkelborg i dette løpet, men Bear Beta er ikke den tøffeste gutten i klassen de siste hundre metrene og selv om det er sprint og tetgaranti, så er vi rimelig sikre på at 8 Photo Va Bene er mer enn tøff nok til å gi storfavoritten kamp selv fra dødens og da skal denne også med på kupongen i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hop får fart på det meste
V5-2 er ikke det sportslige høydepunktet på Bjerke i ettermiddag og trolig kan alle ti deltagerne vinne på en god dag. Vidar Hop kan kjøre hest bedre enn de fleste og selv om ikke 2 Artnouveau Bo Bo er noen stjerne, kan Hop lure alle med femtevalget. Hoppa har vist fine tendenser på slutten og Hop'n vet hvordan han skal disponere slike hester underveis. Spor to ser perfekt ut, og motstanden er ikke noe tøffere enn vanlig. Se opp.