Kanonfin banker!

Foto: hesteguiden.com

Nei, dyp er den ikke, men vi har ståltro på at Flying Canon innfrir sitt favorittstempel på en distanse han trekker klar fordel av kontra de øvrige.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vår soleklare banker for dagen har jo da også støtt på klart tøffere konkurrenter en dagens hele veien nå på slutten (gode Hamblers Poltergeist var en vinner sist), og i en feilfri utgave i innledningen på A-spillet er vi rimelig sikre på at 2 Flying Canon bryter målsnøret først.

Piper Cub-sønnen har fullført i flott stil på upassende korte distanser i de to siste løpene, og når den sterke 7-åringen kommer ut på 2640 meter i kveld tror vi ikke det er snakk om saken.

Nettavisens V5-forslag til A-spillet på 125 kroner kan du få kjøpt her!

Ramdal-traveren har aldri vært spesielt usikker på voltestart, og dagens trange andrespor bekymrer oss således ikke veldig mye. De antatt tøffeste i mot er veldig avhengig av at det overhodet ikke blir tempo på løpet, og dette faktum regner vi med at kusk Atle Eggan har veldig klart for seg.

Løser det seg for Michael Von?
Ja, det er det store spørsmålet, når svenske Michael Von Krusenstjerna svinger seg opp i sulkyen bak sin egen 1 Crusow i finalen. Vi har ikke registrert noe som skulle tilsi at 5-åringen skal kunne forsvare sitt innerspor (og da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag), og da må det i så fall løse seg underveis .

Nettavisens V5-forslag på 375 kroner til A-spillet kan dy få kjøpt her!

Det er dog snakk om et lite felt i kveld, og sjansene for at den formtoppede Malabar Circle Ås-sønnen skal få fri bane til slutt er så absolutt tilstede. Favoritten avsluttet strålende til sølv i den siste starten på fine 17.3 full vei, og på vårt minste spilleforslag satser vi på at den sterke avslutteren er fremst når pengene skal fordeles til slutt.

Veldig spennende er det når Jomar Blekkan setter seg opp bak svært kapable 4 Basso, mens 6 Dornenkønig skal være høyaktuell, dersom Niton-sønnen henger sammen i aksjonen hele veien.

Annonse: Grøstad/Lerum holder koken, og deres tips kan du finne her!

Øvrige vurderinger
V5A-2: Vi støter her på et litt småskummelt kaldblodsløp i lavt grunnlag, og bred gardering er å anbefale. Et vel så godt løp som favoritten 8 Lauvås Prinsen (kraftig på vei opp, og den noe usikre Elding-sønnen skal selvfølgelig regnes tidlig i en feilfri utgave) mener vi 1 Ildfuksa gikk i den siste starten, og da setter vi 19-prosenteren i spillet fremst.

Sistnevnte mener vi ble litt forstyrret til galopp i fint driv inn mot den siste svingen ved den anledningen, og avslutningen til femte på 33.6 full vei var det lite å utsette på. 4-årshoppa står desutten 20 meter bedre til kontra sin argeste konkurrent i forhold til sist denne gangen, og det kan fort vise seg utslagsgivende.

V65 Romme i kveld, kjøp andel her!

V5A-3: Det har lett for å smelle til litt i disse ungdommsløpene, og på vårt store system krysser vi av for hele åtte hester. Ned en liten klasse går 7 Change My Name, og selv om sporet med fordel kunne ha vært litt bedre er Striking Sahbra-datteren snakk om en naturlig favoritt.

Etter tre strake triumfer ble 6-årshoppa fjerde i et V75-løp i den nest siste starten, mens hun ikke klarte å holde unna for klart bedre konkurrenter enn dagens sist (og den prestasjonen til tredje skal være god nok til å vinne et løp som dette).

Jomar Blekkan skriker fælt om at 9 Nano Pershing er en vinner i en feilfri utgave, og når lovende Herman R. Tvedt setter seg opp bak 5-åringen er det snakk om en tidlig gardering. Veldig fin kapasitet er det på 11 Finlife Augustinu, og dersom Myles Hanover-sønnen takler dagens arena på tillfredstillende vis skal 7-prosenteren være høyaktuell.

Mandagens oddstips: Rösler gjør oss usikre

V5A-4: Vinnerkandidatene er mange også i dette løpet, men klart mest spennende mener vi 3 Rigel Junior er. 9-åringen gikk et veldig godt løp til tredje etter et tøft løp utvendig sist, og løp i kroppen etter litt pause bør ha gjort godt. Rigel Jo-sønnen står dønn riktig inne i dette sprintløpet, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario.

Tøft inne i løpet står 11 Farkstrek, og med litt usikker form mener vi Nordli Svarten-sønnen er snakk om en litt overspilt 36-prosenter. Tidlig aktuelle skal 7 Jossegutt (sprintet inn til en fin seier sist, og med tilsvarende innsats kan fort den andre strake sitte) og 9 Lanem Jerven (variabel sak, men Elding-sønnen er klart god nok på sitt beste) være, mens 1 Faste Hellin får stå som en liten outsider fra sin fine utgangsposisjon.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Spennende DD-drag!
Litt uheldig i debuten for Odd A. Kjøsnes var 5 Laban C.N. i den siste starten (sjenert til galopp ut i oppløpet), og på den distanse som trolig passer Axvill-sønnen langt bedre i DD-1 i kveld tror vi på en topp vinnersjanse. Det er snakk om en formsvak gjeng 7-åringen støter på, og kapasiteten på 14-prosenteren i V5-spillet er jo velkjent.

Vi gir oss ikke på 8 Trulson i DD-2, og når dyktige Thomas Mjøen (litt mer våken enn Bjørn Garberg) setter seg opp bak Nordli Svarten-sønnen skal det kunne dreie seg om ens solid vinnersjanse til god odds i DD-spillet. 8-åringen kunne ikke ta ned tetløpende Englevakt i den siste starten, men løp i kroppen etter litt pause kan ha gjort veldig godt.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 125, 375 og 1240 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøp her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner (system over to bonger) ligger ute her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen gratis på www.rikstoto.noi kveld!