Kanonjackpot i sør

Moon Dreamer og Siv Emilie Løvvold blir store favoritter i V65-2.
Moon Dreamer og Siv Emilie Løvvold blir store favoritter i V65-2. Foto: hesteguiden.com

Hele 724 592 kroner ligger ekstra i sekserpotten i V65-spillet på Sørlandet søndag kveld og Nettavisen satser på suksess for tredje dag på rad.

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Gøteborg galopp: Store penger på gang
V64 Gävle: Vi byr på en helfrekk V64-banker
Oddstips 1: Dobbel med Stabæk og Lyn
Tippeligaen:
Skade- og karantenerapport
Serie A:Les vår forhåndsanalyse

Søndagens meny består av både V4 og V5 til Gøteborg galopp, før Gävle overtar med V64 fra Sverige. Til kvelden er det storstilt jackpot i V65-spillet fra Sørlandet der det ligger 724 592 kroner ekstra i sekserpotten.

Det ble bra treff for våre V5-tips til Biri fredag kveld. Det største V5-forslaget (innl.pris kr 1008) satt klokkerent og betalte tilbake pene 6 223 kroner, der 6.valget Arwen var streket av på kun tre hester i V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lørdag fulgte vi opp med å få å få sju rette i V75-spillet på vårt mellomste V75-forslag her på Nettavisen (innl.pris kr 472,50) og fikk drøye tusenlappen tilbake på det forslaget. Til tross for at mange favoritter innfridde, så lanserte vi blant annet 4. valget 3 El Jaros som vår tipsener i V75-2 og brukte denne også som banker på et av våre systemspill på Eksperten.

Søndag er det altså hele 724 592 kroner ekstra i sekserpotten på Sørlandet og i en omgang som preges av får vinnerkandidatet i de fleste løpene, velger vi å spille bankerfritt og stå på to hester i V65-2.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Nettavisens Rolf Lerum hviler ut etter en hektisk arbeidsperiode denne helgen og undertegnede har naturligvis gjennomgått løpene på Sørlandet med Rolf all den tid han normalt er Nettavisens ekspert på Sørlandet. Rolf har sin egen 7 Lumiere De Nuit er tilbake i løpsbanen etter Biri Allround og sammen med spillefavoritten 5 Moon Dreamer skiller de seg veldig ut i et ujevnt monteløp. Da er det ikke mer snakk om den saken og vil spiller 5 Moon Dreamer og 7 Lumiere De Nuit i V65-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tre hester gjør opp i V65-3 og V65-4
Ved første øyekast kan V65-3 se svært uoversiktlig ut til tross for at kun sju hester stiller til start. Men strekhestene 1 Kodina og 2 Will Lita skiller seg klart ut, sammen med 40-meters hesten 5 Tangen Ida og da spiller vi tre hester på samtlige V65-forslag, bortsett fra det minste der vi står på 1 Kodina og 2 Will Lita.

I V65-4 er det litt det samme. Strekhestene 1 Staro Hard Rock og 2 Jack Man Royal har begge svært flotte forutsetninger, men Frode Hamre-trente 6 Young Gunner skal også med på kupongene, selv om hesten har vært litt under pari i sine to siste løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Storfavoritt i fare???
7 Møller Faks blir trolig jackpotomgangens største favoritt, men denne hesten stoler ikke vi på, og her er det verdier og oppganger med andre vinnere. i Første rekke en kraftig forbedret 9 Lyngens Obelix og 11 Moi Jerka, men på de større kupongforslagene dekker vi ytterligere.