Kanonløp på Solvalla

Foto: hesteguiden.com

Du kan spille V75 til Solvalla onsdag.

Sportspill kan dessverre ikke tilby eksperttips til onsdagens V75 på Solvalla, da vi har konsentrert oss om V65 på Bjerke og en rikholdig fotballkveld. Innleveringsfristen er kl 19.20.

Her kan du kjøpe andel til kveldens V75 på Solvalla

Men ved å kjøpe en andel er du med i kampene om de store pengene på Solvalla. De norske superhoppene Tinita Love og Sweet Case er begge med i Europamesterskapet for hopper som lokker med voldsomme 750 000 SEK.

Ved å delta i andelslag på nett, innebærer det at du kan kjøpe deg inn i store systemer sammen med andre nettspillere. Ved å sette innsatsen i andelslag, er du med på langt større systemer enn du normalt har råd til, noe som øker sjansene for at du fanger opp vinnerhester som er lite spilt.

Spill på Sportspill.no
Du får kjøpt deg inn i andelslag i Sportspills spillbutikk, og du kan velge mellom V4, V5, V65 og V75.

I V75- og V65-spillet er det 10 andeler pr spill. Blir det gevinst på spillet, får du utbetalt 1/10 av beløpet. I V5 og V4 er det 5 andeler pr spill. Blir det gevinst på spillet, får du utbetalt 1/5 av beløpet.

Du kan velge mellom å spille registrert gjennom Nettavisen og Sportspills spillkonto (gå inn på "logg inn/registrer deg"), eller du kan spille med VISA-kortet ditt.

Du velger selv beløpet du ønsker å spille for. Når spillet er levert, vil du få en kvittering som viser hvilke hester du og andelslaget ditt har spilt på.

Her kan du kjøpe andel til kveldens V75 på Solvalla

Lykke til med spillet