Kanonodds i Dagens Dobbel

I går satt Dagens Dobbel-analysen perfekt, og i kveld tror vi det kan bli fine penger å hente nok engang.

Klikk her for DD-tips fredag

Her kan du laste ned løpsprogram

Nettavisen kan ikke sies å ha særlig hell i "pool-spillene", dvs V5, V65 og V75. I går satte vi en herlig banker i femtevalget Keeping Star i lunsjen på Bjerke. Tross at vi hadde seks hester i siste avdeling klarte vi igjen å ryke når det gjaldt som mest. Kjedelig å ryke på et femtevalg da verdien var over 13.000 før den siste avdelingen.

I dagens dobbel skal vi dog ikke klage og kan stolt vise frem et dokumentert overskudd i de åtte siste ukene av fjoråret. På Bergen i går var i realiteten storfavoritten Wim sjanseløs mot vårt drag Mountain Mohican. Herlig uredd kjøring av stallgutt Ronny Halvorsen gjorde at de som fulgte våre forslag igjen kunne traske til utbetalingslukene.

Overodds deluxe
Storparten av norske travspillere er ikke "opplært" i å tenke verdi når de spiller hest. Man spiller på de hestene man tror har størst sjanse til å vinne - uten å ofre tanken på hva oddsen/verdien er. Hva dette skyldes kan ha flere årsaker, men sterkt medvirkende er jo de produktene Norsk Rikstoto tilbyr - samtlige spill har flytende odds.

Det betyr at man aldri kan være sikker på hva man får igjen dersom den utvalgte hesten innfrir. Aller verst er plasspillet som i tillegg til flytende odds også hensyntar hvilke to andre hester som kommer blant de tre...snakk om lotto. Omsetningen er da også på et hårreisende lavt nivå, men selv på Dagens Dobbel - der omsetningen ofte nærmer seg millionen - opplever man stadig at oddsene spretter i alle retninger og ofte halveres den siste timen.

Fast odds hadde vært tingen, men det er en annen skål som vi dog kommer til å ta opp her på travmagasinet.

Så til dagens spill - og her skulle vi ønske at vi kunne spille til oddsene som nå ligger ute (omsetning 136.000).

I den første avdelingen er det tre hester som skiller seg klart ut. 1 Schack Brodde står til for å lede lenge med tetglade Kolle, svenskegjestene gjorde det skarpt på Jarlsberg sist og 2 Flying Rossi blir hyperfarlig fra flott spor samt løp i kroppen, noe også 4 Surprise Laday har fått. Han skal dessuten prøves skoløs denne gang.

Vi er rimelig sikre på at vinneren er blant disse.

Fjerde gangen gildt?
Ja, dere begynner vel å bli lei av 9 Frønes Arne nå?.

Tre ganger har vi bankertippet ham uten hell. Først måtte han svært skuffende se seg slått av antivinner Norheim Svarten på Sørlandet. Da var nok Arne fortsatt litt tung i kroppen mens vinneren hadde en usedvanlig god dag (det var langt ned til tredjehesten). Gangen etter tok vi sjansen på Solberg-traveren som en 10-oddser da vi trodde han skulle erobre teten. Det ble istedet dødens, men hesten sto på flott og var tapper tredje bak Moe Granar (tet) og startgalopperende Tangen Scott.

Sist i V65 hadde Frønes Arne et gaveløp og var stor favoritt, men hesten feilet direkte bak bilen og da var den dagen ødelagt.

Det ser ut som om spillerne har mistet troen på den gode Lome Elden-sønnen. Også i DD-2 er det tre hester som skiller seg klart ut, men vi synes ikke 7 Tyri Pål eller 12 Rydell er bedre enn Frønes Arne på kapasitet. Når disse dessuten har havnet i svært dårlige startspor ble vi meget overrasket da vi så hvilke dd-oddser vi ble "tilbydt".

Frønes Arne gir for tiden 37, 40 og 29 mot hestene 1,2 og 4 i DD-1.

Tilsvarende odds for Tyri Pål (11, 14 og 6) og Rydell (16, 17 og 8) er altså fryktelig mye lavere. Da skjønner dere hvilken hest vi velger å satse på - igjen.

Vi tror våre tre utvalgte i DD-1 bør ha 75% sjanse, mens Frønes Arne bør ha tilmåles minst 15% - ja, vi tror oppmot 20. Dermed er det kjempeverdi i oddsene som tilbys pr. kl. 14.30 - men så vår det med flytende odds da.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to 3-rekkers spilleforslag med hhv 33 og 125 kroner rekkepris.

Det gir en innleveringspris på 99 og 375 kroner og bongene finner dere her , og husk at spillestopp er først kl. 20.35.

Kjøp en Dagens Dobbel og se løpene på nrk2 kl. 23.00 i kveld.