Kaptein Sabeltann på nytt tokt

På søndag er Kaptein Sabeltann, Øystein Tjomsland, på nytt tokt! Han kjører vår V65-banker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
På søndag er Kaptein Sabeltann, Øystein Tjomsland, på nytt tokt! Han kjører vår V65-banker. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

OBS! V65-1 begynner kl.13.20. Nettavisen er i knallform og har spilt inn over 900 000 kroner den siste uken. Fra Forus søndag så jakter vi mer!

Sportspills meny søndag:
V4/V5 Klampenborg galopp:Nettavisens galoppeksperter i knallform
V65 Harstad: Stjernekusker på besøk
VM-tips 1: Mexico mangler disse to
Tippetips: Jackpot på 900.000 kr
VM-tips 2: Lagene ingen hadde tro på
Oddstips: Drillo redder Lyn fra katastrofe

Nettavisen er i en fantastisk tipsflyt om dagen og også lørdag ble det bra sving i lukene. Tross lave utbetalinger bra treff under V75-stevnet på Forus. Det ble sju rette på svært mange andelslag (dog kun 1 271 kroner for sju rette). I V4-spillet ble det fullklaff for vårt minste forslag på Nettavisen (innl.pris kr 144) og meget pene 1 573 kroner i utbetaling. MT Good Looking (3.valg), og Ready Eddie (1.valg) var våre "bankervarianter". Bomben Sagi Allvinn (Vinnerodds 19,25) stormvarslet vi for!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Enda bedre klaff ble det på V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Litt historikk følger:

Sist søndag så ble det blant annet treff på to V5-spill på Sørlandet der utbetalingen for fem rette ble meget solide 67 000 kroner. Tirsdag under V65-omgangen på Momarken så smalt vi til igjen. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt. Summa summarum har Nettavisen med alt spilt inn ca 900 000 kroner siden sist søndag og søndag er det masse å glede seg til.

Innleveringsfrister Forus :

V65 : kl.13.20

V5 : kl.14.34

DD : kl.14.56

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Fra Forus denne søndagen så skal vi til lukene med følgende objekter :

V65-1 : 6 Denver – Dette er hesten med stor H i feltet, og det dreier seg om en soleklart motivert favoritt. Var riktignok ikke helt på topp sist, men ifølge Frode så var den litt stresset for dagen. Den så enorm ut etter galopp nest sist, og den var også et helt lysende skue tredje sist. Blir trolig sluppet til tet nå, og velger Pål Buer å slippe teten med Pasha som vi tror, ja, da er dette løpet kjørt. Skulle dog Pål Buer svare, ja, da åpner dette løpet seg litt opp selv om vi har tro på Denver også fra den posisjonen. SPILLES.

V65-2 : 7 Tomdin ØK – Så ut som en ren kanon etter pause nå sist, og du verden hvor det sprudlet av den da. Legger altså inn 20,4 s 500m, kommer helt ukjørt til mål, og vi har aldri sett den bedre noen gang. Øksnevad sa i seiersintervjuet etter løpet sist at han hadde pekt seg ut dette løpet for han regnet med at Tomdin ØK kom til å fly veldig fort på denne korte distansen. Vi blir ikke overrasket om den store favoritten Argr G. løper inn i «melkesyreveggen» om den her må kjøre full fart fra start til mål. Det liker nemlig ikke den hesten. Vi har en soleklar feeling for Tomdin ØK, og for oss er den et klart førstevalg her.

V65-3 : 3 Vestpol Faxen – Er en hedershest som er inne i sin beste tid på året nå. Skal man tolke «kroppsspråket» på den i Søgne, ja, da er det en helt annen hest nå enn for eksempel i vinter. Den hyler, og skriker, og er ordentlig på G for tiden. Var også lysende fin sist, og dette er en traver som duger mot de nest beste i eliten. Øystein Tjomsland er den av kuskene som får BEST fart på Vestpol Faxen, og med Tekno Odin hjemme i stallen denne søndagen så får vi endelig Øystein opp på draget vårt i et viktig løp. Prøves som et frekt bud i et jevnt løp.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 1 Thai Freedom – Dette er en enormt bra hest, og det er en traver som vi vet man tror mye på i 2014. Ble grovt forstyrret i debuten nå sist, og den fikk løpet sitt delvis ødelagt der. Tjomsland kjører ikke på opphenting, men lar den bare få seg et jobb etter uhellet. Kommer uansett fantastisk bra tilbake, og vi har 14,4 den siste runden uten at Tjomsland presset sin traver. Kan 100% sikkert 16,0 på distansen, og fra tet denne søndagen så er det ikke snakk om saken. Dette stortalentet har helt andre oppgaver i vente, og i et løp hvor de fleste garderer bredt så lanserer vi Thai Freedom som en herlig banker!

V65-5 : 11 NY Love Game – Kommer ut i NY regi, og den er altså kommet inn på stallen til Hamre. Har skuffet i årets to første løp for Bo, men den har vært MYE spilt, og det har vært gode rapporter på den hver gang. Man skal være klar over at denne i Kriteriekval i fjor banket Ready Eddie, og det er helt sikkert den hesten med best kapasitet i V65-5. Frode melder om gode treningsjobb på sin nykommer, og da kan ikke vi gjøre annet enn å varsle direkte. Neste gang kan den nemlig være «oppbrukt» som et OK objekt…

V65-6 : 3 Mr. Cantab – Dette kan vise seg å være et spennende skrellspill i finalen denne søndagen. Har nå fått seg en del løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den fullførte solid sist etter å ha vært med på en luftig 10 åpning. Da kjørte Andersen, men nå kjører TURBO SOLBERG! Her blir det helstengt, og full bøtt! Spinner til tet, og på en rask bane så kan den lede rundt om. Glem ikke at den i fjor jogget 12,8/1609 fra tet som overlegen vinner på Sørlandet. Dette er en riktig oppgave for vårt store bud, og når en slik hest overhodet ikke er spilt, ja, da vet vi å benytte sjansen!