Klikk her for å se våre V6-forslag.

Det er ikke så veldig mye å si om dagens soleklare banker annet enn at det må et uhell til eller at han må være syk for dagen for å kunne gå på et nederlag, og vi var aldri inne på tanken om å gardere 2 Anthony Boko i den tredje avdelingen i kveld. 4-åringen går fra klarhet til klarhet, og ved den siste triumfen på 15.2 over aktuell distanse i Drammen i den siste starten så Revenue-sønnen lekker ut. Sporet er perfekt ved denne anledningen, og før det har gått 500 meter sitter Hamre-traveren i tet.

Vi kan da ikke helt se for oss hvem som skal utfordre storfavoritten til slutt, og noe nærmere en sikker vinner innen travet enn dette kommer vi ikke. Frode Hamre har fortsatt stålform på stallen (og i sulkysetet), og eksilbergenseren vant da hele 22 løp bare i juni (så langt vunnet totalt 66 løp denne sesongen). Vi finner således ingen usikkerhetsmomenter knyttet til dagens folkebanker, og etter alt å dømme bokfører yankeen den åttende triumfen i år ved denne anledningen.

Vår rangering: A: 2 B: 3-11-4-7-8 C: 9-6-5-1 D: 10-12

V65-1, 2100 meter autostart
Vi har et flott 3-årsløp for varmblodshester å se frem til i innledningen på denne rebusen, og vi finner fem vinnerkandidater. Tre hester skiller seg dog litt ut, og på tross av en litt kinkig utgangsposisjon setter vi 12 Credit Crunch klart først. 3-åringen så helt strålende ut ved triumfen på 18.0 full vei i sitt debutløp, og vi tror Goop-traveren allerede nå kan vise frem en lav 16-tid full vei. Et emne utenom det vanlige dette, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Det er dunkel form på hestene til Bo Westergård om dagen (varierer noe helt voldsomt i prestasjonene), og da kan 11 Rasmine Vang like gjerne være sist som først i mål. 3-årshoppa har innledet karrieren på lovende vis med hele tre triumfer på fem starter, og som best har Lindy Lane-datteren gått 16.6 full vei. Normalt skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse, men vi er som sagt usikre på hestene til denne treneren om dagen.

Vunnet sportrekningen har 2 Uno D`Man gjort, og selv om 3-åringen trolig ikke holder samme klassen som de to favorittene, krysser vi tidlig på sporfordelen. Vant enkelt i billig lag i den siste starten på 19.4 full vei i Skien, men forut for den starten hoppet Stand Strong-sønnen vekk en lav 16-tid full vei mot årgangens beste hester. Helt bort er heller ikke duoen 5 Chickamauga og 6 U.S. Marshall, men da bør vel også vinneren av dette løpet være nevnt.

Vår rangering: A: 12 B: 11-3 C: 5-6-3-8 D: 7-1-9-10-4

Annonse: Grøstad/Lerum tror deres drag går ned mot 15.0 full vei i V65-5, senker storfavoritten? Tipsene deres finner du her.

V65-2, 1609 meter autostart
Vi finner heller ikke mange vinnerkandidatene i dette sprintløpet for kaldblodshester i den andre avdelingen, og vi har veldig god tro på at vinneren er å finne blant våre fire utvalgte. Etter å ha gått helt greie løp i tøffe årgangsløp fikk 5 Alsaker Piril en velfortjent seier i den siste starten, og selv om en kjapp sprint kanskje ikke er å foretrekke for den sterke 4-åringen (dog etter hvert fått langt mere fart i beina), tror vi sjansene for at Åkre Lurifax-sønnen legger på til sin andre strake triumf skal være gode.

Vunnet de tre siste sprintløpene han har vært ute i har 11 Øyfrisk gjort på imponerende vis, og som best har Sokna Troll-sønnen da gått solide 25.6 over aktuell distanse. Det bør kunne løse seg greit ned startsiden for 4-åringen med fine rygger til å begynne med, og i en feilfri utgave bokfører fort den speedige Øyhaugen-traveren årets femte triumf.

To outsidere finner vi i form av 1 Solli Mai og 2 Kolnes Viktor, og de får begge en plass på våre to største spilleforslag. Førstnevnte holder stålform om dagen, og når champion Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen bak 6-årshoppa, skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse. Sistnevnte gikk et solid løp til tredje på 29.3 full vei i den siste starten, og den fartsfyllte 5-åringen er nå trolig klar for å kunne gå et heftig sprintløp.

Vår rangering: A: 5 B: 11-1-2 C: 6-3-8 D: 7-9-12

V65-4, 2140 meter voltestart
Vi har et småskummelt hoppeløp for kaldblodshester å se frem til i den fjerde avdelingen, og vi anbefaler da bred gardering. Nesten i mangel av noe bedre alternativ setter vi 6 Skøylill fremst, men den usikre 6-årshoppa må gå feilfritt for at hun skal kunne bokføre årets andre triumf. Veldig fin form på Ravn Jahn-datteren, og det er neppe noe minus at sindige Thor borg setter seg opp i sulkyen ved denne anledningen.

Kuskeforsterket blir også 3 B.B. Letti med fighteren Cato Antonsen, og når Gravdal-traveren har vist hyggelig form nå på slutten, er Lome Elden-datteren snakk om et opplagt kryss på kupongene. Kapasitet til å fly rundt dagens konkurrenter i åttetall innehar 12 Sivfrøkna, men 5-årshoppa er som kjent veldig usikker. Vi tror dog at dagens startspor ytterst i andre rekke kan være en fordel, og muligens kan rolige Geir V. Gundersen være en perfekt match på 15-prosenteren i spillet.

Det vrimler av outsidere i løpet, og på våre tre minste spilleforslag krysser vi også av for 2 Kremlin (gjort det godt for dagens kusk Vidar Hop med tredje og seier i de to siste startene), 5 Seile Perla (litt distansesvak, men 5-årshoppa viser en sterkt stigende formkurve) og 9 Eldina Elken (gått hyggelige løp nå på slutten, og vi føler at det er ned en liten klasse for Spikeld-datteren ved denne anledningen).

Vår rangering: A: 6 B: 3-12-2-5-9 C: 1-7-4-8 D: 10-11

V65-5, 2100 meter autostart
Vi støter på en av dagens største favoritter i dette varmblodsløpet i form av meget løfterike 9 Rocky Winner med sine 74 %, og dersom alt går rett for seg underveis, ja så skal sjansene for at 3-åringen bokfører årets fjerde triumf være gode. Sprettlett fra tet ved triumfen på fine 15.9 full vei i den siste starten (dog i billig lag), og gjestekusk Thor Borg setter seg her trolig opp bak en av årgangens best hester.

Vi synes dog at utgangsposisjonen er litt sjanseartet for storfavoritten, og Anderssen-traveren støter på klart bedre hester enn i sitt siste seiersløp (og det er aldri lett for disse 3-åringene å gå ut mot eldre hester i grunnlaget sitt). Vi tyr således til noen garderinger på våre tre største spilleforslag, og veldig tidlig aktuell skal 3 Arc Cox være ved favorittfall. 4-åringen til Olav Mikkelborg er i rivende utvikling, og vi synes at innsatsen til sølv på flotte 13.6 i et sprintløp i den siste starten var sterk (åpnet knalltøft i det løpet).

Tetvant på en fin måte ved triumfen på 17.3 over stayerdistansen 2640 meter gjorde svært kapable 1 Eck Sensational i den siste starten, og selv om konkurrentene ikke var av den skarpeste sorten ved den anledningen, synes vi at 6-åringen ga et flott inntrykk. Uforandret fin form holder 7 Normandie Boy (sølv på 16-tallet full vei i de to siste startene), og på tross av et spor litt vel langt ute bak startbilens vinger, tilmåler vi den flotte 4-åringen solide vinnersjanser. Vi fikk ikke plass til verken 2 Væsterbo Flare eller 10 Nibley L.B. på våre spilleforslag, men helt borte på en god dag er de ikke.

Vår rangering: A: 9 B: 3-1-7 C: 2-10-5-4-12-11 D: 8-6

V65-6, 2600 meter autostart
Et flott stayerløp for kladblodshester avslutter denne rebusen, og vi finner fem relativt hete vinnerkandidater (vi har dog god tro på at vinneren er å finne blant våre tre utvalgte på våre tre minste spilleforslag). Hvis vi leser startsiden riktig sitter 4 Skogbryn Svarten mer eller mindre i teten direkte, med ikke alt for startkjappe konkurrenter rundt seg, og etter at 8-åringen har stått til dels vanskelig til i lang tid synes vi at det ser litt mer riktig ut for Antonsen-traveren ved denne anledningen. Alm Svarten-sønnen har gått helt greie løp nå på slutten, og vi mistenker at tredjevalget i spillet vokser en klasse i tet (og det siste løpet med pisken i Sverige kan ha vekt ham opp!).

Distansen er midt i blinken for 10 Pedrus, og dersom kusk Geir V. Gundersen klemmer til i ryggen på vår favoritt i løpet, er det ikke helt utenkelig at Bokli Eld-sønnen sklir til et ut på den første langsiden (vi tviler dog litt på at Cato slipper føringen i løpet). Da skal det i så fall dreie seg om en solid vinnersjanse (fra "dødens" blir det litt verre), og etter innsatsen å dømme til tredje på solide 27.6 over 2920 meter i den siste starten har formen på 6-åringen neppe vært bedre enn den er akkurat nå.

I sjanseartede rygger fra start står 9 Torpa Glad, men uansett posisjon underveis (vi ser for oss fjerde utvendig til å begynne med i ryggen på slowstartere), skal den flotte 7-åringen tilmåles solide vinnersjanser. Treningsrapportene etter en mindre pause er strålende, og dagens lange distanse takler Spikeld-sønnen på utmerket vis ved full form. På sitt beste er heller ikke duoen 1 Laeskog Ronja og 11 Mjølner Flaks uefne, men det er dunkel form på dem begge.

Vår rangering: A: 4 B: 10-9 C: 1-11-2-8 C: 5-6-7

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag (V6) på hhv 108, 432, 864 og 2016 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

PS!Vi går kun for seks rette denne onsdagen, og får da dobbelt betalt ved klaff (men fraskriver oss da retten til utbetalingen for fem rette).

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.10 i kveld.