Gå til sidens hovedinnhold

Kejseren tilbake

I en omgang hvor 17 millioner kroner venter en eventuell alenevinner tror vi Kejser K.D. erobrer Bergen på ny.

Etter en flott ferie på fjellet er undertegnede klar til å ta fatt på nye oppgaver, og først skal jeg prøve å løse en svært spennende V75-rebus på Bergen travpark på lørdag. Det lukter fine penger lang vei, og jeg tror en del av favorittene kan henge i en tynn tråd. Sportslig sett er det en fin meny som blir presentert spillerene i byen mellom de syv fjell, og det er Ketil Hansens Minneløp for varmblodseliten med 75 000 kroner til vinneren som er dagens hovedoppslag.

V65 Øvrevoll lørdag kveld: Jackpot med nesten 700 000 kroner ekstra i sekserpotten

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

På Eksperten har undertegnde og Sportspill lagt ut en rekke andelslag i priskategoriene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner andelen, og på mine spill er det der gjennomført to bankere på samtlige kuponger. Jeg satser på at trener Trond Anderssen får en meget fin dag på jobb, i det han trener begge mine bankere for dagen, og da snakker vi om hhv en nestfavoritt og et tredjevalg i spillet. Spennende det, og da er det bare å si lykke til med innsatsene!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen lørdag!
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Historien gjentar seg?
Vår første banker for dagen dukker oppp i dagens hovedoppslag for dagen i Ketil Hansens Minneløp for varmblodseliten i V75-3, og da snakker vi om den hesten som vant dette oppgjøret sprettlett på råsterke 11.4 i fjor. Det gjorde nemlig 4 Kejser K.D., og vi tror han blåser til tet, for siden å lede rundt om på ny.

Etter litt pause i den siste starten så Anderssen-traveren helt lysende ut, men han satt bom fast til slutt som fulltanket i det løpet uten å få premie på 13.3 der. Løp i kroppen etter litt pause har normalt gjort godt (tilsvarende opplegg i fjor), og når sporet ble helt perfekt denne gangen, synes vi det er riktig å spille.

Det var slik at 3 Onion F.H. var sjanseløs på å svare ut Tourbillion sist han gjestet Bergen, og vi tror vår første banker er vel så kvikk i vei som sistnevnte (om ikke kjappere). Vel i tet skal det godt gjøres å slå ham, og vi tror ikke favoritten 6 Winmecredit slår ham fra "dødens" (10 Harpers Joker er trolig tøffest i mot).

Vår rangering V75-3: A: 4 B: 10-2-6-3 C: 7-5-8-1-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klart beste hesten
Ja, i et relativt billig løp til V75 å være i V75-5, er vi ikke det minste i tvil om at 9 Shocking Andover er snakk om den klart beste hesten på kapasitet, og vi tror den flotte 4-åringen enkelt runder denne gjengen til slutt. Han står nydelig inne på pengene i dette løpet, og er således perfekt matchet inn mot dagens oppgave.

Vi synes Anderssen-traveren så riktig fin ut i årsdebuten ved femteplassen på fine 14.4 over en sprint med voltestart, men han manglet det siste speedrykket når åpningen kom litt ut i oppløpet der. Løp i kroppen etter veldig lang pause har dog trolig gjort veldig godt, og på lørdag blir han utsyrt med yankeevogn.

Neppe noe minus det, og sammen med svært gode Svein O. Wassberg som makker, tror vi på suksess. I vinter før pausen gikk vår andre banker for dagen to solide løp mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og med tidligere åpning nest sist, hadde han slått hester som International Lover og No Credit L.A.

Vår rangering V75-5: A: 9 B: 2-1-3 C: 10-11-12-4-6-7-8

Bo avslutter?
Et herlig langløp avslutter denne V75-rebusen, og på våre spilleforslag på hjemmesiden bankerspiller vi 3 Barifant. Han har vært stabilt god i hele år, og vi synes innsatsen til tredje på 16.2 over 3160 meter i tøft løp under OGP-helgen var råsterk. Han står perfekt inne i dette løpet, og vi tror på en topp vinnersjanse.

På våre andelslag på Eksperten får vi råd til noen garderinger, og på andelslagene til 200 kroner andelen og oppover krysser vi også av for 10 Vasadu. Vi ble voldsomt imponert av sistnevnte ved triumfen på 14.9 full vei sist (12-fart siste 700) etter tidlig galopp , og han setter trolig veldig pris på den lange distansen.

Vi likte veldig godt 1 Justandover L. ved triumfen på 15.8 full vei i debuten for Frode Hamre, og den toppstammede 4-åringen er neppe noe dårligere til lørdagens dyst med løp i kroppen etter litt pause. Han leder trolig svært lenge, og Andover Hall-sønnen krysses på forslagene til 300 kroner andelen og oppover.

På andelslaget til 500 kroner andelen får vi også plass til duoen 8 Cadabra Tooma og 12 Delphis Jag. Førstnevnte har gjort et sterkt comeback, og han imponerte ved triumfen på 13.4 over en sprint sist (han har gått flere sterke langløp tidligere). Sistnevnte er en stayer av rang, og han vant sist han gjestet Bergen.

Vår rangering V75-7/DD-2: A: 3 B: 10-1-12-8 C: 6-7-15-11-14-9-2-4-13-15

V75-1, 2600 meter voltestart
Denne V75-rebusen innledes med et stayerløp for hopper av den kaldblodige sorten, og vi synes løpet kan se litt småskummelt ut på forhånd. Vi har dog god tro på at vi har plukket vinneren på våre seks utvalgte, og på tross av at 15 Frøyu Oda står i andre rekke på 40 meter tillegg, skal hun være favoritt.

Moe Odin-datteren har vært voldsomt god i år, og på lørdag jakter hun den femte strake triumfen. Hun var en bunnsolid vinner på sterke 26.8 full vei i den siste starten, men det kan fort bli en veldig drøy tur rundt denne gangen. Da må vi gardere, og veldig tidlig aktuell ved favorittfall skal 4 Sogna Jentao være.

Sistnevnte rapporteres å være fit for figt etter litt pause, og vi tror den lange distansen passer henne veldig bra. Sterk som få, og hun var en overlegen vinner på 28.9 full vei sist. Litt hissig ned startsiden, og da må en viss galopprisiko påregnes. Feilfritt tror vi dog på vinnersjanse, og hun er lite spilt med sine 5 %

Tilbake som en vinner på 26.0 over en sprint var 11 Gomnes Dona i et V75-løp sist, og 6-årshoppa som holdt toppform i hele fjor sommer, må tilmåles solide vinnersjanser på ny. Positiv sist var 2 Kringelandsolina (leder lenge), mens det er toppform på 7 Ty Li. Kapabel er 12 Lidå Ø.K., og Vidar Hop opp er spennende.

Vår rangering V75-1: A: 15 B: 4-11-2-7-12 C: 1-10-9-6-8-13-5-3-14

V75-2, 1600 meter voltestart
Vi støter på et litt åpent sprintløp for kaldblodshester i den andre avdelingen, og bred gardering kan da vise seg å være lønnsomt. Vi heiser dog opp fem hester vi har klart mest tro på, og fremst setter vi 10 Elmer. Han var en sikker vinner på 29.5 i et stayerløp i V75 sist i Bergen, og i en feilfri utgave kan han vinne igjen.

Han er dog ikke helt stø på beina, men vi synes uansett han er vel lite spilt med sine 15 % En god vinner på 26.6 over aktuell distanse i et V75-løp sist han gjestet dagens arena var 12 Granfaks, men formen etter litt pause er uviss. Trener Lars O. Romtveit vet dog hva han driver med, og vi tror 5-åringen er seiersaktuell.

Favoritt med sine 60 % blir 1 H.G. Imar, og 5-åringen leder dette løpet veldig lenge. Vi synes dog ikke at han kan "friskmeldes" (vært veldig feig tidligere) etter triumfen på 30.1 full vei i svært billige omgivelser sist, og vi vil gjerne se at Lome Elden-sønnen viser "tenner" mot litt tøffere motstand, før vi skriker for høyt.

Vi tror både 10 Elmer og 12 Granfaks "spiser" favoritten til frokost i feilfrie utgaver, og da er det snakk om en favoritt i fare. Vi har litt sansen for 3 Sophus K.G., og han sprintet fine 27.3 som fjerde i den tredje siste starten. Sprinvant på fine 26.4 gjorde 13 Kleppe Dolly sist, og hun sitter i en fremskutt posisjon direkte.

Vår rangering V75-2: A: 10 B: 12-1-3-13 C: 4-9-8-15-5-11-2-14-6-7

V75-4, 1600 meter voltestart
Vi tror fire hester gjør opp om seieren i dette sprintløpet for hopper av den varmblodige sorten i V75-4, og på tross av at 12 Sizzling står på 20 meter tillegg i et kinkig spor (løpesnor hjelper dog godt på), skal hun være favoritt. Hun har vært gnistrende god i år, og hun var lekker ved triumfen på 13.3 full vei sist.

Vi tror ikke 1 Pouline Byvang kan forsvar sitt innerspor, men i denne typen løp pleier det å bli litt strekk i feltet (blir gitt gass hele veien her). Da åpner det seg som regel litt opp, og vi tror Malmin-traveren er seiersaktuell med fri bane til slutt denne gangen. Ofte stått i dårlige spor, men hun har gått flere gode løp.

Piler til tet gjør 7 Ådra Hornline, og Tengsareid-traveren leder da svært lenge. Hun fikk sølv i et tilsvarende løp i den fjerde siste starten i fra spiss, og på lørdag kan det holde helt inn. Hun hoppet seg vekk i fra et trangt fjerdespor sist, og da glemmer vi det løpet. Skoløs rundt om, og Tom E. Solberg opp er interessant.

En pangstart i fra sitt førstespor i fra 20 meter tillegg med løpesnor får trolig 9 Fleetfoot Hanover, og den fartsfyllte hoppa er snakk om en het vinnerkandidat i en feilfri utgave. Det ble galopp sist, men før den starten ble det tre strake triumfer. Imponerte ikke nest sist, men hun holder et høyt toppnivå på sitt beste.

Vår rangering V75-4: A: 12 B: 1-7-9 C: 14-3-6-15-13-11-8-10-2-4-5

V75-6/DD-1, 2100 meter voltestart
Et kaldblodsløp i høyt grunnlag med hester fordelt over tre distanser venter oss i V75-6, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi krysser således av for åtte hester på samtlige spilleforslag i håp om å få en vinner litt på kanten, og vi synes 1 Dag Odinson er snakk om en litt overspilt favoritt med sine 65 %

5-åringen gikk en gnistrende siste 400 til sølv på 26.7 full vei i den siste starten, men vi tror ikke han forsvarer sitt innerspor. Da kan det bli litt sjanseartet, men dersom det løser seg skal han selvsagt tilmåles solide vinnersjanser. God til sølv på 27.1 full vei sist var 2 Vertigo Bjørn, og han må krysses på alle bonger.

Etter å ha slitt en lang periode var 9 Nes Odin tilbake som en vinner på 26.2 full vei sist etter en solid siste 500 via sporende til slutt, og med ytterligere fremgang er 6-åringen seiersaktuell også denne gangen. Variabel i år har 12 Spydermann Ø.K. vært (god til sølv på 25.2 full vei sist), men på sitt beste duger han.

En speedkule er 13 Rokne Eld snakk om, og med litt flyt på veien i fra 40 meter tillegg dukker han opp langt fremme (kusk Gunnar Austevoll har det med å finne de rette filene underveis med denne typen oppsitt). Kanonform er det på 3 Freddi, mens både 4 Kleppe Manden og 5 H.M. Hird Balder står fint inne i løpet.

Vår rangering V75-6/DD-1: A: 1 B: 2-9-12-13-3-5-4 C: 10-15-8-11-7-14-6

Lykke til med alt spill!

Kommentarer til denne saken