Kendrick's Victory tilbake i hetluften

Foto: Hesteguiden.com

Vi tror på årets sjuende seier for Gro Anita Nordby-traveren. Sjekk fredagens Biri-tips.

Tipsformen er intakt for Sportspills traveksperter. Søndag spilte inn vi inn nesten 16 000 kroner på Jarlsberg og torsdag kveld ble det drøyt 13 000 kroner for de som fulgte våre V5-A og V5-B forslag på Klosterskogen travbane i Skien.

Oddsen: QPR vinner ikke lenger
Jarlsbergtips: Nytt forvandlingsnummer
V75 Sørlandet: Håkon stoler på en seiersmaskin

Kendrick's Victory har alltid vært en traver litt utenom det vanlige. Årets sesong har allerede innbrakt en kvart million kroner og fredagens oppgave på Biri ser svært overkommelig ut. Etter å ha møtt veldig tøff motstand i sine siste starter, går Kendrick Hanover-sønnen ned flere klasser i kveld. Fra et perfekt tredjespor bak bilen, kan kusk Thor Borg trolig finne posisjonen i tredje/fjerde par utvendig, og ta alle til slutt. Kusk Thor Borg velger faktisk å kjøre på Biri denne fredagen, selv om hjemmebanen Jarlsberg også har travkjøring. Det forteller også noe om seierstroen til Borg'n, og vi nøler ikke med å bankerspille.

Klikk her for å se våre V5-tips til Biri

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Det er ikke like lett å finne vinneren i V5-1, men vi prøver med Olav Mikkelborgs treåring 6 Cream G.T. Har tullet og tøyset mye denne karen, men har tross alt vært matchet mot de beste ved noen tilfeller. Mikkelborg forteller om flotte treningsjobb, og dersom galoppen unngås kan formstallen til Olav Mikkelborg (to stallseire tirsdag) bokføre en ny triumf. 2 Pitch Bitch var veldig fin første gang ut for Trond Anderssen (vant da overbevisende), men har rotet seg bort i sine to siste starter. Fine betingelser i kveld. 7 Space Boss er kraftig forbedret. Vant et billig løp på Biri nest sist, men var veldig flink utvendig for Frode Hamres flotte treåring New York Gangster forrige torsdag på Bjerke. Kim Mathisens traver står litt langt ute på vingen, men må tas på alvor nå. Flinke Eilert Delet fra Brandval kommer ut med to fine hester som begge har hatt pause i form av 3 Best Chance O.D. (sterk 16-tid over full vei nest sist) og 9 Now Or Never (god vinner tredje sist) og begge må på kupongen. Vi drar også med oss Odd Arne Sagholens nykommer 5 Obtain som leverte et fint prøveløp.

Galopplysten favoritt
Det er liten tvil om at Geir Vegard Gundersen sitter bak den beste hesten i V5-2 i form av 2 Teigen Vinn. Erik Engen fra Lesja trener og han har også Lannem Jerven i sin varetekt. Teigen Vinn leverte en veldig fin årsdebut 20. august (vant lett da), men har vært innom galoppen i samtlige fire starter etterpå, og hver gang levert fine opphentinger. Feilfritt er dette meget trolig vinneren. 3 Olle Rusken avla sitt maidenship sist og er en treåring i fin utvikling. Kusk Hans Christian Holm var imidlertid ikke fornøyd med hesten nedover oppløpet sist, og Rusken må nok være forbedret for å vinne i kveld. 6 F.H. Eiken ble kjøpt for svimlende summer som treåring, men har ikke vært i nærheten av å innfri. Har gått ålreite løp etter lang pause, men har foreløpig vist dårlig stridsmoral. Kan muligens få tet i kveld, og derfra er det bra sjanse. 10 Turbo Frøkna varslet form sist, det har 11 Møy Linsi gjort ved flere anledninger i det siste og 5 Høy Elden gis en sjanse selv om åtteåringen er uten seier på 35 forsøk. 4 Ellestad Lill vinner løp når som helst, var med i seiersstriden da den sedvanlige galoppen kom sist.

Annonse: Øivind Grøstad varsler kraftig for en 30-oddser på vei mot formen på Biri

De beste hestene har fått dårlige spor i V5-3, og når det i tillegg er sprint er det all grunn til å være på vakt. 12 Zeppelin Boko er en klar plussvariant. Fem seire på tretten starter, og selv fra spor tolv blir Steinar Holm-traveren vår favoritt. 4 Grand Madam Ruth var mektig vinner første gang ut for Kai Johansen, men skuffet sist. Da var det mellomdistanse, i kveld er det sprint igjen, en klar fordel for Madammen. 5 Peacekeeper er en hest vi liker. Kom ut etter lang pause sist og gjorde et fint løp til tredje da. Husk at hoppa vant V65-løp på Bjerke i fjor. 10 American Sine er også i knallform. Måtte se seg spurtslått av en medsmygende konkurrent sist, men er i form. 6 Super Fighter står kanskje litt langt ute bak startbilens vinger, men formen er det lite å utsette på. 3 Rajas Victory er også en tetkandidat, men vi aner at det kan bli kostbart å sitte i tet i dette løpet, da det kommer til å bli kjøring. Vi setter også et kryss for 7 Lord Klenod (vant V75-løp fjerde sist), 9 Zantana Transs R. (formen?) og 11 Laetitia November (hysterisk form på denne) i et veldig fint spilleløp.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Biri fredag

10 Åsajerven falt tungt som megafavoritt på Leangen mandag. Ble tredje da, men var aldri i nærheten av å kunne gå i nærkamp med vinneren Vorset Ivers og toeren Eikson. Det kan selvsagt skyldes den lange pausen og at Åsajerven trengte løpet. Vi syns imidlertid det var så lite trøkk i Dombås-traveren at vi er nødt til å gardere i kveld. 5 Stjernelyn er trolig bedre enn noengang. Vant direkte i V75 tredje sist, og har levert svært flotte innsatser både nest sist og sist. Kusk Stensen velger helt sikker å kjøre i tet i kveld og vi har god seierstro. Vi spanderer selvsagt også et kryss på 8 Grindstad Jahn. Kommer nå ut i regi Kai Johansen og vi husker alle hvilket kanonløp Grindstad Jahn gjorde i sommer da han enkelt tok ned ledende Røste Bo i et sprintløp. Vi ser ingen flere seierskandidater i V5-finalen.

Innleveringsfrister Biri
V5 kl. 18.35 (løp 2-6)
Programoppsett Biri travbane
Hjemmeside Biri
Værmelding Biri travbane