Kenneth er vår mann

Foto: hesteguiden.com

Vår V4-banker ble passivt kjørt sist, men nå setter offensive Kenneth Haugstad seg opp.

Sportspills meny 17. mai:
V65 Bergsåker: Espen gråter ikke

V5/V4 Øvrevoll: Fest i Bærum

Selv om det ble litt stang ut i går, spesielt under V75-løpene på Åby, har det vært en kanonuke for våre travtips og i løpet av de tre siste dagene, har vi spilt inn ca 1,3 millioner kroner. Med herlige gevinster både i Bollnäs tirsdag og på Bjerke onsdag har vi forhåpentligvis bidratt til å følge opp 17. mai kontoen. På Bergen travpark torsdag bød vi på en strålende V5B-banker på Bergen travpark i form av andrevalget 2 Company Ås i V5-5B, men vi fikk dessverre litt lite hjelp ellers. Uansett ble det treff på samtlige andelslag til Bergen travpark torsdag og ca 30 000 tilbake totalt.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det er som kjent ikke nasjonaldag i Sverige på 17. mai og således kan vi spillesugne nordmenn spille både V4 til Vaggeryd og V65 til Bergsåker på vår store festdag. V5-løpene starter som vanlig kl 12.20, mens V65-løpene fra Bergsåker som vanlig starter kl 19.08. Vi har tips til begge baner. Men i tillegg er det den årvisse festdagen på Øvrevoll som byr på både V5 og V4.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Sommerbanen Vaggeryd er altså arrangør av dagens V4-løp og vi har funnet frem til en meget spennende banker som vi også bankerspilte i sin siste start.

Innleveringsfrister Vaggeryd
V4 kl 12.20
DD kl 12.38
V5 kl 13.32

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Kuskeforsterket nå
Det handler om 9 Prada Secret i V4-2/DD-1. Den seksårige vallaken hadde vi kanontro på sist på Axevalla, men en passiv Stefan Persson ble sittende bak i feltet den dagen og kjørte ikke før det var for sent. Da hjalp det ikke at hesten avsluttet strålende til fjerde. Med lavt tempo i front, var det umulig å rekke fram. Nest sist så hesten lysende ut på Åby, men havnet feil på det underveis. I dag er det stallmann Kenneth Haugstad som setter seg opp i sulkyen, og de som så hans kusking bak åttendevalget 11 Zonguldak i V75-4 på Åby torsdag kveld, vet at Kenneth er mye mer våken og offensiv underveis. Prada Secret møter et par bra konkurrenter, men vi kan ikke slippe denne hesten nå og lanserer Prada Secret som V4-omgangens banker.

Finsk sisu
Mikko Aho kjører ikke allverdens med løp, men har allerede vunnet to løp på kun tolv løp i år. I V4-1 sender han ut 3 Ricky fra et flott tredjespor bak bilen. Niåringen har aldri vunnet løp før, men i ettermiddag synes vi hesten er spennende. Det er ikke spesielt tøff klasse i dette løpet, og med et noenlunde greit løpsopplegg underveis, ser vi slett ikke bort fra et meget formsterke Ricky kan avlegge sitt maidenship (karrierens første seier). Blir et femtevalg i spillet og vi betaler på alle spilleforslag.