Kenneth fikser lunsjkronene

Foto: hesteguiden.com

Kenneth Haugstad gjør det kanonbra som kusk i Sverige og fredag sitter han opp bak vår V4-banker i Kalmar.

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Superhoppa til Frode

Oddstips: Molde setter skapet på plass direkte
Tippeligaen: Vi ser nærmere på spesialspillene

Det er en fantastisk travhelg som står foran oss. Lørdag er det mulig å vinne ca 60 millioner kroner når Momarken er arrangør av det såkalte Unionstravet og svenskene spiller V75 sammen med oss. I tillegg byr Harstad på en flott V65-omgang lørdag kveld. Fredag er det Kalmar som er arrangør av V4-løpene, mens Frode Hamre skal vise frem superhoppa Xquisite Chocolate i årsdebut under V65-løpene på Jarlsberg fredag kveld.

Innleveringsfrister Kalmar
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Ei hoppe av rett sort
I Kalmar er det ingen enkel V4-omgang som venter, men allerede i V4-1 tror vi dagens sikreste vinner dukker opp. Det er et hoppeløp og tross noen måneders pause ser det ut som en perfekt oppgave for 2 Natascha Crown. Gentle Star-hoppa hadde en strålende treårssesong og på 16 starter vant hun tre løp og kjørte inn over 300 000 SEK. En tredjedel av den pengene fikk hun med seg da hun vant treårsfinalen på Kalmar i sin siste start før løpspausen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kenneth Haugstad kusker i ettermiddag og han hadde en kanonsesong i fjor. Den utflyttede lillehamringen vant 110 løp og kjørte inn fantastiske 10 400 111 SEK til sine hesteeiere. 2013 har startet på samme vis og per 14. mars har meget velkjørende Kenneth allerede vunnet 20 løp og passert to millioner SEK innkjørt. Fra et perfekt startspor i ettermiddag og i svært billige omgivelser, trenger ikke Natascha Crown være i toppform for å vinne dette løpet og da er bankeren klar for oss.

Kenneth har også luringen
I et åpent V4-3/DD-2 sitter også Kenneth Haugstad bak en spennende hest. I morgentimene fredag er 9 Kemas Gold nede som et femtevalg i V4-3, og det synes vi er litt merkelig. Den femårige vallaken som trenes av Stefan Persson (arbeidsgiveren til Kenneth) vant tre ganger på tolv forsøk i fjor, men har kun en andreplass som best i år på seks starter. I billige omgivelser fra et fint smygspor, synes vi hesten skal regnes tidlig her og taktisk gode Kenneth kan kjøre på smygen og dette er et flott drag i V4-3/DD-2.