Kenneth vil ha mer

Foto: hesteguiden.com

Nordmannen Kenneth Haugstad gjør kanonsuksess i Sverige, og jakter flere seire under søndagens V4-løp fra Kalmar.

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Frodes barske vinner
V64 Färjestad: Kajsa har bankeren
V5 Århus: Carsten tror på storutbetaling
Oddstips 2: Cagliari til strålende odds
Tippetips: Tottenham - Arsenal på søndagskupongen
Oddstips 1: De har ikke tapt siden november

Nettavisens travredaksjon får ikke mye tid til å hvile. Etter at Håkon Einar Hansen leverte flotte tips til fredagens V65-løp på Biri med ca 70 000 kroner innspilt, fulgte undertegnede opp med å fange V4 fra Leangen både på det mellomste (innl.pris kr 336) og på det største V4-forslaget lørdag (innl.pris kr 840) til svært solide 17 854 kroner i utbetaling.

Fredag hadde jeg både 6. valget 10 Poirot Rick (på fire hester) og storskrellen 2 Lissby Donna (9. valg i V64-6) på mine kupongforslag under V64-løpene i Østersund, men likevel ble det ikke mer enn åtte ganger fire rette på forslagene (117 049 kroner for seks rette og 103 for fire rette).

Under V5-løpene på Leangen i går hadde jeg full kontroll på sistevalget og 0,8 prosenteren Buaas Terna og hadde denne med på seks hester. Dessverre valgte jeg Nordby Ask som V5-banker og dermed røyk V5'en til svært solide 30 208 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Søndag er det V4 fra Kalmar, det er V64 fra Färjestad, det er internasjonal V5 fra Århus fra våre naboland. Til sist er det internasjonal V65 og V4 her hjemme fra Sørlandets travpark. Og vi får tro at vi får betalt for de deilige outsiderne vi har markert for i dag. Kenneth Haugstad er på plass i Kalmar i dag og kusker i tre av de fire V4-løpene. Han kusker naturlig nok ikke i V4-1 som er et amatørløp der vi finner vår V4-banker.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Håkan fikser dette
V4-bankeren på Kalmar var ganske så grei å finne i dag. Fireårige 2 Arn Hammering må være syk eller underprestere for å tape V4-1. Thomas Jonssons Love You-sønn stod med tre strake seire før han ble sendt ut i V75 i sin siste start. Arn Hammering gjorde seg ikke bort der, men ble disket fra tredjeplassen grunnet en sjenering. I dag er det amatarløp som gjelder og Arn Hammering får svært rutinerte Håkan B Johansson i sulkyen fra et perfekt startspor. Vi starter med banker i V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Spennende DD-banker
V4-2/DD-1 holder flott klasse til å være et V4-løp, men 9 Estrella Dorada er svært så interessant siden hun ikke blir favoritt. Spor ni er helt greit bak startbilen og Estrella Dorada vant hele åtte løp i fjor, herunder to V75-løp. Sammen med dyktige Kim Eriksson er det flott odds i Estrella i dag og vi bankerspiller i DD.