Gå til sidens hovedinnhold

Kihlström fikser V64-kronene fra Mantorp

Det er bra kvalitet på løpene i kveldens V64-omgang, og her blir det både stor sport og et stort spill. Vi jakter V64-suksess med en banker som har drømmebetingelser foran seg...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tipsene satt bra på Axevalla lørdagskveld, og undertegnedes store V65-bong til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. I Harstad søndagskveld ble det FIRE FEMMERE på storbongen på Eksperten til Kr.2 880 (fire andeler a Kr.750), og denne bongen betalte ut meget solide Kr.23 480 i den uløselige V65-omgangen.

Når det gjelder V64-omgangen til Mantorp i kveld så banker vi 5 Magnificent Tooma (V64-4), og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 2 Summit In Sight – Avgjorde enkelt sist, og var meget bra. Viste 09,7 s 600m, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og duger naturligvis i et løp som dette om den bare leverer som den skal. Er en motivert favoritt i et løp som tre av fire hester kan vinne.

V64-2 : 2 Red Rum – Her er det småskummelt, og en bred gardering trenger ikke være feil. Favoritten er helt grei, men har ikke imponert oss noe veldig enda. Får på seg en BIKE i kveld, og det vil normalt forbedre den med 20m. Sporet er perfekt, og mot en overkommelig gjeng plasseres den først. 10 Hobart – Kommer ut i regi David Persson, og han er svært dyktig. Det blir skorykk bak direkte, og vi skal ikke ryke på denne i debuten for den dyktige travtreneren. Plukkes med som en tenkbar skrell.

V64-3 : 9 Zacapa Grim – Dette er altså et rent dameløp hvor man kan kvalifisere seg til Dam-SM. Vår ide har gjort veldig fine løp på slutten, og holder bra form. Kommer ut fra formstallen til Sofia Aronsson, den står i et nydelig smygspor, og i disse dameløpene pleier det å bli gassing. Kan dermed fort komme på lette bein til slutt, og den er spillbar i et løp som dette. 4 Rally Gunnar – Var meget god i fjor, men har trøblet i år. Kommer nå ut etter pause, det er gode rapporter på den, og på sitt beste kan den skrelle i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 5 Magnificent Tooma – Var bunnsolid til seier sist, og viste en herlig skalle da. Kommer nå ut etter pause, men Reden har de «ALLTID» klare etter opphold, og dette er en billig oppgave for vår banker. Her blir den normalt gratis tet, og siden skal løpet være over. ALL IN!

V64-5 : 1 Joey T. Cheri – Her er det ganske svak klasse på hestene, og det skal ikke veldig mye til for å vinne et løp som dette. Vår soleklare ide er bra på sitt beste, og spurtet riktig så oppløftende sist. Kom da til mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Kan minst 15,0 fra eventuelt tidlig tet, og da sier det seg selv at den har en god sjanse. SPILLES!

V64-6 : 5 Sato – Var litt i overkant tung etter pause sist, og den hadde nok svært godt av det løpet i kroppen. Er normalt MYE forbedret til denne oppgaven, og går den bare opp mot sitt beste så er sjansene for seier gode. Vår ide i en ellers svært spennende finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.