Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555

To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268

Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Kalmar og Umåker byr på en spennende V64-omgang i kveld, og moroa starter klokken 20.30. Den beste bankeren kommer ut i finalen, og der står vi alene på 7 Honey Mearas som var tilbake på sitt beste igjen sist. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V64-1 : 1 Mellby Indigo – Gjør comeback etter en lengre pause, og er altså blitt fikset i knærne i dette oppholdet. Har vist stort talent, og vunnet 10 av 14 løp hittil i karrieren. Rapportene er fine, og det kan være slik at denne ikke lar seg slå. Vi vil dog se den i et løp igjen før vi går ALL IN, og spesielt når den blir såpass ekstremt hardt betrodd. Motivert favoritt, men altså ingen banker direkte.

Lørdag er det SUPERJACKPOT I V75-SPILLET fra Sverige, og det ligger voldsomme 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

V64-2 : 2 Aperol Broline – Var ute på en elendig bane på Charlottenlund sist, men gikk uansett bra, og spurtet riktig så fint. Er i toppform, den står spennende til på strek, og må passes. 3 Honeybee Frö – Er kraftig pågang i ny regi, og spurtet meget sterkt sist. Er fakta ingen dum hoppe, den står spennende til på strek, og er en tenkbar storskrell.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 2 Laureen Boko – Dette er et dårlig løp, og det skal ikke veldig mye til for å vinne det. Favoritten har fått et perfekt spor i denne sportrappen, og det kan være slik at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Formen er nemlig god, og rapportene er sterke. Grei tipsener mot en billig gjeng.

V64-4 : 2 Aberdeen Face – Har blitt strøket inn ett spor, og dermed burde den få gratis tet. Har gjort veldig fine løp på slutten, og skulle den bare holde seg rolig underveis så vil den lede dette lenge. Settes frekt først i et ganske jevnt og spennende stayerløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 12 Conrads Diderot – Her er det et veldig skille på hestene, og to hester høyer seg en bra bit over de øvrige. Ideen vår har vært matchet i tøffe omgivelser på slutten, nå er den billigere ute, og blir det bare ikke helt feil fra et dårlig spor så må sjansene være meget gode. Vi dobler opp med 10 Invidia som også den har møtt bedre hester enn dette, og som garantert ikke gjør seg bort i et løp som dette. DOBBELTBANKER!

V64-6 : 7 Honey Mearas – Tok seg av EM sist, og var tilbake på sitt beste. Har ikke fungert som best tidligere i år, men så langt bedre ut sist. Har en helt ekstrem vinnerskalle, den tåler å bli brukt underveis, og vi tror ikke den taper dette om alt går riktig for seg. Dette er kveldens beste banker.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.