Kihlström dukker opp med et stortalent

Örjan Kihlström kjører stortalentet Teeter Totter i V4-1.
Örjan Kihlström kjører stortalentet Teeter Totter i V4-1. (Hesteguiden.com)

Stortalentet er en mulig banker. Frekt lås på to som ikke blir favoritter. Vi gleder oss til lunsjen som er i vente tirsdag. Ny tipsopptur i Sverige?

Jackpot i Norge, og Sverige! Ja, vi som elsker å spille på hester har en virkelig pangdag i vente. Fra Momarken så ligger det 503 961 ekstra i V65-potten. Fra Gävle så ligger det 1 492 132 ekstra i potten. Før vi skal kjempe om disse kjempe-pottene så skal vi først ha unna lunsjen fra Eskilstuna. På de minste bongene så velger vi å gå all in på stortalentet Teeter Totter i V4-1. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne tirsdagen: V5 på Forus med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30. Det er jackpot fra Momarken denne tirsdagen med hele 503.961 ekstra i potten. V64 på Gävle med start kl.19.08. Det er jackpot fra Gävle denne tirsdagen med hele 1.492.132 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under JACKPOTOMGANGEN fra Mantorp mandag så ble det lett. Vi serverte frekkisen Che Guevera (3.valg) som et herlig drag, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på 192 betalte ut 737. Fra Eskilstuna denne tirsdagen er det nye muligheter. Sjekk ut følgende objekter:

V4-1 : 7 Teeter Totter – V4-omgangen innledes med et 3-års løp, og dette er de løpene som vi gleder oss til hvert år. Her får vi se nye stjerner, og nye talenter. Så finnes det noen potensiell stjerne i dette løpet? Kanskje! Vi likte nemlig Teeter Totter godt sist, og den vant på 18,0 i debuten med et tonn igjen i strikkene. La inn 14,2 s 500m, og da kjørte ikke Örjan Kihlström en meter. Kan helt sikkert en 16-tid, kanskje under, og dette dreier seg trolig om en vinner. For dem som skal spekulere: 1 Mhona’s Sister – Feilet som vinner sist. Kom tilbake i 15-fart nedover oppløpet, og den er i fremgang. 3 J.R.Rightwaytogo – Gikk enormt etter galopp nest sist, og dette er en hest med MYE inne. Er dog ikke stabil enda, men den kan overraske om favoritten skulle svikte. 5 Taffy – Travet på utsiden av vår favoritt sist. Slet litt med aksjonen, men fullførte bra. Må fungere bedre i travet, men den fullførte altså bra sist, og den kan litt.

V4-2 : 11 Sandsjöens Igor – Dette er et SVAKT løp, og det er langt mellom høydepunktene. Draget vårt føler vi har kapasitet til å bombe rundt en slik gjeng. Det er en fin hest å se til i banen, men stridsmoralen gjør oss stadig mer usikker på den. Vi gir den en sjanse til, for et billigere løp enn dette kan den ikke få.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 7 Trinity Zet – Vi snakker her om en hest som Daniel Reden har stor tro på i år, og man skal vite det at den nest sist ble sittende bom fast med rubbet igjen i E3-revansjen. Da møtte den knallgode hester. Hadde trent fint før årsdebuten sist, og vi hadde en feeling for at det kunne gå. Feiler da ca runden igjen, men fulgte dere med den etter galoppen? Ikke? Det gjorde vi! Kom helt svett tilbake i kulissene, og vi har 11,6 s 900m på klokken med krefter igjen. Løste bra ut fra et tilsvarende spor fjerde sist, og her burde det bli tet. At den er kuskeplusset med Ulf Ohlsson gjør ikke noe. SPILLES! Vi dobler dog opp bongen med en annen hest som så helt lysende ut sist. Nemlig 1 Urricane De Chambe! Denne ble sittende bom fast sist, og Erik Lindegren hadde tonn spart i strikkene. Skal bli særdeles spennende å følge fremover, og fra denne utgangsposisjonen så skal man være på vakt.

V4-4 : 7 Relation – Fungerte ikke som best nest sist, og vi var spent på den etter en pause nå sist. Blir da passivt kjørt, men røper full form med å levere et knallsterkt oppløp! Viser 14,9 den siste runden, og her var det krefter igjen. Trenger selvfølgelig litt flyt fra dette sporet, men får den det så dukker den helt sikkert opp i fremste rekke. Prøves som en frekkis i en jevn finale!