*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kihlström har bankeren

Örjan Kihlström kjører vår banker på Eskilstuna torsdag. Foto: hesteguiden.com

Vi har en jevn/spennende V64-omgang i vente på Eskilstuna denne torsdagen. Flere interessante oppgjør, og det viktigste: Vi byr på lekre objekter!

06.03.15 07:56

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

På Eskilstuna torsdag er det igjen utfordrende å være V64-spiller. Den siste tiden har bombene kommet tett i Sverige, og det er veldig naturlig da det på denne tiden av året kommer stadig flere hester ut etter at vintertreningen er gjort unna. Samtidig så vil de hestene som har vært i form i vinter etterhvert ikke prestere like bra. Når det gjelder løpene på Eskilstuna så banker vi 11 Pantarei Ans (V64-3) som virkelig har funnet storformen! Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Her er dagens objekter til Eskilstuna:

V64-1 : 3 Fantoccini – Kan selvfølgelig bli sluppet til tet her, og da vil den nok lede lenge. Er dog ikke av de tøffeste, og vi kan derfor ikke la den stå alene. Både 1 Nato Dream + 7 Sandra Volo er opplagt streker på bongen selv om det dreier seg om en årsdebut for begge. Dette er ungdommen i feltet, og det er alltid et pluss når det gjelder stridsmoral.

V64-2 : 3 T.P. Axl – Her spiller de fleste i «blinde», og dem gjør Glamorous til en superfavoritt. Hesten er bra, bevares, men ny regi, og første gangen ut i Sverige gjør at vi må prøve å spekulere. Ideen er ordentlig pågang nå, og den har funnet toppform! Nå sist så ble den sittende bom fast, og den så helt RÅ ut for dagen. Er kjapp ut, og skulle man nå komme seg foran så kan dette helt klart gå veien. OBS!

V64-3 : 11 Pantarei Ans – Er en hest vi liker godt, og det er svært gode rapporter på den før dette løpet. Nå sist så avgjør den sikkert tilslutt, og den eksploderte da draskylappene ble nappet på oppløpet. Gangen før så er den ute i tøffe omgivelser, og den er da meget tapper fra dødens. Er kjapp i fra start, og fra dette sporet så kommer den nok fykende direkte! Vi banker i en åpen omgang!


HTML EMBED

V64-4 : 9 Wojtyala Gene – Har funnet toppformen, og den fullførte BRA også nå sist. Står denne torsdagen spennende til, og den er garantert et fint opplegg. Mot et felt som ikke inneholder mange formbomber så skal sjansene være gode for vår frekkis som er spillbar nå.

V64-5 : 8 Amigos Magi – Har fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og den er kraftig pågang. Gikk helpigg i mål sist etter sene luker, og vi gav den to plusser i kanten. Sporet nå er selvfølgelig sjansebetont, men skulle det klaffe litt på veien, ja, da kan bomben slå ned. PASSES!

V64-6 : 1 Restless Legs – Vi prøver oss også med et langskudd i finalen. Når det gjelder denne hesten så har den fått seg to løp i kroppen etter pause, og nå sist, ja, så var den fakta magisk fin. Ble sittende bom fast på en sterk tid, og den hadde alle kreftene sine igjen. Inntrykket var altså helt strålende! Her står den nydelig til spormessig, og selv om den er tøft ute grunnlagsmessig så duger denne om den ser ut som sist. SE OPP!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag