Kihlström i hovedrollen

Örjan Kihlström kjører vår banker denne fredagen.
Örjan Kihlström kjører vår banker denne fredagen. Foto: hesteguiden.com

En banker som har V75-form i kroppen sin. To sjokk som stadig ligger i skorpen. Godsaker er pågang fra Solvalla, og her er det bare å ta rygg mot lukene!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Bergen lørdag: Dobbel sjuerpott med herlig banker
V65 Biri: Borg i superform
Oddstips: Skal bryte Leksand-forbannelsen
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?

Accelerate (9-valg og vinnerddds 26,48) var et herlig drag i V4-finalen på Boden torsdag 19. februar. Vi fikk V4 på to bonger på Eksperten (5 andeler a' 200), og spilte inn flotte 67 298 til våre kunder. Vi håper at du var med på moroa på isen da!

Når det gjelder V65-omgangen på Solvalla denne fredagen så inneholder den litt av hvert. Vi byr blant annet på to DYPE SKRELL-OBJEKTER! Gå ikke glipp av dem. Bankeren føler vi enormt for, og den har sett imponerende bra ut de siste to gangene. 3 Random Shot (V65-5) er navnet, og dette navnet er bare å ligge på minnet med en gang. Mer om dagens objekter/banker finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede har hatt Bergen Travpark som sin hjemmebane i halve livet, og det er en bane som jeg kjenner like godt som min egen bukselomme. På Bergen Travpark 12. februar så ble supersjokkene Zoella Coeur (Odds 28,04) + S.G. Stjerne Balder (Odds 17,12) servert på sølvfat til Nettavisen sine lesere. Fra samme bane lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og jeg kan allerede nå love "kuler og krutt" til banen mellom de syv fjell! Her skal vi være med og kjempe om millionene!

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Solvalla:

V65:12.45

V4:13.25

DD:13.45

Løp ellers denne fredagen:V5 på Århus med start 16.07. V65 på Biri med start kl.18.30. V64 på Romme med start kl.19.08. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til Solvalla denne fredagen:

V65-1 : 6 Nirvana Broline – Vi føler at favoritten er motivert i innledningen. Nest sist så viser den 15,5/1900m etter galopp. Nå sist så gjør den en knallsterk sisterunde, og da har vi 14,2 s 1000m på klokken. Havner den ikke helt på vingel så skal sjansene være gode. SPILLES!

V65-2 : 10 Dicks Denja – Dette er et dårlig løp, og vi prøver oss med en frekkis som ligger litt i skorpen. Dicks Denja utvikler seg nemlig fint for tiden, og nå sist så gjorde den en bra sisterunde i 15-fart. Blir det tempo her så blir den spennende å følge. Kan stelle i stand med et sjokk med flyt. OBS!

V65-3 : 4 King Southwind – Skal være et bra spill her. Varslet form nest sist med å vise 12,3 s 800m. Nå sist så fulgte den opp med å være positiv i tøffe omgivelser. Nå er den helt riktig ute, og dette er en gjeng som den duger mot. Kan være en banker for de frekke. SPILLES!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V65-4 : 2 Explosive Dust – Har fått tre løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og nå føler vi at det kan være dags. Gjorde nemlig en solid sisterunde sist, og vi har 13,9 s 800m på klokken. Her tror vi bestemt at Kihlström klinker til i fra start, og fra tet så må det dreie seg om en flott sjanse for Explosive Dust.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Random Shot – Er på vei mot storformen, og den har sett enormt bra ut de siste to gangene. Nest sist så blir den sittende bom fast med rubbet igjen. Nå sist bare jogger den inn til en lekende lett seier. Her burde det bli tidlig tet, og da skal dette være over. DAGENS BESTE BANKER!

V65-6 : 12 Najad Tilly – Denne varslet vi for sist, men den fikk da et upassende opplegg. Gangen før så var den veldig fin med krefter igjen over mål. Sjette sist så gjør den et strålende løp etter galopp. Har definitivt kapasitet til å banke denne gjengen, og vi gir den en ny sjanse. Med flyt så kan nemlig dette gå!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.