Kihlström ordner ny opptur i Sverige

Örjan Kihlström kjører vår V64-banker fra Eskilstuna denne tirsdagen.
Örjan Kihlström kjører vår V64-banker fra Eskilstuna denne tirsdagen. (Hesteguiden.com)

Nettavisen har spilt inn over 1,5 millioner de siste dagene, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Fra Eskilstuna denne tirsdagen så byr vi på mer snadder!

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Sammen med solide gevinster også fredag fra Biri/Gävle, har Nettavisen rundet godt over 1,5 millioner kroner innspilt siden fredag.

Fra Eskilstuna tirsdag så har vi igjen en klart spennende V64-omgang i vente, og vi blir ikke veldig overrasket om dette kan ende med en fin utbetaling. Bankeren vår heter 2 Quiteanotherstory (V64-5), og den har sett helt RÅ ut på slutten etter at man endret på hodelaget. Normalt så snakker vi om en topp sjanse, og vi velger altså å banke. De øvrige løpene krever dog garderinger, og mer om dagens objekter finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne tirsdagen: V4 i Boden med start kl.12.20. V5 på Momarken med start kl.13.37. V65 på Forus med start kl.18.30.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-1 : 11 Mr Turbo Triss – Var helt enorm nest sist, og da fikk den to pluss i kanten av oss. Nå sist så var det mer på det jevne i køen. Kommer nå ut etter en liten pause, og den dukker opp i omgivelser hvor den burde trives. Tilbake til taktene fra nest sist så er den normalt sett med på foto her, og vi ILER til med førstevalget.

V64-2 : 7 Tahiti – URUTINERTE 3-åringer, og det er klart at disse ville vi gjerne ha sett i en varming før vi setter opp bongene. Nå får vi ikke gjort det, og da støtter vi oss til debutanten Tahiti som det er veldig gode rapporter på. Har trent skikkelig fint, og den skal ha stor fart i kroppen sin. Fra springspor så burde den trampe avgårde på et bra sett, og vi velger å teste den ut direkte. Her vil vi anbefale SISTE INFO bongene på Eksperten for de vil få med seg det meste angående dette løpet.

V64-3 : 2 Cat’s Klondike – Ble passivt kjørt sist, og den så helt RÅ ut for dagen. Var helpigg underveis, og den avsluttet flott etter sene luker. Kom til mål med krefter igjen, og vi likte den skarpt for dagen. Blir nå skikkelig kuskeplusset, og kommer den seg bare sånn noenlunde ut i fra start, ja, da snakker vi om en bra sjanse. PASSES!

V64-4 : 1 My Star Bråten – Er tøft ute i grunnlaget, men motstanden er likevel ikke av den aller tøffeste. Har tidligere jogget 14/2100m som vinner, den er KJAPP i fra start, og den er kraftig kuskeplusset med Jorma Kontio. Trenger ikke å være ueffen fra perfekte betingelser, og den er verdt litt oppmerksomhet på tirsdag. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-5 : 2 Quiteanotherstory – Har tent veldig til etter at man begynte å kjøre den med draskylapper, og den har vært fantastisk bra på slutten. Gikk 13,1 s 1000m fra dødens nest sist, og den drev da med en helt annen idrett. Avgjør sikkert også nå sist, og det gjør den med krefter igjen. Tåler å bli brukt underveis i løpene, den har fått et løp i kroppen etter pause, og fra slike betingelser så må dette dreie seg om en flott mulighet. SPILLES!

V64-6 : 4 Ivanhoe Spirit – Har gjort det veldig bra på slutten, og den skal bli interessant å følge i finalen denne tirsdagen. I tøffe omgivelser nå sist (Darius Boko vant) så ble den sittende bom fast i kulissene med krefter igjen. Da skal man også huske på at den havnet skikkelig på vingel innledningsvis. Takler normalt sett sporet her, og klaffer det bare litt bedre enn hva det gjorde sist så er den helt sikkert med helt der foran. STOR OBS HEST som må med på alt.